Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

artık yapmaya karar verdm kuzu gecen hafta yuruyusle basladm bakalım bu hafta nasıl olecek

ayy ben bayılırım menengiç kahvesinee çok güzel oluyor, ama onun fıstık olduğunu bilmiyordum

Bence E esrAhsm uyuyo ya da pazartesi evişleri var şuan kaçamak da yapamayacağına göre bu durumlardan biri bence
Lokurum hoşgeldin. Ben uyudum valla bugün dana gibi. Eşim izinliydi hem sahur filan olunca uyuduk valla 12 yi geçiyodu kalktığımızda. Sonra da Erva'yı doktor kontrolüne götürdük. Başım ağrıyo sersem gibiyim ben bugün ya. Niye böyle oldum anlamadım. Sahurda yoğurtlu makarnayla kavun karpuz yemiştim. Öyle susuzluk hissi de yok pek aslında

Hosgeldn bzde dedik ki esra mi orucu tutuyor oruc mu esrayi ortada yok disari cikdin ya yorulmussunudr sersemlik bende de var sncta halsiz birakiyor.

Hoşbulduk çılgın kuşumm ilk gün ya sallamıştır biraz alışırsın ben de tutmak üzere sahur yedim gel gör ki sabah tutamaz bir hal almışım

Hoşbulduk çılgın kuşumm ilk gün ya sallamıştır biraz alışırsın ben de tutmak üzere sahur yedim gel gör ki sabah tutamaz bir hal almışım
Ayy ne bileyim anlamadım neden böyle oldu . Zaten sahuru erken yiyip yattım ben acayip uykum vardı. Ben pek uyanamam sahur zamank,ya hiç uyumucam ya da erken yiyip yatıcam. Evdeyken neyse idare ederim de işe giderken nasıl olcak bilmiyorum
Olsun napıcan başına öyle şey gelince mecburen kuşum :)

heralde antebe niye gittik

o neyy ben göremedimm yaa

Bence de tez vakit ilgilen evet sanırsam o burada çok güzel bi yer yapıyor biraz pahalı bi kahve ama bayılıyorum onaa.
evet ya öyle gezip para kazanmak bir de 7/24 çalışırım öyle sorun değil

artık yapmaya karar verdm kuzu gecen hafta yuruyusle basladm bakalım bu hafta nasıl olecek
kız gözden kaçırmışım bak sevindim başlamanaa gelin olcen yumurta kapıda ona göre

kız bı kez yaptım oda yuruyus devamı ıste bu hafta :) aynen gelın olcam dıe hersey yasak baalynda bunun acısı fena cıkıcak ama

Kavanozla aldım canım ben kavanozu 15 tl normalde pahalı bişey değil yani 1kg lik kavanoz 15 orda fincanı 6 tl
Aslı benim tatile gittiğima rkadaşımı keşfetmiş ordan görmüş resmi etiketli değilim çünkü krdgserp bak kullanıcı adı sanırım ordan gördü hafiye

Ben öle seyler yapmadm o karsıma cıkmak ıstedı ama lokurcum nıe ole dııp benı kötü tanıtıyorsun arkıdslerımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…