Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Geçen hafta 69,6 bu hafta : 69,2 kuzum geçen haftaya göre verdim ama haftaiçi tartındım da 68,3 çıkmıştı yoksa geçen haftaya göre bende verdim

Benim sahur menüm : İzmir köfte 1 porsiyon, 4 dilim karpuz, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dal marul, 1 salatalık, 2 dilim beyaz ekmek (tam buğday yoktu)

Kızlar bence muhakkak sahurda protein olmalı et tavuk ne varsa yoksa yumurtayı 2 tane yemeli bence çünkü fırsat bu fırsat kalori yaktırır bize protein uzun süre açlıkta. tabi dün gece protein dışıda vardı. ama bundan sonra biraz daha protein olacak.

günaydınlarrrrrr cok uykum var

sahur yemegımde dun aksam da bısey yememısdm bakalım umarım ıyı gecer

kepenk ekmegıne tost
1 yumurta
salatalık
kasar peynırı
4 cevız

Çok hafif be kuzum umarım acıkmazsın bu gece ilk tecrübe şimdi zaten duruma göre şekillendiririz.

günaydınlarrrrrr cok uykum var

sahur yemegımde dun aksam da bısey yememısdm bakalım umarım ıyı gecer

kepenk ekmegıne tost
1 yumurta
salatalık
kasar peynırı
4 cevız
Canım harika bi sahur menüsü olmuş Allah kabul etsin İnşallah :)

Canım aslında haklısın iftarda çok saldırmamak adına menü tam olmuş afiyet olsun Allah kabul etsin İnşallah :)

Çok hafif be kuzum umarım acıkmazsın bu gece ilk tecrübe şimdi zaten duruma göre şekillendiririz.

canım benım menu ıyımıs kofteler falan aynen aksama kdr yakarsın sonucda aksam daha hafıf gecırrısn bende ole yapmayı planlıyorum asıl yıcekdmde ne bılım yedkden snrada ıstemedı canım bı an dunde oglen cıgkofte yemısdm aksam yıyemedm yemek bakalım guzel smdılık ama uyku fena gerckden.

ya kuzum bende berbatım çünkü kızım bütün gece ağladı uykuya dalamadı toplasan 4 saat uyudum. bakalım nasıl geçecek gün.
Bir de o sinirle biraz fazla yedim. iftara dengelenir muhakak yavaş olmam lazım

yok yavru gayet ıyı aksama kdr yakarsn bunu zaten aksam hafıf tutmak onemlı olan. artık bugun gozler kapalı calısırız bız

MerveeTunaa saol tatlım

Kızlar spor yapan arkadaşlar tartı da fark cikmayacabilir kas yagdan daha ağır gelir çünkü

Ama emin olun sikilasma incelme olacaktır

Haftada 3 gün spor yapmak en ideali aslında

Ya da her gün yürüyüş :)

bencede 3 4 gun spor yuruyus yada mantıklı

Ben geldiiiimmm okudum ara ara ama yazamadım gece de 2 de geldim şuan gözlerim açık olabilir ama içim uyuyo sahuru da yapıyım yatıyım dedim bi de 3 e kadar oturdum sabah da kalktım regl oldum

Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum kankalar

canım hosgeldın

neler yaptın nasıl gecdı bakalım

ıyı erken kahvaltı etmıs oldun bugun desene sahurda ne yemısdn pekı :)

herkese günaydıııınnnn
hayırlı ramazanlar kızlar, Rabbim oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin tüm sevdiklerinizle birlikte bayrama kavuştursun inşaallah...

cumartesi annemdeydim kalabalıktı yazamadım canlarım, pazarda temizlik yaptım, yarın akşama yemeğe misafirlerim var, hafta içi yapamam bidaha diye dün hallettim işleri fırsat bulupta giremedim kk ya
seyrekyagmur sorma şekerim benim durum çok iyi değil,
cuma cumartesi yediğim hamur işi yemeklerden sonra bugün fazlasıyla ödem var vücudumda, suyuda yeteri kadar içemedim bikaç gündür, ama toparlıcam inşaallah dün kilo 82 çıkmıştı oyüzden bildirim yapmadım 2 gün yediklerimden sonra fazla bile çıkardı zaten, bugünde 83 çıktı, yüzüklerimi takamadım parmaklarım şiş durumda, dün yemeği 4 te yedim sahura kadarda birşey yememiştim halbuki,
sahurda da klasik kahvaltımı yaptım 1 dlm tt ekmek ve yumurtayla, aslında ekmeği 2 dlm yicektim ama canım istemedi duruma göre düzene koyarım artık,
buarada gece yemek hazırlarken aç karnına yediğim birkaç erik midemi bozdu feci karın ağrısı çekiyorum bugün
bakalım akşamı nasıl edecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…