• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

çorba eger bol unlu , yağlı ve kremalı değilse zarar gelmez
mesela domates çorbası tarhana çorbası yarmalı yourt çorbası bunlarr kh bombası

mervcimek filan bakliyat bildiign çabuk şişirir ben yaırm kase içiyorum
yarmalı yoğurt çorbası az şehriyeili kremalı çorba içiyorum ama 80 kişiye iki kutu krema kullanıyor bziim aşçı
tavuk çorbası vs içebilirisin ekmek ve pilav vs yemezsin
ben unlu ve kremalı çorba yapmıyorum zaten canım, eşim sevmiyo, yapmamak işime yarayacak demekki :rapci:
tavuk yemediğim için çorbasını da içmem ama evdekiler çok sevdiği için yaparım, bu durumda çok bi çorba seçeneği kalmadı bak şimdi bana :işsiz: :KK14: yoğurt çorbasını da pirinçle yaptığım için az içerim artıkın:KK45:
ben yemekte yiyeyim en iyisi:KK70::KK70:

herkese günaydıııınnnn :KK25:
hayırlı ramazanlar kızlar, Rabbim oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin tüm sevdiklerinizle birlikte bayrama kavuştursun inşaallah...

cumartesi annemdeydim kalabalıktı yazamadım canlarım, pazarda temizlik yaptım, yarın akşama yemeğe misafirlerim var, hafta içi yapamam bidaha diye dün hallettim işleri:temizlik: fırsat bulupta giremedim kk ya
seyrekyagmur seyrekyagmur sorma şekerim benim durum çok iyi değil,
cuma cumartesi yediğim hamur işi yemeklerden sonra bugün fazlasıyla ödem var vücudumda, suyuda yeteri kadar içemedim bikaç gündür, ama toparlıcam inşaallah dün kilo 82 çıkmıştı oyüzden bildirim yapmadım 2 gün yediklerimden sonra fazla bile çıkardı zaten, bugünde 83 çıktı, yüzüklerimi takamadım parmaklarım şiş durumda, dün yemeği 4 te yedim sahura kadarda birşey yememiştim halbuki,
sahurda da klasik kahvaltımı yaptım 1 dlm tt ekmek ve yumurtayla, aslında ekmeği 2 dlm yicektim ama canım istemedi duruma göre düzene koyarım artık, :KK66:
buarada gece yemek hazırlarken aç karnına yediğim birkaç erik midemi bozdu feci karın ağrısı çekiyorum bugün:KK57:
bakalım akşamı nasıl edecezo_O

Canım senin çocuklar küçük değil miydi emziriyorsan problem olmasın.. Ah o hamurişleri yüzündn kaç gündür karnım aşırı şiş çok kötü oldu bizim için yaa. Neyse bu hafta telafi ederiz artık.

Kızlar sanırım bundan sonra tutmayacağım oruç annem aradı bende o sırada oruç ve emzirmekle ilgili dini yazıları okuyordum pek iyi değilmiş annemde tv de hocadan dinlemiş 2 yaşına kadar emzirmekle yükümlüyüz ayete göre sütümüz varsa tabi.. Bizim yüzümüzden kesilmesi vebalmiş annem tutma deyip durdu bende yazılarda muallakta kaldım. Oysaki çok hevesim var ama doğrusu kızım emmeyi seviyor sanırım haksızlık olacak. Günde 2 kere sağıyorum akşam da yatana kadar 1 saat emiyor napsam ki ya. zaten pamukipliğinde

Canımm bu menü ile iftarda çok yeme ihtimalin yüksek gibi geldi mutlaka yumurta 2 dilim tam buğday yemeni tavsiye ederim :)
Çok doydum canım ikinci ekmegi yiyemedim midem küçülmus fazla yiyemiyorum artık istesemde:halay:ben normalde sahur suz tutardim orucumu zayiflamaya engel olduğu için yiyorum :kk77:yani sofradan tam doyar ak kalktım sahurda:sus:

Canım senin çocuklar küçük değil miydi emziriyorsan problem olmasın.. Ah o hamurişleri yüzündn kaç gündür karnım aşırı şiş çok kötü oldu bizim için yaa. Neyse bu hafta telafi ederiz artık.
aynen canım yaa fazla kaçırdım bende börekleri ama neyse telafi etcez inşaallah birlikte,
benim çocukların 3'ü de anaokuluna gidiyor canım, ikizlerim eylülde 1. sınıfa başlayacak inşaallah, sütçü muamelesi görmüyorum yıllardır:KK70::KK70:
senin bebişin kaç aylıktı canım? hamile ve emziren anneler oruç tutmak zorunda değiller zaten, eğer tutamazsan bebiş bırakınca telafi edersin hemen sıkıntı etme şekerim
ben ikizlerde ramazan a 1 ay kala doğum yaptım, kızımda da ramazan bayramına 1 hafta vardı doğum yaptığımda,
2 senelik oruç borcum var yaani:KK51: bi kısmını tuttum kalanını da bu kış tutmayı düşünüyorum:KK28:

aynen canım yaa fazla kaçırdım bende börekleri ama neyse telafi etcez inşaallah birlikte,
benim çocukların 3'ü de anaokuluna gidiyor canım, ikizlerim eylülde 1. sınıfa başlayacak inşaallah, sütçü muamelesi görmüyorum yıllardır:KK70::KK70:
senin bebişin kaç aylıktı canım? hamile ve emziren anneler oruç tutmak zorunda değiller zaten, eğer tutamazsan bebiş bırakınca telafi edersin hemen sıkıntı etme şekerim
ben ikizlerde ramazan a 1 ay kala doğum yaptım, kızımda da ramazan bayramına 1 hafta vardı doğum yaptığımda,
2 senelik oruç borcum var yaani:KK51: bi kısmını tuttum kalanını da bu kış tutmayı düşünüyorum:KK28:
:KK70::KK70: ama ben hala ineğim niye öyle diyorsunn :KK23:seninkiler bayağı büyümüş hatunn burada çoğumuzun minik ya seninde öyle sandım :KK48: 1 yaşını 2 ay geçtik canım daha. bende kışın full oruçla geçirmeyi düşünüyorum günler kısa bayağı borcum var ama emzirirkekiler borç olmuyor diye biliyorum.

Kızlar sanırım bundan sonra tutmayacağım oruç annem aradı bende o sırada oruç ve emzirmekle ilgili dini yazıları okuyordum pek iyi değilmiş annemde tv de hocadan dinlemiş 2 yaşına kadar emzirmekle yükümlüyüz ayete göre sütümüz varsa tabi.. Bizim yüzümüzden kesilmesi vebalmiş annem tutma deyip durdu bende yazılarda muallakta kaldım. Oysaki çok hevesim var ama doğrusu kızım emmeyi seviyor sanırım haksızlık olacak. Günde 2 kere sağıyorum akşam da yatana kadar 1 saat emiyor napsam ki ya. zaten pamukipliğinde
Bence bebegin yeterince büyümüş ek gidada yiyebilir arada yani sadece emmiyoki süt yetmediği zaman ek verirsin ben yerinde olsam tutardim yinede karar senin;)

Ben geldiiiimmm okudum ara ara ama yazamadım gece de 2 de geldim şuan gözlerim açık olabilir ama içim uyuyo:KK45::KK45: sahuru da yapıyım yatıyım dedim bi de 3 e kadar oturdum sabah da kalktım regl oldum:KK70::KK70::KK70:

Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum kankalar:nazar::dua:

oo gezente gelmiş hatun yediklerinin resmini bekliyordum senden :KK53: Nasıl geçti niler yedin ya da dur deme iftardan sonra söyle :KK45: Ramazanı karşılamamışın tam zamanı olmuş seninde he

Bence bebegin yeterince büyümüş ek gidada yiyebilir arada yani sadece emmiyoki süt yetmediği zaman ek verirsin ben yerinde olsam tutardim yinede karar senin:KK66:

Bende senin gibi düşünüyordum kuzum ama karataşta söylemiş 2 yaşına kadar uygun değil diye. Bu sefer vebalde almak istemem.bende şimdi bi ayet buldum bununla ilgili doğruymuş. hacı annem bile tepki verdiyse bi sıkıntı vardır :KK48: Benim kız ek gıdaya çok düşkün değil kuzum süt tutuyo onu daha çok. o yüzden devamlı sağıyorum işteykende.Kışı full oruçla geçiricem artık

Ben geldiiiimmm okudum ara ara ama yazamadım gece de 2 de geldim şuan gözlerim açık olabilir ama içim uyuyo:KK45::KK45: sahuru da yapıyım yatıyım dedim bi de 3 e kadar oturdum sabah da kalktım regl oldum:KK70::KK70::KK70:

Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum kankalar:nazar::dua:
hoşgeldiniz efeniiiiimmm
nasıl geçti tatil cicim? tadını çıkarsaydın hazır fırsat eline geçmişken:KK76:

:KK70::KK70: ama ben hala ineğim niye öyle diyorsunn :KK23:seninkiler bayağı büyümüş hatunn burada çoğumuzun minik ya seninde öyle sandım :KK48: 1 yaşını 2 ay geçtik canım daha. bende kışın full oruçla geçirmeyi düşünüyorum günler kısa bayağı borcum var ama emzirirkekiler borç olmuyor diye biliyorum.
hee yaa benimkiler kocaaman oldu yaşlandım mı ne :işsiz:
bebeğin süte düşkünse ramazan ayında hem çocuğu hem kendini sıkıntıya sokma derim,
daha sonra azar azar tutarsın borçlarını tatlım bence :super:

günaydınlarrrrrr cok uykum var :KK43:

sahur yemegımde dun aksam da bısey yememısdm bakalım umarım ıyı gecer

kepenk ekmegıne tost
1 yumurta
salatalık
kasar peynırı
4 cevız

Afiyet olsun balım çok güzel süt de içebilirsin bence ya da ayran :KK37:

Benim sahur menüm : İzmir köfte 1 porsiyon, 4 dilim karpuz, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dal marul, 1 salatalık, 2 dilim beyaz ekmek (tam buğday yoktu)

Kızlar bence muhakkak sahurda protein olmalı et tavuk ne varsa yoksa yumurtayı 2 tane yemeli bence çünkü fırsat bu fırsat kalori yaktırır bize protein uzun süre açlıkta. tabi dün gece protein dışıda vardı. ama bundan sonra biraz daha protein olacak.

Afiyet olsun aysunum bence çok güzel sahurun ama bence de tutmamalısın sonuçta telafi edilebilir ama kızının az süt emmesinin telafisi olmaz günü gelince zaten biticek ama bence tutma sen etkilemiş olma

Kilo veren hatunlar süpersiniizz devamı inşaallah gelir. benimde geçen haftaya göre -400 gr dayım çok fena.

Umarım Ramazanda bol bol sevaplarımızı alırken, kilolarımızdan da kurtulmaya devam ederiz :KK36:

lokur lokur çookk gezdin şiştin gelemedinn demii :KK11:

ya valla çok gezdim çok da yedim ama gerçekten antep standartlarının çok altında yedim günde 2 öğün yedim cumartesi de pazar da çünkü öğünler çok kabarıktı ve çok da yürüdüm günde 12 bin adım atmışız yani:KK45::KK45:bugün de regl oldum kuzum oysa ki sahura da kalkmıştım:işsiz: yani tartılmam valla hiiiç moralimi bozamam haftaya pazar artık:kahve:

canım hosgeldın :-)

neler yaptın nasıl gecdı bakalım

ıyı erken kahvaltı etmıs oldun bugun desene sahurda ne yemısdn pekı :)

Sahurda 2 dilim tb ekmeği, 1 yumurta, 4 ceviz, bir bardak süt bir muz yemiştim fekaaat durum böyle olunca sabah da kahvaltı etmedim acıkmadım çünkü:KK14:

Çok gezdik canım herşey çok güzeldi gerçekten ben de özlemişim Antep'i kızlar da çok beğendiler çok eğlendik çokşükür ağız tadıyla geçti:dua:

hoşgeldiniz efeniiiiimmm
nasıl geçti tatil cicim? tadını çıkarsaydın hazır fırsat eline geçmişken:KK76:

Sağol kuzum valla b. kunu çıkardım demek daha doğru olur:KK70::KK70::KK70:detay evrmiycem tabii ama yemek kısmnı kastediyorum ama genel olarak çok güzel geçti canım valla bol gezdik kültür dolu bir gezi oldu müzeler falan hepsi çok güzeldi zeugma bi harikaydı ben de gitmemiştim daha önce zeugmaya bayıldım

Afiyet olsun aysunum bence çok güzel sahurun ama bence de tutmamalısın sonuçta telafi edilebilir ama kızının az süt emmesinin telafisi olmaz günü gelince zaten biticek ama bence tutma sen etkilemiş olma

ya valla çok gezdim çok da yedim ama gerçekten antep standartlarının çok altında yedim günde 2 öğün yedim cumartesi de pazar da çünkü öğünler çok kabarıktı ve çok da yürüdüm günde 12 bin adım atmışız yani:KK45::KK45:bugün de regl oldum kuzum oysa ki sahura da kalkmıştım:işsiz: yani tartılmam valla hiiiç moralimi bozamam haftaya pazar artık:kahve:

Sahurda 2 dilim tb ekmeği, 1 yumurta, 4 ceviz, bir bardak süt bir muz yemiştim fekaaat durum böyle olunca sabah da kahvaltı etmedim acıkmadım çünkü:KK14:

Çok gezdik canım herşey çok güzeldi gerçekten ben de özlemişim Antep'i kızlar da çok beğendiler çok eğlendik çokşükür ağız tadıyla geçti:dua:
Tesekkur ederim canim bende sut iccekdm soguk seviyorum die yoktu icmedim bu gece yapicam meyve de ilave edicem ananas yiyim dedm biraz kotuydu die bi iki lokma aldm tek.

Guzel gecmesine cok sevindim canm hem spor hem yeme kilo olmamisdir merk etme.

oo gezente gelmiş hatun yediklerinin resmini bekliyordum senden :KK53: Nasıl geçti niler yedin ya da dur deme iftardan sonra söyle :KK45: Ramazanı karşılamamışın tam zamanı olmuş seninde he
Kıyamadım sana :KK45::KK45: bi de gezmekten çok resim falan atamadım zaten instagrama da yavaş yavaş atmaya başlıycam ama yemek atmam ramazan geldi yediklerimi akşam yazarım tamam kuzum:KK53: bi de getirdiklerim var daha herşeyiy yiyemeyince bir kısmını da getirdim:KK70::KK70:

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canim bende sut iccekdm soguk seviyorum die yoktu icmedim bu gece yapicam meyve de ilave edicem ananas yiyim dedm biraz kotuydu die bi iki lokma aldm tek.

Guzel gecmesine cok sevindim canm hem spor hem yeme kilo olmamisdir merk etme.

İnşallah aslıcım yani almış gibi hissetmiyorum pantolonlar falan gayet aynı ama belki 1 kilo almışmdır onu farkedemem de ama regl de oldum artık mecbur pazara tartılıcam o zamana kadar da zaten bu hafta ful dikkat :KK37::KK37:

İnşallah aslıcım yani almış gibi hissetmiyorum pantolonlar falan gayet aynı ama belki 1 kilo almışmdır onu farkedemem de ama regl de oldum artık mecbur pazara tartılıcam o zamana kadar da zaten bu hafta ful dikkat :KK37::KK37:

yok be kuzu ne alması adetsn suan bı hafta sonra anlıcaz bende merk edıuyorum ramazan nasıl geccek pazar tartılcam bakalım

hee yaa benimkiler kocaaman oldu yaşlandım mı ne :işsiz:
bebeğin süte düşkünse ramazan ayında hem çocuğu hem kendini sıkıntıya sokma derim,
daha sonra azar azar tutarsın borçlarını tatlım bence :super:

Bence fıstık gibisindir :super:Bende öyle düşünüyorum artık madem öyle bir de kesilir çok üzülürüm.

Evet güzeldi sahurum kuzum ama baksana böyle düşünmemiştim artık seneye nasipse.. kahveler felan gördüm yanii ama hakettin kuzum umarım güzel geçmiştir. Yedin kesin löp löp etleri neyse şimdi bişi demiciğim :KK69: Bence de tartınma moralin bozulmasın ama merak etmiyorda değilim yani. 2 Öğünle kalabilmen harika ben 10 kere yerdim oradaa yemek diyarı benim için orası :KK70: bu aradaa baklava yedin miii :63:

Kıyamadım sana :KK45::KK45: bi de gezmekten çok resim falan atamadım zaten instagrama da yavaş yavaş atmaya başlıycam ama yemek atmam razaman geldi yediklerimi akşam yazarım tamam kuzum:KK53: bi de getirdiklerim var daha herşeyiy yiyemeyince bir kısmını da getirdim:KK70::KK70:

oyy yufka yürekli lokurum yaa :KK36:Akşamları söyle yoksa burada linç edilirsin hee :KK70: bekliyoruz fotolarını mümkünse tariflerini dee :kk77: köy şeyleri değil mii ımm müthiş doğallık ya ohh kızlar bayılmıştır oralara

Back
X