- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.001
InşAllah canim benimaslinda esra da 1kg verdi sen neye göre hesaplama yaptin ?
yüzdeye göre hesaplama yapılıyor canım cuma yarışmalarında falan da böyle :)
fark çarpı 100 / başlangıç kilosu
bi de ben öylesine içimden geldi yaptım yoksa konu sahibi falan değilim:) meraktan sadece :)
Cnm bence fazla spor yaptığın için oldu öyle. Biraz ara vererek yapsan daha iyi olabilir. 2 günde bir yapsan yeterli yanimerhaba canlar moralim sıfır hedefimden uzaklaşmaya başladım oysaki bu hafta kaçamak bile yapmadım 1 kez dondurma yemiştim haftanın 5 günüde spor yaptım ve +500 almışım çok kotu hissettim boşmuş gibi geldi yaptıklarım
artık ramazan ayına girdik nasıl yapacam bilmiom canım.zaten spor yapamam.kğ veremiom da artık üstüne bide alıomCnm bence fazla spor yaptığın için oldu öyle. Biraz ara vererek yapsan daha iyi olabilir. 2 günde bir yapsan yeterli yani
Bi de sporsuz dene bakalım cnm. Ben mesela hiç spor yapmıyorum. Sahurda ve iftardan sonra bitki çaylarından iç biraz şişkinlik gider eğer varsaartık ramazan ayına girdik nasıl yapacam bilmiom canım.zaten spor yapamam.kğ veremiom da artık üstüne bide alıom
artık deneyecem canım korkum iftarda kendimi tutamamak.inşallah hepimiz ramazanı güzel atlatırız.tabi en önemlisi vicdanın rahat olması.çünkü ben oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediomBi de sporsuz dene bakalım cnm. Ben mesela hiç spor yapmıyorum. Sahurda ve iftardan sonra bitki çaylarından iç biraz şişkinlik gider eğer varsa
Evet canım böyle yapmalısııın en mantıklısıben de çok ağır yapmayı düşünmüyorum kas da istemiyorum 65e düştükten sonra pilatese başlıcam inşallah şuan sadece leslie yapıyorum kilo vermemi hızlandırması için canım bakalım bi ay bi geçsin ne oluyor bi bakiim
Canımmm yürüyüş yapmak lazım tabii ama ben yapmadan 7 buçuk kilo vrrdim yaklaşık iki ayda ve bi hafta spor yaptığımda hiç vermemiştim ki sadece bacak egzersizi yapıyordumkızlar açıkcası çok ağır spor yapmadığımız sürece kas yapabileceğimizi sanmıyorum ancak sarkmayı önler yapacağımız sporlar bence
o kaslı erkekler bile ne kadar uğraşıyorlar ki erkekler kas yapmaya yatkındır bilirsiniz biz ise yağ depolamaya yatkınız
İftarda yiyemiyoruz ki cnm insan sadece su istiyo valla. Şişiriyo zaten su,doğal olarak az yiyosun. En azından bende öyle oluyo. Tabi iftardan birkaç saat sonra tatlılara filan abanmamak lazım :)artık deneyecem canım korkum iftarda kendimi tutamamak.inşallah hepimiz ramazanı güzel atlatırız.tabi en önemlisi vicdanın rahat olması.çünkü ben oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediom
kanka bu hatunlar beni anlamıyo ben de diyomCnm bence fazla spor yaptığın için oldu öyle. Biraz ara vererek yapsan daha iyi olabilir. 2 günde bir yapsan yeterli yani
Aynen kanka fazla spor vücudu şişirir bence.:)kanka bu hatunlar beni anlamıyo ben de diyom
Canım peki sen iç o zaman ne diyim çok sağlıksız bunu bil deEvet daha tatlı ama kolorisi 0 çünkü tatlandırıcı var icinde
Evet yavrum ya sonradan gelen hatunlar baya kararlı sporda yapsınlar bakam kızgınım söz meclisten dışarı o bizim kankada yeni hatunlar biraz zıt gidiyor banaAynen kanka fazla spor vücudu şişirir bence.:)
He yaa kankaEvet yavrum ya sonradan gelen hatunlar baya kararlı sporda yapsınlar bakam kızgınım söz meclisten dışarı o bizim kankada yeni hatunlar biraz zıt gidiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?