Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

InşAllah canim benim aslinda esra da 1kg verdi sen neye göre hesaplama yaptin ?

yüzdeye göre hesaplama yapılıyor canım cuma yarışmalarında falan da böyle :)

fark çarpı 100 / başlangıç kilosu

bi de ben öylesine içimden geldi yaptım yoksa konu sahibi falan değilim:) meraktan sadece :)

Cnm bence fazla spor yaptığın için oldu öyle. Biraz ara vererek yapsan daha iyi olabilir. 2 günde bir yapsan yeterli yani

Ben de her zaman yaşıtlarıma göre daha iriydim,hep büyük gösterdim malesef çok üzücü bir durum aslında yani normalden fazla olmak
İnşallah kurtulucaz bu fazlalıklardan yavaş yavaş.
Şimdi ramazan da başlıyo,umarım bize artı olarak dönmez bu 1 ay. Ne yicez nasıl yapıcaz bakalım merak ediyorum

artık ramazan ayına girdik nasıl yapacam bilmiom canım.zaten spor yapamam.kğ veremiom da artık üstüne bide alıom
Bi de sporsuz dene bakalım cnm. Ben mesela hiç spor yapmıyorum. Sahurda ve iftardan sonra bitki çaylarından iç biraz şişkinlik gider eğer varsa

Bi de sporsuz dene bakalım cnm. Ben mesela hiç spor yapmıyorum. Sahurda ve iftardan sonra bitki çaylarından iç biraz şişkinlik gider eğer varsa
artık deneyecem canım korkum iftarda kendimi tutamamak.inşallah hepimiz ramazanı güzel atlatırız.tabi en önemlisi vicdanın rahat olması.çünkü ben oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediom

Evet canım böyle yapmalısııın en mantıklısı

Canımmm yürüyüş yapmak lazım tabii ama ben yapmadan 7 buçuk kilo vrrdim yaklaşık iki ayda ve bi hafta spor yaptığımda hiç vermemiştim ki sadece bacak egzersizi yapıyordum

artık deneyecem canım korkum iftarda kendimi tutamamak.inşallah hepimiz ramazanı güzel atlatırız.tabi en önemlisi vicdanın rahat olması.çünkü ben oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediom
İftarda yiyemiyoruz ki cnm insan sadece su istiyo valla. Şişiriyo zaten su,doğal olarak az yiyosun. En azından bende öyle oluyo. Tabi iftardan birkaç saat sonra tatlılara filan abanmamak lazım :)

Slm kizlar bugünkü menum sabah 3 dilim ekmekle kahvaltı öğle yok ara yok akşam 5 kaşık sebze yemeği ve biraz önce dondurma yedim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…