• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım şuanda spor yapmanı sana önermem en azından hedefine yaklaşıp spor yapmalısın bana göre önce yağların erimeli sonra kas yığını gibi bi görüntün olur yağları eritelim bi bakalım nasıl oluyo sarkma başladığı an devam edrrsn
ben de çok ağır yapmayı düşünmüyorum kas da istemiyorum 65e düştükten sonra pilatese başlıcam inşallah şuan sadece leslie yapıyorum kilo vermemi hızlandırması için canım bakalım bi ay bi geçsin ne oluyor bi bakiim :D

yesa yesa = geçen hafta = 56.2 bugün =55.7 fark = EKSİ 500 yüzde = 889

@papatya1994 = geçen hafta 70 bugün= 70.4 fark = ARTI

MerveeTunaa MerveeTunaa = Ggeçen hafta = 57 hafta içi = 56 .5 = fark = EKSİ 500 = yüzde 877

Nare83 Nare83 = Geçen hafta ;72.8 bugün = 74.5 = fark = ARTI

@esrAhsm = geçen hafta = 69.9 bugün= 68.9 = fark = EKSİ 1000 = yüzde 1430

@asl1can = geçen hafta = 64.8 bugün = 64 fark = EKSİ 800 = yüzde 1232

Sudamlasi9 Sudamlasi9 = Geçen hafta=68.400 = Bugün=67.4 fark = EKSİ =1000 = yüzde = 1461

@seyrekyagmur = gecen hafta = 68.3 = bugün= 69.2 = fark = ARTI

zayıflayanları tebrik ediyorum

ben de çok ağır yapmayı düşünmüyorum kas da istemiyorum 65e düştükten sonra pilatese başlıcam inşallah şuan sadece leslie yapıyorum kilo vermemi hızlandırması için canım bakalım bi ay bi geçsin ne oluyor bi bakiim :KK70:

kızlar açıkcası çok ağır spor yapmadığımız sürece kas yapabileceğimizi sanmıyorum ancak sarkmayı önler yapacağımız sporlar bence
o kaslı erkekler bile ne kadar uğraşıyorlar ki erkekler kas yapmaya yatkındır bilirsiniz biz ise yağ depolamaya yatkınız :(

kızlar açıkcası çok ağır spor yapmadığımız sürece kas yapabileceğimizi sanmıyorum ancak sarkmayı önler yapacağımız sporlar bence
o kaslı erkekler bile ne kadar uğraşıyorlar ki erkekler kas yapmaya yatkındır bilirsiniz biz ise yağ depolamaya yatkınız :KK43:

Ben de bu yoruma katılıyorum ve mutlaka hareket spor şart diyorum en azından her gün yürüyelim kızlar

merhaba arkadaşlar öncelikle nasıl başlasam bilemedim 1 aydır sizi takip ediyorum yazmasam da oldukça eğleniyorum sizi okurken :KK70: aslında buraya yazmıştım ama kendimi psikolojik olarak hazırlayamadığımdan devam edemedim ama şimdi çok hazırım 30 mayıs itibariyle diyete başladım yarın birinci haftam doluyo, 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim maalesef 78 kiloyum 167im :KK43: sizin çoluğunuz çocuğunuz var benim olmamasına rağmen sizden kiloluyum :KK43: normal bi şekilde besleniyorum 3 öğün bazen ara öğün gününe göre değişiyo bol su yeşil çay ve3 mil leslie yapıyorum ayrıca kol lastiğiyle kol çalışıyorum demem o ki böyle :KK70: beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

canım ben de senin gibi öğrenci halimle diyet yapmaya çalışıyorum bu aralar bayağı aksatsam da
2014 haziran aylarında 75-78 kilo felandım yani yaşım o zamanlar 19du (sabah 75 akşam 78 diyordu tartı) boyumuzda aynı bende 166-167 boylardayım
şu an 63-65 kilo arası gidip geliyorum
yurtta mısın yurtta genelde daha fazla kilo alınır bende öyle olmuştu ve bir çok kişide öyle olduğunu gördüm
eve geçtim sonra zayıflamaya başladım
stres yapıp yeme durumu falan muhtemelen sende de vardır vize final zamanı falan...
yeşil çay iç strese iyi geliyor bence ve limon sıkıyorum ben içine bolca tadını sevmiyorsan öyle öneririm

Kızlar dünkü kacamaklarimin bedeli ağır oldu 69.2 geldim yani haftaici 68.3 cikmistim 1 kilo fazla dünkü tuzlulardan ödem de yaptım sanırım bugün hafif besleniyorum haftaya 68 düz gelicem kararlıyım :KK12:

o ödem ne kötü bir şey
63.0 idim mesela sonraki gün direkt tartı 64.5 demişti
matematiksel olarak imkansız bi olay 1 günde birbuçuk kilo almak ama ödem yüzünden öyle oluyor
bende çok ödem topluyorum annemle konuştum oda ödem yapmış bu aralar havadan olduğunu düşünüyorum
çünkü 64.5 çıktığımda alkol hariç abartmamıştım ki alkolde votkaydı

canım ben de senin gibi öğrenci halimle diyet yapmaya çalışıyorum bu aralar bayağı aksatsam da
2014 haziran aylarında 75-78 kilo felandım yani yaşım o zamanlar 19du (sabah 75 akşam 78 diyordu tartı) boyumuzda aynı bende 166-167 boylardayım
şu an 63-65 kilo arası gidip geliyorum
yurtta mısın yurtta genelde daha fazla kilo alınır bende öyle olmuştu ve bir çok kişide öyle olduğunu gördüm
eve geçtim sonra zayıflamaya başladım
stres yapıp yeme durumu falan muhtemelen sende de vardır vize final zamanı falan...
yeşil çay iç strese iyi geliyor bence ve limon sıkıyorum ben içine bolca tadını sevmiyorsan öyle öneririm
aa ne güzel aynı yollardan geçmişiz :D ben aslında tombik bi çocuktum ortaokul yıllarında liseye geçmeden 64 filandım boyum yıne aynıydı ama lisede bayağı bi aldım, ailemle yaşıyorum ama okul olunca zor oluyo sağlıklı beslenmek şükür ki son finalimi de verdim şimdi iyice odaklanabilirim :)

aa ne güzel aynı yollardan geçmişiz :KK70: ben aslında tombik bi çocuktum ortaokul yıllarında liseye geçmeden 64 filandım boyum yıne aynıydı ama lisede bayağı bi aldım, ailemle yaşıyorum ama okul olunca zor oluyo sağlıklı beslenmek şükür ki son finalimi de verdim şimdi iyice odaklanabilirim :)

finalin konusunda seni tebrik ediyorum
ben de senin gibi erkenden geliştim
5. sınıfta 163 boylarda 63 kilo felandım ki bu yüzden 5. sınıf olduğuma kimse inanmazdı yaşıtlarımın arasında uzun ve tombul kalıyordum :D
sonra boya pek gitmedim kilom bayağı artış gösterdi :D
benim bu hafta finalim ve hiç çalışmadım çalışasımda yok naptın ne ettin tavsiye versene ev arkadaşlarımda çalışmıyor
bu gün sanki finalim yokmuş gibi evi temizleyesim tuttu sıkıntılı durumlardayım :/

finalin konusunda seni tebrik ediyorum
ben de senin gibi erkenden geliştim
5. sınıfta 163 boylarda 63 kilo felandım ki bu yüzden 5. sınıf olduğuma kimse inanmazdı yaşıtlarımın arasında uzun ve tombul kalıyordum :KK70:
sonra boya pek gitmedim kilom bayağı artış gösterdi :KK70:
benim bu hafta finalim ve hiç çalışmadım çalışasımda yok naptın ne ettin tavsiye versene ev arkadaşlarımda çalışmıyor
bu gün sanki finalim yokmuş gibi evi temizleyesim tuttu sıkıntılı durumlardayım :/
ahaha kampüs yerine çevirdik burayı :D canım valla başarılar diliyorum bu aylarda ders çalışılmıyor ama yap güzel bi kahve kendine geç dersinin başına son kez :D

merhaba canlar moralim sıfır hedefimden uzaklaşmaya başladım oysaki bu hafta kaçamak bile yapmadım 1 kez dondurma yemiştim haftanın 5 günüde spor yaptım ve +500 almışım çok kotu hissettim boşmuş gibi geldi yaptıklarım :(

yarın sabah başlıcam kesin kararlıyım kaç gündür erteledim hep..

Back
X