- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #7.021
1 dilim ekmek peynir karpuz salata domates ile sahur umu yapmış bulunmaktayim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesa = geçen hafta = 56.2 bugün =55.7 fark = EKSİ 500 yüzde = 889
papatya1994 = geçen hafta 70 bugün= 70.4 fark = ARTI
MerveeTunaa = Ggeçen hafta = 57 hafta içi = 56 .5 = fark = EKSİ 500 = yüzde 877
@masumm = Geçen hafta ;72.8 bugün = 74.5 = fark = ARTI
@esrAhsm = geçen hafta = 69.9 bugün= 68.9 = fark = EKSİ 1000 = yüzde 1430
asl1can = geçen hafta = 64.8 bugün = 64 fark = EKSİ 800 = yüzde 1232
@Sudamlasi9 = Geçen hafta=68.400 = Bugün=67.4 fark = EKSİ =1000 = yüzde = 1461
seyrekyagmur = gecen hafta = 68.3 = bugün= 69.2 = fark = ARTI
1 dilim ekmek peynir karpuz salata domates ile sahur umu yapmış bulunmaktayim![]()
günaydınlarrrrrr cok uykum var
sahur yemegımde dun aksam da bısey yememısdm bakalım umarım ıyı gecer
kepenk ekmegıne tost
1 yumurta
salatalık
kasar peynırı
4 cevız
Canım harika bi sahur menüsü olmuş Allah kabul etsin İnşallah :)günaydınlarrrrrr cok uykum var
sahur yemegımde dun aksam da bısey yememısdm bakalım umarım ıyı gecer
kepenk ekmegıne tost
1 yumurta
salatalık
kasar peynırı
4 cevız
Canım aslında haklısın iftarda çok saldırmamak adına menü tam olmuş afiyet olsun Allah kabul etsin İnşallah :)Benim sahur menüm : İzmir köfte 1 porsiyon, 4 dilim karpuz, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dal marul, 1 salatalık, 2 dilim beyaz ekmek (tam buğday yoktu)
Kızlar bence muhakkak sahurda protein olmalı et tavuk ne varsa yoksa yumurtayı 2 tane yemeli bence çünkü fırsat bu fırsat kalori yaktırır bize protein uzun süre açlıkta. tabi dün gece protein dışıda vardı. ama bundan sonra biraz daha protein olacak.
Canımm bu menü ile iftarda çok yeme ihtimalin yüksek gibi geldi mutlaka yumurta 2 dilim tam buğday yemeni tavsiye ederim :)1 dilim ekmek peynir karpuz salata domates ile sahur umu yapmış bulunmaktayim![]()
Benim sahur menüm : İzmir köfte 1 porsiyon, 4 dilim karpuz, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 dal marul, 1 salatalık, 2 dilim beyaz ekmek (tam buğday yoktu)
Kızlar bence muhakkak sahurda protein olmalı et tavuk ne varsa yoksa yumurtayı 2 tane yemeli bence çünkü fırsat bu fırsat kalori yaktırır bize protein uzun süre açlıkta. tabi dün gece protein dışıda vardı. ama bundan sonra biraz daha protein olacak.
Çok hafif be kuzum umarım acıkmazsın bu gece ilk tecrübe şimdi zaten duruma göre şekillendiririz.
Allah kabul etsin kuzucum buarada :)1 dilim ekmek peynir karpuz salata domates ile sahur umu yapmış bulunmaktayim![]()
katılıyorum bebeğim bende tatlı yemiom iftarda :)İftarda yiyemiyoruz ki cnm insan sadece su istiyo valla. Şişiriyo zaten su,doğal olarak az yiyosun. En azından bende öyle oluyo. Tabi iftardan birkaç saat sonra tatlılara filan abanmamak lazım :)
canım benım menu ıyımıs kofteler falan aynen aksama kdr yakarsın sonucda aksam daha hafıf gecırrısn bende ole yapmayı planlıyorum asıl yıcekdmde ne bılım yedkden snrada ıstemedı canım bı an dunde oglen cıgkofte yemısdm aksam yıyemedm yemek bakalım guzel smdılık ama uyku fena gerckden.
ya kuzum bende berbatım çünkü kızım bütün gece ağladı uykuya dalamadı toplasan 4 saat uyudum. bakalım nasıl geçecek gün.
Bir de o sinirle biraz fazla yedim. iftara dengelenir muhakak yavaş olmam lazım
Kızlar spor yapan arkadaşlar tartı da fark cikmayacabilir kas yagdan daha ağır gelir çünkü
Ama emin olun sikilasma incelme olacaktır
Haftada 3 gün spor yapmak en ideali aslında
Ya da her gün yürüyüş :)
Ben geldiiiimmm okudum ara ara ama yazamadım gece de 2 de geldim şuan gözlerim açık olabilir ama içim uyuyosahuru da yapıyım yatıyım dedim bi de 3 e kadar oturdum sabah da kalktım regl oldum
Hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum kankalar![]()
Kızlar moralim çok bozuk bugün bescayins gittik güya 800 çal alacaktım bugün kahvaltı ile 2600 çal aldım moralim 0 orada tutmustum kendimi annemlere geldim mis gibi sıcacık açma zaten1tane yemistim 3 tane daha yedim sırf ondan 1000 çal aldım tarin protein ve detoks günü tartiya kesin yansırkokulusabun sen naptin canim