• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kizlar ben genelde oruç açınca 3 bardak kola içerdim enaz ama bu yıl amacım zayıflamak olduğu için başka yollar bulmaliyim serinlwtecek uludağ limonata var şekersiz yaziyo ondan aldım bi kutu seker yok ama tatlandirici var sizce 1 2 bardak icsem iftarda nasıl olur
Canımmm yine bol kalori almış olursun kendin yap limonları sık içine bal ekle at buzluğa sodada koy hem ferahlatır hem sağlıklı

zayıflasam iyi olur canım ya bi de hamile kalsam da buradan gidesim yok çünkü her gün yürüyüş yapmak istiyorum bi de bebeğe faydası olmayan fazla kalorili şeylerden uzak durmak istiyorum :)
Evet canım hamile kalsanda gitme ben 22 kilo aldım hep düzensiz beslenmekten şimdi vermek için uğşarışıyorum 8 kilo gitti doğumda öylw böylw 2 aydır 7 buçuk kilo zar zor verdm yani tabi bzden fazla yemelisin çok düzenli çok sağlıklı beslenmelisin onu ayarlarsın artık

Canlar ben yulaf lapası yedm kahvaltıda kakao ve pekmezle yaptım çok tatlı isteği var adet öncesi malum bide yüzüm şişiyor ayol çok ilginç

Evet canım hamile kalsanda gitme ben 22 kilo aldım hep düzensiz beslenmekten şimdi vermek için uğşarışıyorum 8 kilo gitti doğumda öylw böylw 2 aydır 7 buçuk kilo zar zor verdm yani tabi bzden fazla yemelisin çok düzenli çok sağlıklı beslenmelisin onu ayarlarsın artık

aynen canım umarım başarabilirim evet yerim ama ahh hep sağlıklı şeyler yiyebilsem

tabii öncesinde ahh bi hamile kalabilsem :):)

aynen canım umarım başarabilirim evet yerim ama ahh hep sağlıklı şeyler yiyebilsem

tabii öncesinde ahh bi hamile kalabilsem :):)
Aşerirsen fena ben neler aşerdim neler :))) ne zamandır istiyosun canım has bal tarçın çörekotu üçlüsünü hamile kalmadan 5 gün ye ben öyle hamile kaldım :)

Aşerirsen fena ben neler aşerdim neler :))) ne zamandır istiyosun canım has bal tarçın çörekotu üçlüsünü hamile kalmadan 5 gün ye ben öyle hamile kaldım :)

bu ay kırmızı kart yemezsem 4. ayımızda hamile kalmış olacağım canım ( 2 yıl olacak evleneli yas 29 ilk çocuk)

yumurtalama günlerim geçti beklemedeyim bakalım :)

Kızlar moralim çok bozuk bugün bescayins gittik güya 800 çal alacaktım bugün kahvaltı ile 2600 çal aldım moralim 0 orada tutmustum kendimi annemlere geldim mis gibi sıcacık açma zaten1tane yemistim 3 tane daha yedim sırf ondan 1000 çal aldım tarin protein ve detoks günü tartiya kesin yansır @can_iso sen naptin canim

Kızlar moralim çok bozuk bugün bescayins gittik güya 800 çal alacaktım bugün kahvaltı ile 2600 çal aldım moralim 0 orada tutmustum kendimi annemlere geldim mis gibi sıcacık açma zaten1tane yemistim 3 tane daha yedim sırf ondan 1000 çal aldım tarin protein ve detoks günü tartiya kesin yansır @can_iso sen naptin canim
Canımm panik yok ödül günü say yarın da tartılma haftaya tartılırsın artık :)

Benim menü gelsiiiiin Sabah yulaf lapası kakao ve pekmezli süt ile. Biraz tarçında var Öğle domates peynir bir soğan 5 zeytn 1 dlm ekmek Akşam kabak yemeği 5 kaşık 5 kaşık yoğurt soğan bi dilim ekmek Akşam arası şeftali bi kçk by 3 kşk yğrt tarçııın :)

İyi akşamlar

Sabah; 2 yumurta peynir 5 zeytin büyük bardak sut

Öğlen köfte salata zero

Akşam yoğurt bir salatalık ile cacık yaptım bol acı ve nane ekledim

Arkadaşım geldi bir sürü kuru pasta kurabiye getirmiş yemddim ama

Back
X