• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar Eşimi ise gönderdim o cumartesi çalışıyor neyseki ben çalışmıyorum ortalığı topladım şimdi spor yapacağım

Katılmak isteyenleri bekliyorum

Yarın tartı günü :)

Günaydınlar olsun kızlar. :KK200:Güzel bir haftasonu diliyorum sizlere :21::21:
Ben bu sabah anneme geldim,eşim işe gitti normalde haftasonları çalışmıyor ama birkaç ayda bir nöbet gibi birşey oluyo oraya gidiyo malesef:KK75::KK75:
Henüz kahvaltı yapmadım,ilerleyen saatlerde yediklerimi yazarım.

Ya bi de emziriyo merve, biraz daha dikkat etse iyi olucak. Az yiyo ama düzensiz yani besleyici değil yedikleri sanki bana öyle geldi. MerveeTunaa MerveeTunaa cnm anlıyosun dimi bizi?güzelce doyur karnını sen sütün etkilenmesin. Ekmek yemesen de yemeklerden 1 tabak ye,sen emziklisin kuzum
Canım aslında dün evde sular yoktu o yüzden yemek yapmadım yoğurt eti forma talim yani aslında yemek yapsam yicemde üşengeçliğim üstümde :sinirli::oops:

Günaydınlar olsun kızlar. :KK200:Güzel bir haftasonu diliyorum sizlere :21::21:
Ben bu sabah anneme geldim,eşim işe gitti normalde haftasonları çalışmıyor ama birkaç ayda bir nöbet gibi birşey oluyo oraya gidiyo malesef:KK75::KK75:
Henüz kahvaltı yapmadım,ilerleyen saatlerde yediklerimi yazarım.
Günaydııın cnımm ah anne evi kesin bişiler yapılır yeni annem baba yapmasada eşime döktürüyo o seviyo diye gel de yeme :hamarat:

Canım aslında dün evde sular yoktu o yüzden yemek yapmadım yoğurt eti forma talim yani aslında yemek yapsam yicemde üşengeçliğim üstümde :sinirli::oops:
Ayy sular olmayınca zor yaa :KK57:ne yemek yapabilirsin ne bulaşık yukanır pöff.. Bana da oluyo o üşengeçlik ya insan bıkıyo bazen her şeyden :KK42::KK42:

Günaydııın cnımm ah anne evi kesin bişiler yapılır yeni annem baba yapmasada eşime döktürüyo o seviyo diye gel de yeme :hamarat:
Ay ben yapmayın diyorum öyle bişey olduğunda valla. Kızıyorum yani. :KK34:Ama illa yapılırsa da az yiyorum artık alıştılar benim az yememe :KK72::KK73:

Back
X