• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

:KK57::KK57::KK57::KK57: neden dedin ki şimdi daha antebe gidicem inşallah hava düzelir buarada:dua:

:KK45::KK45::KK45:

artık çok geç gözüm üzerinizdeeee:KK54::KK54::KK54:

bız sakaa daptık ole seyler yapmadık sen merk etme dolas gel (: hava burda bozdu ya orda ıyıdır uzulme kuzu

sanki çok korkuyosunuz da :KK70::KK70: kuzum menüler çok düzene girdi cezadan vazgeçtim yediklerimin resimlerini göndermiycem sana:KK37::KK37:

Aferimm ama bende yarın kayışları koparıyorum kendime 800 cal lik hak tanıdım çünkü 2 öğün beslenicem yarın bizim esoş gibi E esrAhsm kız nerdesin bacım

ayy birnin doğum günü pastası kesiliyor :KK43:
ama yemiycem kararlıyımm tarçınlı yoğurt kurumeyve,çigkuruyemiş karışıman yiycemm

Yeme canım ben de bugün yiyorum ama ödül yani 1 ay yapmadım kaçamak ve dün de burda kestik hatta ben kestim dağıttım ama yemedim boşver sonu yok yani :işsiz:

Dengelerim artık yüzmüşüm yüzmüşün kıyıyı görür olmuşum 8 kilom kaldı hedefe hayatta ipin ucunu kaçırmak istemem tekrar bacımm :KK14:
Yapmazsın öyle bişey ama dengelenir miktarda arada kaçamak olur ikiöğün yersin kahvaltı ve işte orda yiyceklerin tamamdır sana güveniyorum tartıda eksileri görünce zaten insan kıyamıyo:KK36:

Yapmazsın öyle bişey ama dengelenir miktarda arada kaçamak olur ikiöğün yersin kahvaltı ve işte orda yiyceklerin tamamdır sana güveniyorum tartıda eksileri görünce zaten insan kıyamıyo:KK36:

evet aynen ya tam bugün 1 ay oldu başlayalı yani diyetisyenle resmi olarak başladım ya ve giden 72,5 - 68,3 : 4,2 hazır bu hızda gidiyorken devam kimse inanmıyordu bana herkes başta eşim olmak üzere hayret içindeler eriyormuşum :KK49: Lokur ama bişey dicem mesela bi poğaça 200 cal diyelim 1 porsiyon sebze yemeğide öyle ama sindirimleri farklı yani vücutta tutunmaları farklı o yüzden kalori hesabı herzaman mantıklı değil kanımca değil mi ben 800 cal alıcam diyorum ama onun karbonhidrat olması sebebiyle etkisi *2 gibi ya

evet aynen ya tam bugün 1 ay oldu başlayalı yani diyetisyenle resmi olarak başladım ya ve giden 72,5 - 68,3 : 4,2 hazır bu hızda gidiyorken devam kimse inanmıyordu bana herkes başta eşim olmak üzere hayret içindeler eriyormuşum :KK49: Lokur ama bişey dicem mesela bi poğaça 200 cal diyelim 1 porsiyon sebze yemeğide öyle ama sindirimleri farklı yani vücutta tutunmaları farklı o yüzden kalori hesabı herzaman mantıklı değil kanımca değil mi ben 800 cal alıcam diyorum ama onun karbonhidrat olması sebebiyle etkisi *2 gibi ya

kuzum yani ben bunca zamandır anladığım hani okuduklarımdan mantıkla falan harmanlayıp sonuçta kilo vermek aldığından fazla kaloriyi yakmak demek, dolyaısıyla önemli olan kalori miktarı ha ama sinidirim ve acıkma durumu var yani 800 kaloriyi sabzeden almak için 1 tencere sebze yemeği yesen anca ama 3 poğaça ye tamam ama sebze tok tutuyo ve daha geç acıkıyoruz, ya da tam buğdayla beyaz ekmek kalorisi çok farklı değil ama tam buğdayı geç sindiriyoruz yani amaç sağlıklı beslenerek kilo vermekse sebze tam buğday proteinden o kaloriyi almak lazım ama amaç kilo vermekse günde 1300-1400 kalorilik zararlı şeyler de yiyip verebiliriz sonuçta kalori aynı kalori vücut yakarken neyden aldığına bakmıyor... ammaaa bir de miktar ve göz doyması var düşün 1 yumurta 80 kalori ve doyuruyo 1 poğaça 200 kalori ve doyurmuyo yani zararlı şeylerden 1300-1400 kalori almak miktar olarak çok az yemekle mümkün bunun sonucunda da hem karnın doymuyo hem de sindirimi kolay olduğundan acıktırıyo ama karbonhidrattan aldığın da 800 10 yumurta yesen de 800 fakat 800 kalorilik karbonhidrat hacmi küçük ve doyurmuyo sonra yine yeme ihtiyacı duyuyoruz eğer tutar da 800de kalırsan farketmez bence

Orası 35 dereceymiş :KK57::KK57: sağsalim gidelim de gecikme falan olmasa bari

:confused::confused::confused:ayıp olmasınnn

olmaz canım ekler sılersn bız gorelım oranın degısık menulerını ekle ekle :-)
Allahın ıznıyle gıdıp gelrısın ınsallah kuzum bıraz ıstanbuldan cıkıs trafık olur snrası ıyı olur.

Back
X