- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.821
sanki çok korkuyosunuz dadelüüü@asl1can

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki çok korkuyosunuz dadelüüü@asl1can
neden dedin ki şimdi daha antebe gidicem inşallah hava düzelir buarada
artık çok geç gözüm üzerinizdeeee![]()
sanki çok korkuyosunuz dakuzum menüler çok düzene girdi cezadan vazgeçtim yediklerimin resimlerini göndermiycem sana
![]()
Orası 35 dereceymişbız sakaa daptık ole seyler yapmadık sen merk etme dolas gelhava burda bozdu ya orda ıyıdır uzulme kuzu
gönder gönder merk ederız bz ya :)
ayy birnin doğum günü pastası kesiliyor
ama yemiycem kararlıyımm tarçınlı yoğurt kurumeyve,çigkuruyemiş karışıman yiycemm
E tamam o zaman 800 bişey değil ya dengelersin zaten
Yapmazsın öyle bişey ama dengelenir miktarda arada kaçamak olur ikiöğün yersin kahvaltı ve işte orda yiyceklerin tamamdır sana güveniyorum tartıda eksileri görünce zaten insan kıyamıyoDengelerim artık yüzmüşüm yüzmüşün kıyıyı görür olmuşum 8 kilom kaldı hedefe hayatta ipin ucunu kaçırmak istemem tekrar bacımm![]()
Yapmazsın öyle bişey ama dengelenir miktarda arada kaçamak olur ikiöğün yersin kahvaltı ve işte orda yiyceklerin tamamdır sana güveniyorum tartıda eksileri görünce zaten insan kıyamıyo![]()
Pasta gümlettim benama üzülmek yok akşam yemek yemicemmm çünküüüü. Şimdi yeşil çay içiyim bari azıcık teselli olsunn.
Ay kızla berbaber uyudum azıcık. Bi kalktım canım nasıl tatlı istiyoBu sessizlikten bi tatlı kaçamağı bekliyordum senden esraa klasik rutinini yapmışın gene![]()
evet aynen ya tam bugün 1 ay oldu başlayalı yani diyetisyenle resmi olarak başladım ya ve giden 72,5 - 68,3 : 4,2 hazır bu hızda gidiyorken devam kimse inanmıyordu bana herkes başta eşim olmak üzere hayret içindeler eriyormuşumLokur ama bişey dicem mesela bi poğaça 200 cal diyelim 1 porsiyon sebze yemeğide öyle ama sindirimleri farklı yani vücutta tutunmaları farklı o yüzden kalori hesabı herzaman mantıklı değil kanımca değil mi ben 800 cal alıcam diyorum ama onun karbonhidrat olması sebebiyle etkisi *2 gibi ya
Orası 35 dereceymişsağsalim gidelim de gecikme falan olmasa bari
ayıp olmasınnn
Eveeet esra sessizse kaçamak kokusu alıyorum ben deAy kızla berbaber uyudum azıcık. Bi kalktım canım nasıl tatlı istiyoahahha her zamanki esra klasiği doğru..
Amaaan napiyim bacım yedim gitti valla pofffEveeet esra sessizse kaçamak kokusu alıyorum ben deama bugün ben hiiiç konuşmıyım
![]()
Amaaan napiyim bacım yedim gitti valla pofff