• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben de elma, fındık badem yer fıstığından biri, yoğurt ve tarçın karışımına bayılıyorum yani 10 fındık ya da badem falan bir elma tarçın yoğurt bazı günler öğün olarak yiyorum
Findukları bütün bütün mü atıyon kuzum yoğurda?yoksa kırıyo musun?

Kuzum çağrı merkezi işte evet herkes kutu kutu ve bana arkaları dönük ben tek masada onlara doğru bakıyorum ama benim karşımda bir servis masası var o dolu herkesin arkasaı dönük oluyo bu durumda ben masaya bakıyorum:KK70::KK70:

Aman Allah ım bu daha da tehlikeli oldu sen onlarla başbaşa bi odadasın ateşle barut gibii :kk77:

Aman Allah ım bu daha da tehlikeli oldu sen onlarla başbaşa bi odadasın ateşle barut gibii :kk77:

aysunum herkez senle ben mı bız olsak yutmusduk lokur yemez ya :)

lokur lokur squat yaptm ama bu sefer agırdı heryerım pek beceremıom mu acaba vıdeolara da bakıom ama bakalm (: 30 yaptm dayanamıorum5 artırdm bugunbakalım

Findukları bütün bütün mü atıyon kuzum yoğurda?yoksa kırıyo musun?
Canım öyle rastgele bütün de atıyorum toz olsa anlamıyorum bişey yer fıstığı daha kolay kendinden ikiliye bölünüyo ya tadı da güzel oluyo favorim o

lokur lokur squat yaptm ama bu sefer agırdı heryerım pek beceremıom mu acaba vıdeolara da bakıom ama bakalm :-) 30 yaptm dayanamıorum5 artırdm bugunbakalım

Valla bugün ben de yedim ve devam ediyorum midemde en ufak bir rahatlama olduğu anda hemen bişey atıyorum ağzıma:KK70::KK70:

ben 70 deyim nefes nefese kalıyorum ilk günler çok ağrıyodu yavaş yavaş artırınca alışıyo vücut sırtını öne eyme kuzum ve çöelip kalkerken bacakalrdan kalçandan kuvvet al belini zorlama ayaklarınla yerde bastırarak kalka kalçanda be yük hissetmen lazım

Canım öyle rastgele bütün de atıyorum toz olsa anlamıyorum bişey yer fıstığı daha kolay kendinden ikiliye bölünüyo ya tadı da güzel oluyo favorim o
Seni gidi seniiiiii:super: evet toz halinde güzel olmaz ya hepsinden koyup karıştırınca da güzel olur yaa.. Mmmmm:21:

Valla bugün ben de yedim ve devam ediyorum midemde en ufak bir rahatlama olduğu anda hemen bişey atıyorum ağzıma:KK70::KK70:

ben 70 deyim nefes nefese kalıyorum ilk günler çok ağrıyodu yavaş yavaş artırınca alışıyo vücut sırtını öne eyme kuzum ve çöelip kalkerken bacakalrdan kalçandan kuvvet al belini zorlama ayaklarınla yerde bastırarak kalka kalçanda be yük hissetmen lazım

evet kuzu bende yaptık ayaklarım ne agırdı ne agırdı harbı bı vıdeo ızledım kafası resmen ayaklarna kdr eyıyordu ya neyse daha dıkkatlı yapcam her sefernde duzeltırım artk (:

olsun kuzu odul gunu yapdn oh sıfa oldu onlar sana

lokur lokur squat yaptm ama bu sefer agırdı heryerım pek beceremıom mu acaba vıdeolara da bakıom ama bakalm :-) 30 yaptm dayanamıorum5 artırdm bugunbakalım

yiyor baksana kuzum valla lokuru kaybettik bu gün hükümsüzdür. Ayların patlamasını yaşıyor :KK70:

Evet son olarak kısır yedim 3-4 kaşık:KK70:

:confused: Lokur iyimisin bacım sanırım bu 3 gün lokur kendini kaybetti:halay:

Amaan Allah ımm en sonunda aylar sonra aldığı aşırı karbonhidrat sonucu bilincini kaybetti bizim hatun 68 kilo hatırla diyimde kendine gelsin :rapci:

aysunnn sussss hatırlatma ya sımdı yedıklerımızıde unutr bıze kızmaz bu hadı aksama ıyıyız gelsn kebaplar tatlılar (:

Amaan Allah ımm en sonunda aylar sonra aldığı aşırı karbonhidrat sonucu bilincini kaybetti bizim hatun 68 kilo hatırla diyimde kendine gelsin :rapci:

:KK57::KK57::KK57::KK57: neden dedin ki şimdi daha antebe gidicem inşallah hava düzelir buarada:dua:

yok canım kadınlar matınesı burası gün yapıoz lokur dıe arkadas da bıze kek yapmıs :-)
:KK45::KK45::KK45:
aysunnn sussss hatırlatma ya sımdı yedıklerımızıde unutr bıze kızmaz bu hadı aksama ıyıyız gelsn kebaplar tatlılar :-)

artık çok geç gözüm üzerinizdeeee:KK54::KK54::KK54:

Back
X