- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.481
ıslak kek tarıfı ısterm ben cok sevıyorum yalokur karbonhidrat kadar güzel bişey varmı kuzum ya tez vakit çıkarıcam o değilde uygulamasınıda güzel yaparım baklavalık yufkadan kıymalı börek ve kakaolu ıslak kekim favoridir hee
sonra neden kilo veremedin dersinn ama dönemeyecen mi oradan hem bence proteine daha çok saldıracaksın gibime geliyor kebaplar felan ımmm
lokurum sen bunları yapıyormusun bakım ben evde ınternet yok ızleyemıyorm ya ama bu aksam yuruyuse baslıyorum.
Benim esimde öğretmen canım zor bi meslek evetYaa valla benim izin bitiyo kızlar yaagerçi altı üstü 13 gün gidicem okula yarım gün ,sonra tatil iyi hoş da eylülden itibaren tam gaz devam öğretmenliğe yarabbim aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum. Kim çekicek ulen o veletleri
lokurum sen bunları yapıyormusun bakım ben evde ınternet yok ızleyemıyorm ya ama bu aksam yuruyuse baslıyorum.
Hoşgeldin canım boyun ve kilon kaç acabaBeni de aranıza alır mısınız?10 aylık evliyim ve malesef 10 kilo aldım öncesinde de 8 kilo fazlam vardı zaten top gibi oldumuzun süredir takip ediyorum sizi hep erteledim taa ki bu pzr amcamın oğlunun sünnetinde beni hamile sananları duyana kadar
Kıymalı börek, ıslak kek, patatesli kek kebaplarrr tatlılar havada uçuşuyo ya laıslak kek tarıfı ısterm ben cok sevıyorum ya
Ohhhh sabah nesfit şimdi dondurma aferin sana :) valla bilemedim sen kendine uygun ceza bul :)Kizlar iki top dondurma yedim kendime ne ceza versem
Bende yicem galiba bugün dondurma, isyan bayrağını çekiyorum dondurma içinKizlar iki top dondurma yedim kendime ne ceza versem
Cnm sandviç yap kendine akşamdan. İçine domates biber peynir yeşillik koy sabah giderken ye.Hemde Nasılama şöyle bi sorunum var İngilizce öğretmeniyim sabah 9 da dersim başlıyo 2 de bitiyo.sabah hiç bişey istemiyor Can'ım okulda mecburen tost poğça alıyorum onlar da çok kalori Nasıl yapıcam bilmiyorum
Bakalım onur duyacaklar mı bizim veletler :) ahh ahh ev gibisi yokEğitim camiasında senide aramızda görmekten onur duyarız esra hocaammbende şuan evde olmak isterdim
iveeet zaten 4 dk ve nefes nefese kalıyo insan sonrasında da yağ yakmaya devam ediyosun tüm gün çok güzel bir teknik ama pes etmeyip 4 dakika böyle hızlı yapmak lazım 20sn egzersiz 10sn dinlenme şeklinde oluyo videoya aynen uymak gerekiyo daha zorları da var ama bunu yapıyorum şimdilik aslıcım
Kıymalı börek, ıslak kek, patatesli kek kebaplarrr tatlılar havada uçuşuyo ya lasayfayı okurken yanlışlıkla yemek tarifleri bölümüne girdim sandım
Yapmayın böyle çok acıkıyorum yaaa
Ağlayasım geldi bak şimdi kendi halime okadar kilo alana kadar az yeseydim nolurduuuu
Beni de aranıza alır mısınız?10 aylık evliyim ve malesef 10 kilo aldım öncesinde de 8 kilo fazlam vardı zaten top gibi oldumuzun süredir takip ediyorum sizi hep erteledim taa ki bu pzr amcamın oğlunun sünnetinde beni hamile sananları duyana kadar
hızınıza yetişemiyoum maşallah
kızlar öğretmen arkadaşlarım tabiki çocuklarla uğraşmak zor ama özelde çok feci vallahi bizim yıllık izinleirmiz 1 hafta düşünün bir haftaya ne sığarsa artık birde bazı insanalra göre şanslıyım hafta sonu evdeyim Allahtan birde 9-6 yined ebuna şükür diyip çalışıyoruz napalım..
yeni gelen arkadaşım hoş geldin bende yeniyim ama burası sıcak bir ortam hemen kaynaşıyorsun
ah karbonhidrat ahh benimmm ecelim olur kendileir çok severim..
kızlar diyette şekersiz lıygt dondurma yiyebilirisniz, eger normal yersneizde ogünki süt,ekmek ve meyve hakkından düşün
Eveeett bende müdürlüğü bırakamıyorum bir türlü çocuklar 1.sınıfa başlasın tekrar öğretmenliğe dönüciiiiiim 15 tatilde kocam evdeyken ben tam gün okula gittim yaaa
Bir diyetisyen "3 top dondurma 1 dilim ekmek, 1 bardak süt ve 1 porsiyon meyveye eşdeğer, eğer dondurma yediyseniz bunları ogünkü menüden çıkarın'demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?