Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Anam hiç bakmadım ya bakayım bari bi ara :)

Sana güveniyorummm ama şimdii akşam gidip tatlı bişey yeme karpuz yee suu iiç fasilyeni yee yoort yee ekmek ye 1 dilim dee

eheheh karpuzuma alışmışın hele fasulyemedee aama lahmacuncuyum gene

Aman onu da sevme nasıl ki o yaa kesin ben de severim

ayy lokurr sendenim bende ya kesin severim bende tez vakit yapıcam hemen baktım resimlerine çok güzel görünüyor

Eğer patatesli kek diye birşey var ve ben hala bilmiyorsam ayıp bana bunu kaçırmış olamam

çok iyi lokurumm sanırım peynircisin sendee bende bayılırım şu papatya1994 peynirsiz kahvaltı yapıyor inanabiliyor musun gene nesfitlenmiş vallaa
Harikasınn nesfit ahh nesfitt koliyle mi aldınız ki

Benimde aklıma o geldii

O zaman benim de menu geliyor

Sabah
yumurta
peynir
domates
10 zeytin
ceviz

Ara
havuç

Öğle
sinitzel
ayran

Ara
Az kuruyemis

Ara
eti form bisküvi malesef

Aksam
çok sis hissediyordum sadece karpuz ve peynir yedim :)

Canım çok iyi yalnız o zeytinler ne öyle her biri 16 cal onların yani 160 cal aldın sade zeytinle 1 porsiyon yemek yirdin kız onun yerine

Günaydın bebiklerr,

Size bu satırları metrobüsten yazıyorum işe gitmek üzere yoldayımm

Hepinize kucak dolusu sevgiler ı

68.9 çıktım cnm :)

vay vay rakibime bakk grm la önüme geçti gene hee

olsun kuzu 1 gunde olsa degısıklıkdır bende dedım ıste ramazan gelmeden bı kac gun yapıyım bakm nasıl olcak pekde yogurtsz yemek yemem bakalım nasıl gececk ramazandan snra yaparız 1 hafta bırlıkde gene bu ıyı gelırse bana

aaaaaaaaaaaaaa valla karatay 15 zeytin yeyin dedi diye yaptım yaaaaaaaaaa

Keşke cnm ama nerden bilceksin çoğu topik kalıyo bi yerde :)
Valla çocuklarla spor yapabilirsen ne güzel olur. Ben yapamıyorum işte anca evdeki koşturmaca yetiyo bana

5:45 te kalkıyorum 6 da çıkıp 7 ye kadar yürüyrum
sonra eve gelip çocukalrı hazırlayıp eşimle okula gönderiyorum o rada kahvaltı hazırlıyorum giyiniyorum eşim geliyor yiyip çıkıyoruz.. iş yerim yakın ve arabayla gidip geldiigmiz için sıkıştırıyorum akşamda en geç 7 de evde oluyorum 38 dk lık bir leisle programı var onu yapıyorum

evde li işler saymıyorum bile yemek temzilk bulaşık, ütüü

ama 2010 da ilk diyete başladığımda benim oğlanlar 15 aylıktı valla gece sabaha kadar uyuuyor sabah 6 da yürümeye gidiyordum çünkü sporla verilen kilollar daha iyi oluyor vücut çok sağlam görünüyor

Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burası ne park var ne spor aleti. Benim kız 6dan sonra uyanıyo ama bi daha da uyumuyo kolay kolay maymun :)

Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burası ne park var ne spor aleti. Benim kız 6dan sonra uyanıyo ama bi daha da uyumuyo kolay kolay maymun :)

bend eyolda yürüyorum cnm ama tabi snein bebek küçük ancak evd ebir koşu bandı filan kullanırsan uygun olur
benimkiler eşşek kadar evd eoturun leynn anne spora gdiiyor diyip çıkıyorum
yalnız çocukalr 15 aylıktı diyet evlenecekler hala diyet yapıyorum ben

Anacım ev zaten küçük,bi de koşu bandı alırsam nereye koyarım ben neyse işe başlayınca yapıcam artık sporumu.izindeyim de bitiyo 2 haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…