Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

evden getirip yeme imkanın yokmu cnm ?

korku filmi izler gibi okudum yazdıklarını

Amin kuzum ya bu anadolu yakasında birikti bence bunların hepsi. iş merkezi gibi biyerde çalışıyorum heryer plaza.. ama nereden buluyorum böyle tiplerin olduğu yerleri bilmem.
Canim olr dusunme heryerde var bende hirdavatcida calisiorum hep erkek mesela herkez taniyor beni millette ne goz var yani erkek diil mi babamn bi tankdi var demis kizim irda calisior he demis bankaya giden bi kiz var gozu yerde odur kesn gecen gordu adam babanin arkadasyim falan hic tanimiyorum dedm milletteki goze gel

Oglen menum suan yiyorum

Saraya geldim

Kofte izgara yannda az pattes var bide pilav onlari yemicem ekmek ayran yasak kuru kuru zor gidior ya salata da almadm bide ona o kdr vermim die ☺☺

Afiyet olsun kuzum maşaallah sana tabağınla geleni yemeye biliyosun ben duramıyorum :)

evden getirip yeme imkanın yokmu cnm ?

korku filmi izler gibi okudum yazdıklarını

Yaşaması ayrı filmdi valla ya peşimden biri geliyomu diye bakmaya bile cesaret edemedim. Olur da zaten süt sağarken zaten elektriklerini bayağı yiyorum bir de öyle sıkıntı olur gibime geliyor bi tek kendi mutfakta dolabından yiyo yakın arkadaşı da burada çalışıyor o da yapmıyor bende bozulur diye düşündüm. Bir de zor oluyo ısıt ye alan pek yok burada açıkcası

Demekki kesiyormuş hemen söylemiş. aman dikkat et bu bizim ülke de olduğu kadar sapık yok başka yerde

yemek termosu almıştım bend aha nceki iş yerimde 7 de içine yerleştiriyordum sıcak sıcak 12-1 de yenecek sıcaklıkta kalıyordu cnm düşünebilirsin bunuda

maslak uzak değil mi ya nasıl gidiyorsun Allah kolaylık versin sana da hatun yöneticisin bir de hem yol hem sorumluluk
metrobüs metro 45dk sürüyo canım evden yani trafikle çok işim olmuyo metro zaten iş yerimin kapısında hemen metrobüsten de ev 5 dk allahtan

yemek termosu almıştım bend aha nceki iş yerimde 7 de içine yerleştiriyordum sıcak sıcak 12-1 de yenecek sıcaklıkta kalıyordu cnm düşünebilirsin bunuda

aa hiç duymamıştım söylediğin iyi oldu canım o halde olur tabiki en azından nasıl yapıldığını bildiğim yemek

İyi o halde şanslısın lokur beni almıyorlardı önceden 2 fasıtayla geliyordum ama 1 saat 10 dakika da zor bu ilde yaşamak

Aslında bu konuda hep şanslıydım okul ev iş ev hep yakın oldu benim ama ben burda çalışırken karşıya taşındım 6 senedir burda çalışıyorum ama anadolu yakası yaşamak için daha iyi kesinlikle ben de mümkün olduğunca metrobüse yakın ev bulmaya çalıştım işte 45dk da az değil ama buna da şükür

aa hiç duymamıştım söylediğin iyi oldu canım o halde olur tabiki en azından nasıl yapıldığını bildiğim yemek

Bizim burda da çok yapan var böyle ama ben alamadım bi türlü zaten genelde zeytinyağlı yemek getiriyorum soğuk da yeniyo kahvaltılık da dolaba koyuyorum bak bugün yemek getiremedim mesela peynir domates zeytin tb ekmeği yedim sabah da öğlen de sonuçta herşeyden yemiş oluyo insan kahavltı yapınca da seviyorum yaa kahvaltıyı arada da sütlü neskafe işte

bende bayılırım kahvaltıya sütçülük ne zaman biterse 7/24 yiyebilirim büyük zevkle ama çeşitlilik şart

evet az değil ama söğütlüçeşmeden boşken biniyorsan şanslısın taktik geliştiriyor insanlar benimde herşeyim uzak oluyor sağolsun tam tersi

Yok yakin arkadasi yaslida demek istedgn erkeklern gozunden hic bisey kacmiyor gervekden ☺☺ babam tanidik olsn iyidir diyor ajan takti pesime ☺☺

Yok kuxu bi kac patatesi yedm kuru zor gtti pilav ekmek ellemedm ama

evet az değil ama söğütlüçeşmeden boşken biniyorsan şanslısın taktik geliştiriyor insanlar benimde herşeyim uzak oluyor sağolsun tam tersi

eVET SÖĞÜTLÜDEN BİNİYORUM BEN İŞTE EV ARARKEN ÖZELLİKLE ONA GÖRE ARADIM ÇÜNKÜ ERKEK ARKADAŞIM DA ANADOLU YAKASINDA ARA DURAKLARA YAKIN Bİ YERE BAKMADIK BİLİYORDU BAŞIMA GELECEĞİ SÖĞÜTLÜYE YAKIN BULDUK İŞTE NEYSEKİ BİNERKEN DE ZİNCİRLİKUYUDAN BİNİYORUM O BİRAZ ZORLUYO AMA SABAH RAHAT OTURUYORUM

bende bayılırım kahvaltıya sütçülük ne zaman biterse 7/24 yiyebilirim büyük zevkle ama çeşitlilik şart

Az kalmış kuzum ama böyle de veriyorsun hem yeter ki vırı zıvır yeme süt yapıcak sağlıklı şeyler de olsa veriyosun

süt hamburger miydi neydi o hala çöpte mi

2 ay snra bende metrobuse baslicam bakalim herkez cok zor cok kalabalik diyor benim aksam ilk durakdan binme sansm var ama sabah yok bakalim hayrlisi ☺ belkim eve yakn is bakarim bende 9 yil olcak artk degisiklik mi yaomak gerek ☺

Az kalmış kuzum ama böyle de veriyorsun hem yeter ki vırı zıvır yeme süt yapıcak sağlıklı şeyler de olsa veriyosun

süt hamburger miydi neydi o hala çöpte mi
Lokur aysun onu copte koymaz ici rahat etmez diyorum ben sen ne dusunuyorsun bu konuda

2 ay snra bende metrobuse baslicam bakalim herkez cok zor cok kalabalik diyor benim aksam ilk durakdan binme sansm var ama sabah yok bakalim hayrlisi ☺ belkim eve yakn is bakarim bende 9 yil olcak artk degisiklik mi yaomak gerek ☺
Yani ara duraklardan iş çıkışı felaket oluyo aslıcım ben zincirlikuyudan biniyorum illa boş bekliyorum dolu gelene asla binilmiyo akşam ilk duraktan biniceksen iyi ama asıl akşam zor

Yani bak evden akşam ne varsa getirbilirsin aslında bulgur da soğuk yenir zebze yemekleri de hem ben de ısıtmıyorum zaten yoğurtla falan sıcak olamsa da olur dışarda o insanlarla bir arada olmaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…