- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.521
Yok gene istediğim bu değildi lokur ilk genelde gittiğim yere gittim yemekler mezeler iyi fiyatları o biçim hadi bi tabak fasulye aldım hop yer yok eneee kaldım ayakta tabi iptal. ee orası dışında o cadde full yemekçe ama hep ekmek arası fast food felan ileri yürüdüm taa bi lokanta var diye duymuştum gittim kahve gibi bi yere benziyor dışarıda sadece 2 kız var gerisi erkek berbat bi yer girdim içeri yemek söyledim arkamı döndüm ki abaza sürüsüüü salyaları akıyo heriflerin elbise giydim ya bugün ondan.. oturdum yemek yağlıymış sote bile yağlı gibiydi yine de aç kalmamak adına yerken camdan baktım ki yapışık masada ki yaşlı abaza kılıklı adam bana bakıyor bana dönük oturmuş Yeminlen o yemeği nasıl bitirdim anlamadım kaçar gibi çıktım.
Yani anlayacağın o ki buralarda iyi yerler fast food diğer 2-3 yerde hep sıkıntı. Öğlenleri bu yüzden napacağımı şaşırıyorum şeytan diyo öğlende ye tombiği sosisliyi kurtul bu dertten
Canim olr dusunme heryerde var bende hirdavatcida calisiorum hep erkek mesela herkez taniyor beni millette ne goz var yani erkek diil mi babamn bi tankdi var demis kizim irda calisior he demis bankaya giden bi kiz var gozu yerde odur kesn gecen gordu adam babanin arkadasyim falan hic tanimiyorum dedm milletteki goze gelAmin kuzum ya bu anadolu yakasında birikti bence bunların hepsi. iş merkezi gibi biyerde çalışıyorum heryer plaza.. ama nereden buluyorum böyle tiplerin olduğu yerleri bilmem.
Oglen menum suan yiyorum
Saraya geldim
Kofte izgara yannda az pattes var bide pilav onlari yemicem ekmek ayran yasak kuru kuru zor gidior ya salata da almadm bide ona o kdr vermim die ☺☺
evden getirip yeme imkanın yokmu cnm ?
korku filmi izler gibi okudum yazdıklarını
Canim olr dusunme heryerde var bende hirdavatcida calisiorum hep erkek mesela herkez taniyor beni millette ne goz var yani erkek diil mi babamn bi tankdi var demis kizim irda calisior he demis bankaya giden bi kiz var gozu yerde odur kesn gecen gordu adam babanin arkadasyim falan hic tanimiyorum dedm milletteki goze gel
Afiyet olsun kuzum maşaallah sana tabağınla geleni yemeye biliyosun ben duramıyorum :)
Yaşaması ayrı filmdi valla ya peşimden biri geliyomu diye bakmaya bile cesaret edemedim. Olur da zaten süt sağarken zaten elektriklerini bayağı yiyorum bir de öyle sıkıntı olur gibime geliyor bi tek kendi mutfakta dolabından yiyo yakın arkadaşı da burada çalışıyor o da yapmıyor bende bozulur diye düşündüm. Bir de zor oluyo ısıt ye alan pek yok burada açıkcası
Demekki kesiyormuş hemen söylemiş. aman dikkat et bu bizim ülke de olduğu kadar sapık yok başka yerde
metrobüs metro 45dk sürüyo canım evden yani trafikle çok işim olmuyo metro zaten iş yerimin kapısında hemen metrobüsten de ev 5 dk allahtanmaslak uzak değil mi ya nasıl gidiyorsun Allah kolaylık versin sana da hatun yöneticisin bir de hem yol hem sorumluluk
yemek termosu almıştım bend aha nceki iş yerimde 7 de içine yerleştiriyordum sıcak sıcak 12-1 de yenecek sıcaklıkta kalıyordu cnm düşünebilirsin bunuda
metrobüs metro 45dk sürüyo canım evden yani trafikle çok işim olmuyo metro zaten iş yerimin kapısında hemen metrobüsten de ev 5 dk allahtan
İyi o halde şanslısın lokur beni almıyorlardı önceden 2 fasıtayla geliyordum ama 1 saat 10 dakika da zor bu ilde yaşamak
aa hiç duymamıştım söylediğin iyi oldu canım o halde olur tabiki en azından nasıl yapıldığını bildiğim yemek
Bizim burda da çok yapan var böyle ama ben alamadım bi türlüzaten genelde zeytinyağlı yemek getiriyorum soğuk da yeniyo kahvaltılık da dolaba koyuyorum bak bugün yemek getiremedim mesela peynir domates zeytin tb ekmeği yedim sabah da öğlen de sonuçta herşeyden yemiş oluyo insan kahavltı yapınca da seviyorum yaa kahvaltıyı arada da sütlü neskafe işte
Aslında bu konuda hep şanslıydım okul ev iş ev hep yakın oldu benim ama ben burda çalışırken karşıya taşındım 6 senedir burda çalışıyorum ama anadolu yakası yaşamak için daha iyi kesinlikle ben de mümkün olduğunca metrobüse yakın ev bulmaya çalıştım işte 45dk da az değil ama buna da şükür
Yok yakin arkadasi yaslida demek istedgn erkeklern gozunden hic bisey kacmiyor gervekden ☺☺ babam tanidik olsn iyidir diyor ajan takti pesime ☺☺Afiyet olsun kuzum maşaallah sana tabağınla geleni yemeye biliyosun ben duramıyorum :)
Yaşaması ayrı filmdi valla ya peşimden biri geliyomu diye bakmaya bile cesaret edemedim. Olur da zaten süt sağarken zaten elektriklerini bayağı yiyorum bir de öyle sıkıntı olur gibime geliyor bi tek kendi mutfakta dolabından yiyo yakın arkadaşı da burada çalışıyor o da yapmıyor bende bozulur diye düşündüm. Bir de zor oluyo ısıt ye alan pek yok burada açıkcası
Demekki kesiyormuş hemen söylemiş. aman dikkat et bu bizim ülke de olduğu kadar sapık yok başka yerde
evet az değil ama söğütlüçeşmeden boşken biniyorsan şanslısın taktik geliştiriyor insanlarbenimde herşeyim uzak oluyor sağolsun tam tersi
bende bayılırım kahvaltıya sütçülük ne zaman biterse 7/24 yiyebilirim büyük zevkle ama çeşitlilik şart
2 ay snra bende metrobuse baslicam bakalim herkez cok zor cok kalabalik diyor benim aksam ilk durakdan binme sansm var ama sabah yok bakalim hayrlisi ☺ belkim eve yakn is bakarim bende 9 yil olcak artk degisiklik mi yaomak gerek ☺eVET SÖĞÜTLÜDEN BİNİYORUM BEN İŞTE EV ARARKEN ÖZELLİKLE ONA GÖRE ARADIM ÇÜNKÜ ERKEK ARKADAŞIM DA ANADOLU YAKASINDA ARA DURAKLARA YAKIN Bİ YERE BAKMADIK BİLİYORDU BAŞIMA GELECEĞİ SÖĞÜTLÜYE YAKIN BULDUK İŞTE NEYSEKİBİNERKEN DE ZİNCİRLİKUYUDAN BİNİYORUM O BİRAZ ZORLUYO AMA SABAH RAHAT OTURUYORUM
Lokur aysun onu copte koymaz ici rahat etmez diyorum ben sen ne dusunuyorsun bu konudaAz kalmış kuzum ama böyle de veriyorsun hem yeter ki vırı zıvır yeme süt yapıcak sağlıklı şeyler de olsa veriyosun
süt hamburger miydi neydi ohala çöpte mi
Yani ara duraklardan iş çıkışı felaket oluyo aslıcım ben zincirlikuyudan biniyorum illa boş bekliyorum dolu gelene asla binilmiyo akşam ilk duraktan biniceksen iyi ama asıl akşam zor2 ay snra bende metrobuse baslicam bakalim herkez cok zor cok kalabalik diyor benim aksam ilk durakdan binme sansm var ama sabah yok bakalim hayrlisi ☺ belkim eve yakn is bakarim bende 9 yil olcak artk degisiklik mi yaomak gerek ☺
Lokur aysun onu copte koymaz ici rahat etmez diyorum ben sen ne dusunuyorsun bu konuda
evet az değil ama söğütlüçeşmeden boşken biniyorsan şanslısın taktik geliştiriyor insanlarbenimde herşeyim uzak oluyor sağolsun tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?