- 18 Kasım 2015
- 13.551
- 17.023
- 298
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.501
Hoşbuldum cnm.boyum 1.58 kilom 73 74 değişiyor yarın sabah tartılayım tam söylerimHoşgeldin canım boyun ve kilon kaç acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum cnm.boyum 1.58 kilom 73 74 değişiyor yarın sabah tartılayım tam söylerimHoşgeldin canım boyun ve kilon kaç acaba
Aklımca öğün atlamaya çalışıyorum ama sanırım daha çok kalori alıyorum.öğlen yemeğini de evde yemem lazım o Zaman ama bende panik atak var aç da kalamıyorum diyetisyene gitsem hemen hemen hepsi benzer menülerCnm sandviç yap kendine akşamdan. İçine domates biber peynir yeşillik koy sabah giderken ye.
Bakalım onur duyacaklar mı bizim veletler :) ahh ahh ev gibisi yok
Sağol cnm inş çabucak veririz kilo:)gel canım gel
kimin yok ki fazla kilosu :)
Ya et zaten diyette de yediğimden çok gözümde yok aslında kuru patlıcan dolması içli köfte fıstıklı kaymaklı katmer benim sebebim olur bacım![]()
Döndümm ve yedimm :)
1 porsiyon : tavuk sote
5 kaşık bulgur pilavı
yarım kase cacık
2 ısırık ekmek![]()
Kızlarr naptımm biliyor musunuz eti tü burger aldım tadını merak ediyordum bi ısırık aldım hoşuma gitti aynı andada kalorisine baktım 355 cal küçücük şey ben şoksonra az ucundan bi ısırık alıp aysun yavaşça çöpe eğil ve hızlıca onu elinden at dedimm çok zor oldu ama yaptımm 2 ısırık zarardayım 150 cal yazılsın haneme
![]()
bak 35 gr mış 107 kaloriymiş sen 100gr kalorisini görmüşsün yani bişey olmadı korkmaKızlarr naptımm biliyor musunuz eti tü burger aldım tadını merak ediyordum bi ısırık aldım hoşuma gitti aynı andada kalorisine baktım 355 cal küçücük şey ben şoksonra az ucundan bi ısırık alıp aysun yavaşça çöpe eğil ve hızlıca onu elinden at dedimm çok zor oldu ama yaptımm 2 ısırık zarardayım 150 cal yazılsın haneme
![]()
Eee gayet güzel işte ne var mis gibi yemişsin afiyet olsunn kuşumm![]()
bak 35 gr mış 107 kaloriymiş sen 100gr kalorisini görmüşsün yani bişey olmadı korkma![]()
Yok gene istediğim bu değildi lokur ilk genelde gittiğim yere gittim yemekler mezeler iyi fiyatları o biçim hadi bi tabak fasulye aldım hop yer yok eneee kaldım ayakta tabi iptal. ee orası dışında o cadde full yemekçe ama hep ekmek arası fast food felan ileri yürüdüm taa bi lokanta var diye duymuştum gittim kahve gibi bi yere benziyor dışarıda sadece 2 kız var gerisi erkek berbat bi yer girdim içeri yemek söyledim arkamı döndüm ki abaza sürüsüüü salyaları akıyo heriflerin elbise giydim ya bugün ondan.. oturdum yemek yağlıymış sote bile yağlı gibiydi yine de aç kalmamak adına yerken camdan baktım ki yapışık masada ki yaşlı abaza kılıklı adam bana bakıyor bana dönük oturmuş Yeminlen o yemeği nasıl bitirdim anlamadım kaçar gibi çıktım.
Yani anlayacağın o ki buralarda iyi yerler fast food diğer 2-3 yerde hep sıkıntı. Öğlenleri bu yüzden napacağımı şaşırıyorum şeytan diyo öğlende ye tombiği sosisliyi kurtul bu dertten![]()
peki şimdi çöpte duran o sevimli ve lezzetli keke dokunabilir miyim valla kağıtlar vardı orada sadecee![]()
bak 35 gr mış 107 kaloriymiş sen 100gr kalorisini görmüşsün yani bişey olmadı korkma![]()
Amaan allah kolaylık versin canım valla zor haklısın ben işte en kötü kahvaltılık var dolapta onları yiyorum burda da hep sanayi falan yok yani gidecek yer bi de maslakta normal yerlerde çok pahalı mecbur böyle işte ben de
Amaan allah kolaylık versin canım valla zor haklısın ben işte en kötü kahvaltılık var dolapta onları yiyorum burda da hep sanayi falan yok yani gidecek yer bi de maslakta normal yerlerde çok pahalı mecbur böyle işte ben de
Tatlim tarif icin onclikle tesekkur ederimYok gene istediğim bu değildi lokur ilk genelde gittiğim yere gittim yemekler mezeler iyi fiyatları o biçim hadi bi tabak fasulye aldım hop yer yok eneee kaldım ayakta tabi iptal. ee orası dışında o cadde full yemekçe ama hep ekmek arası fast food felan ileri yürüdüm taa bi lokanta var diye duymuştum gittim kahve gibi bi yere benziyor dışarıda sadece 2 kız var gerisi erkek berbat bi yer girdim içeri yemek söyledim arkamı döndüm ki abaza sürüsüüü salyaları akıyo heriflerin elbise giydim ya bugün ondan.. oturdum yemek yağlıymış sote bile yağlı gibiydi yine de aç kalmamak adına yerken camdan baktım ki yapışık masada ki yaşlı abaza kılıklı adam bana bakıyor bana dönük oturmuş Yeminlen o yemeği nasıl bitirdim anlamadım kaçar gibi çıktım.
Yani anlayacağın o ki buralarda iyi yerler fast food diğer 2-3 yerde hep sıkıntı. Öğlenleri bu yüzden napacağımı şaşırıyorum şeytan diyo öğlende ye tombiği sosisliyi kurtul bu dertten![]()
Tatlim tarif icin onclikle tesekkur ederim
Yemek isu gercekden zor oluyor bzm irda da cok cesit yok meydama yurumeye useniyorum.malesef bgn eminonunde saray var oraya geldim nirmalde icerde yiyorum hakknfa hayrlisi olsn ins guzel bi is bulursun canim.