• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Cnm sandviç yap kendine akşamdan. İçine domates biber peynir yeşillik koy sabah giderken ye.

Bakalım onur duyacaklar mı bizim veletler :) ahh ahh ev gibisi yok
Aklımca öğün atlamaya çalışıyorum ama sanırım daha çok kalori alıyorum.öğlen yemeğini de evde yemem lazım o Zaman ama bende panik atak var aç da kalamıyorum diyetisyene gitsem hemen hemen hepsi benzer menüler

Ya et zaten diyette de yediğimden çok gözümde yok aslında kuru patlıcan dolması içli köfte fıstıklı kaymaklı katmer benim sebebim olur bacım :KK70::KK70:

yaaaaaaaaaaaaa bayılırım onlaraa benn şimdii yemeğe gidiyorum sayende gidişimde dönüşümde muhteşem olacak gibime geliyor :KK55::KK55:

asl1can asl1can kuzum oktay usta tarifi ve enfes olur.

* 2 yumurta
* yarım su bardağından 1 parmak fazla şeker
* yarım su bardağından az fazla sıvıyağ
* 1 su bardağı süt
* 1,5 kaşık kakao
* 1 kabartma tozu

İlk şekerle yumurtayı bayağı çırp. geri hepsini kat un ve kabartma tozu hariç. o Elden ettiğin kakaolu karışımdan 1 su bardağı ayır kenara gerisine unu azar azar eleyerek kat tabi kabartma tozunu da. akışkan hamur olunca koy kalıba..
160 gibi ayarla fırını 20-30 dakika felan oluyor genelde. Çıkart ılısın biraz sonra üzerine yedirerek bazı yeleri de çatal batırarak kakaolu karışımı dök. Enfes kek elindee.. İstersen çikolata sosta enfes oluyor ve vanilya dondurma yanında :kk77:

Kızlarr naptımm biliyor musunuz eti tü burger aldım tadını merak ediyordum bi ısırık aldım hoşuma gitti aynı andada kalorisine baktım 355 cal küçücük şey ben şok :KK57: sonra az ucundan bi ısırık alıp aysun yavaşça çöpe eğil ve hızlıca onu elinden at dedimm çok zor oldu ama yaptımm 2 ısırık zarardayım 150 cal yazılsın haneme :silah:

Kızlarr naptımm biliyor musunuz eti tü burger aldım tadını merak ediyordum bi ısırık aldım hoşuma gitti aynı andada kalorisine baktım 355 cal küçücük şey ben şok :KK57: sonra az ucundan bi ısırık alıp aysun yavaşça çöpe eğil ve hızlıca onu elinden at dedimm çok zor oldu ama yaptımm 2 ısırık zarardayım 150 cal yazılsın haneme :silah:

Neyse zararın neresinden dönersen kar kuzum ara öğün olmuş da belki 100g dır yaa önce onu yazıyolar ya 355 çok yani minik bişey o:KK14:

bak 35 gr mış 107 kaloriymiş sen 100gr kalorisini görmüşsün yani bişey olmadı korkma:eğlence:

Eee gayet güzel işte ne var mis gibi yemişsin afiyet olsunn kuşumm:KK36:

Yok gene istediğim bu değildi lokur ilk genelde gittiğim yere gittim yemekler mezeler iyi fiyatları o biçim hadi bi tabak fasulye aldım hop yer yok eneee kaldım ayakta tabi iptal. ee orası dışında o cadde full yemekçe ama hep ekmek arası fast food felan ileri yürüdüm taa bi lokanta var diye duymuştum gittim kahve gibi bi yere benziyor dışarıda sadece 2 kız var gerisi erkek berbat bi yer girdim içeri yemek söyledim arkamı döndüm ki abaza sürüsüüü salyaları akıyo heriflerin elbise giydim ya bugün ondan.. oturdum yemek yağlıymış sote bile yağlı gibiydi yine de aç kalmamak adına yerken camdan baktım ki yapışık masada ki yaşlı abaza kılıklı adam bana bakıyor bana dönük oturmuş Yeminlen o yemeği nasıl bitirdim anlamadım kaçar gibi çıktım.
Yani anlayacağın o ki buralarda iyi yerler fast food diğer 2-3 yerde hep sıkıntı. Öğlenleri bu yüzden napacağımı şaşırıyorum şeytan diyo öğlende ye tombiği sosisliyi kurtul bu dertten :KK34:

Yok gene istediğim bu değildi lokur ilk genelde gittiğim yere gittim yemekler mezeler iyi fiyatları o biçim hadi bi tabak fasulye aldım hop yer yok eneee kaldım ayakta tabi iptal. ee orası dışında o cadde full yemekçe ama hep ekmek arası fast food felan ileri yürüdüm taa bi lokanta var diye duymuştum gittim kahve gibi bi yere benziyor dışarıda sadece 2 kız var gerisi erkek berbat bi yer girdim içeri yemek söyledim arkamı döndüm ki abaza sürüsüüü salyaları akıyo heriflerin elbise giydim ya bugün ondan.. oturdum yemek yağlıymış sote bile yağlı gibiydi yine de aç kalmamak adına yerken camdan baktım ki yapışık masada ki yaşlı abaza kılıklı adam bana bakıyor bana dönük oturmuş Yeminlen o yemeği nasıl bitirdim anlamadım kaçar gibi çıktım.
Yani anlayacağın o ki buralarda iyi yerler fast food diğer 2-3 yerde hep sıkıntı. Öğlenleri bu yüzden napacağımı şaşırıyorum şeytan diyo öğlende ye tombiği sosisliyi kurtul bu dertten :KK34:

Amaan allah kolaylık versin canım valla zor haklısın ben işte en kötü kahvaltılık var dolapta onları yiyorum burda da hep sanayi falan yok yani gidecek yer bi de maslakta normal yerlerde çok pahalı mecbur böyle işte ben de

Amaan allah kolaylık versin canım valla zor haklısın ben işte en kötü kahvaltılık var dolapta onları yiyorum burda da hep sanayi falan yok yani gidecek yer bi de maslakta normal yerlerde çok pahalı mecbur böyle işte ben de

İnanki süt derdim olmasa aynen öyle yaparım senin güzel oluyor çünkü. hatta hiç yemem bile ama maalesef yemem gerekiyor şu 2 ay da bitsin artık bu kadar önem vermem zaten sıkı diyet olacak işte o zaman. Allah tan oruç geldi tutucam sonra da ağusta işten çıkıcam tatil yapıp gelince iş bakıcam buradaki yemek derdi temmuz dada çekerim biter artık.

Cinlerim hala tepemde valla ya. yarın kendim getiriyorum o kesin artık.

maslak uzak değil mi ya nasıl gidiyorsun Allah kolaylık versin sana da hatun yöneticisin bir de hem yol hem sorumluluk :KK14:

Tatlim tarif icin onclikle tesekkur ederim

Yemek isu gercekden zor oluyor bzm irda da cok cesit yok meydama yurumeye useniyorum.malesef bgn eminonunde saray var oraya geldim nirmalde icerde yiyorum hakknfa hayrlisi olsn ins guzel bi is bulursun canim.

Oglen menum suan yiyorum

Saraya geldim

Kofte izgara yannda az pattes var bide pilav onlari yemicem ekmek ayran yasak kuru kuru zor gidior ya salata da almadm bide ona o kdr vermim die ☺☺

Tatlim tarif icin onclikle tesekkur ederim

Yemek isu gercekden zor oluyor bzm irda da cok cesit yok meydama yurumeye useniyorum.malesef bgn eminonunde saray var oraya geldim nirmalde icerde yiyorum hakknfa hayrlisi olsn ins guzel bi is bulursun canim.

Amin kuzum ya bu anadolu yakasında birikti bence bunların hepsi. iş merkezi gibi biyerde çalışıyorum heryer plaza.. ama nereden buluyorum böyle tiplerin olduğu yerleri bilmem.

Back
X