• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burası :KK53: ne park var ne spor aleti. Benim kız 6dan sonra uyanıyo ama bi daha da uyumuyo kolay kolay maymun :)

o zaman evde yürüyüş videoları tavsiye ediyorum canım

LESLIE WALK AT HOME yaz istediğin süreyi seç :)

esra ögretmenmsin sen ? anacım zor ama özel sektöre göre iyi yineee

kızlar yarımd eğil tüm lahmacun veriyorkaratay yapan arkadaşlarım varr hep bütün yiyorlar
Evet cnm ya ingilizce öğretmeniym :KK52::KK52: zor malesef ya ortaokulda çalışıyorum.

Ee karatay bi keresinde lahmacun yerken yakalanmıştı olay olmuştu. Yarım lahmacun yiyebilirsiniz demiştim dedi hatta ya :) amannn neyse yarım yiyen tam da yer :D

eheheh karpuzuma alışmışın hele fasulyemedee aama lahmacuncuyum gene:KK45:

ayy lokurr sendenim bende ya kesin severim bende tez vakit yapıcam hemen baktım resimlerine çok güzel görünüyor :kk77::kk77:

:KK70::KK70:

çok iyi lokurumm sanırım peynircisin sendee bende bayılırım şu @papatya1994 peynirsiz kahvaltı yapıyor inanabiliyor musun gene nesfitlenmiş vallaa :sus::KK48:

Benimde aklıma o geldii :KK48:

Canım çok iyi yalnız o zeytinler ne öyle her biri 16 cal onların yani 160 cal aldın sade zeytinle 1 porsiyon yemek yirdin kız onun yerine :KK53:

:KK36::KK36:

vay vay rakibime bakk grm la önüme geçti gene hee :mad::mad:

Peynir ovv evet favorim ama bu ara yani bu hafta yumurtayı kestim zeytin dahil ettim 6 zeytin yiyorum ama zeytin 16 değil 10 kalori ya tanesi:işsiz: canım çok zeytin istedi bu ara.. rahmetli babaannem derdi, insanın canı ne isterse onun içindekine vücudun ihtiyacı var diye çok mantıklı gelir bana durduk yere hiç aramazken canım zeytin istiyo bari dedim ekliyim bi bildiği vardır ficudumun:KK45:

Hayatım karbonhidrat isimli kitabınız ne zaman çıkıyo sordum ama cevap alamadım:KK70:

Yeeaaa patatesli kek resimlerine bakmamıştım neden yol gösteriyosun bak işte o kitabı kesin yazman lazım resimli de olur heralde

olsun kuzu 1 gunde olsa degısıklıkdır bende dedım ıste ramazan gelmeden bı kac gun yapıyım bakm nasıl olcak pekde yogurtsz yemek yemem bakalım nasıl gececk :-) ramazandan sonra yaparız 1 hafta bırlıkde gene bu ıyı gelırse bana

Tamam kuzum ramazan sonra başlayalım beraber:KK5:
lokur lokur um sen bana link atsana ya bir sürü video çıktı bi sürü kadın var farklı farklı bölgeler için galiba anlamadım heee:KK53::KK53:

Kanka pcde açılmıyo iş yerinde you tube, telden bulup atabilirsem atıcam ya da videonun tam ismini yazarım şimdi

Bende dedi diye dün lahmacun yedimmm Bu kadın bunadı bence emeklilik vakti geldi :KK53:
:confused::confused::confused::confused:
Yaa valla benim izin bitiyo kızlar yaa:mad::mad: gerçi altı üstü 13 gün gidicem okula yarım gün ,sonra tatil iyi hoş da eylülden itibaren tam gaz devam öğretmenliğe :cry:yarabbim aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum. Kim çekicek ulen o veletleri :KK35::KK35:

:işsiz::işsiz::işsiz:

Evet cnm ya ingilizce öğretmeniym :KK52::KK52: zor malesef ya ortaokulda çalışıyorum.

Ee karatay bi keresinde lahmacun yerken yakalanmıştı olay olmuştu. Yarım lahmacun yiyebilirsiniz demiştim dedi hatta ya :) amannn neyse yarım yiyen tam da yer :KK70:

Ben geçen aslı ya izin vermiştim :KK70::KK70::KK70: ama bütün gün ekmek hakkını kullanmadı o 1 lahmacun 4 dilim ekmek gibi zaten yanında ayran bol yeşillikle bence yenebilir ama tabii seyrekyagmur seyrekyagmur gibi lahmacunu ekmeğe sarıp yemeğin:KK70:

Beni de aranıza alır mısınız?10 aylık evliyim ve malesef 10 kilo aldım öncesinde de 8 kilo fazlam vardı zaten top gibi oldum:(uzun süredir takip ediyorum sizi hep erteledim taa ki bu pzr amcamın oğlunun sünnetinde beni hamile sananları duyana kadar:(

Beni de aranıza alır mısınız?10 aylık evliyim ve malesef 10 kilo aldım öncesinde de 8 kilo fazlam vardı zaten top gibi oldum:KK43:uzun süredir takip ediyorum sizi hep erteledim taa ki bu pzr amcamın oğlunun sünnetinde beni hamile sananları duyana kadar:KK43:
Gel tabiki hoşgeldin. Ah ya çok kötü olmuşsundur o lafları duyunca :( istedikten sonra yapılamayacak şey yok ki,başarırsın elbette

Karatay yarım lahmacun diyo ama cicim nabeeerrrr :sinirli::sinirli:

ama kendisi bi taneyi götürüyordu yakalandıı :KK45:

Yaa valla benim izin bitiyo kızlar yaa:mad::mad: gerçi altı üstü 13 gün gidicem okula yarım gün ,sonra tatil iyi hoş da eylülden itibaren tam gaz devam öğretmenliğe :cry:yarabbim aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum. Kim çekicek ulen o veletleri :KK35::KK35:

boşver çalışmak iyidir kuzum bende evde duramıyorum tam terse hee

ama kendisi bi taneyi götürüyordu yakalandıı :KK45:

boşver çalışmak iyidir kuzum bende evde duramıyorum tam terse hee
Ya çalışmak iyi tabi insan evde sıkılıyo ama şimdi alıştım bebekle vakit geçirmeye. Çok zorlanıcam gibi geliyo. Gerçi başlayınca alışırım elbet :)

Ya çalışmak iyi tabi insan evde sıkılıyo ama şimdi alıştım bebekle vakit geçirmeye. Çok zorlanıcam gibi geliyo. Gerçi başlayınca alışırım elbet :)

Ben hamilelikte 8 ay kızım doğunca da 1 yıl çalışmadım yeminlen kendimden geçtim kızım sonraları da yaramazlaşınca attım kendimi işe. ama 15 yaşımdan beri hem okur hem çalışıırım alışkınım ondan benmde. Dua et özel sektör değilsin canm izinlerini güzel kullanabiliyorsun

lokur lokur karbonhidrat kadar güzel bişey varmı kuzum ya tez vakit çıkarıcam o değilde uygulamasınıda güzel yaparım baklavalık yufkadan kıymalı börek ve kakaolu ıslak kekim favoridir hee :KK53:

Valla ben biliyosun hafta sonu antepteyim işkencelerden işkence beyen bence direk instagramdan atıcam sana her lokmamın resmini karbonhidrat nedir görüceksin:KK45::KK53::KK70:

Gel tabiki hoşgeldin. Ah ya çok kötü olmuşsundur o lafları duyunca :KK43: istedikten sonra yapılamayacak şey yok ki,başarırsın elbette
Hemde Nasıl :( ama şöyle bi sorunum var İngilizce öğretmeniyim sabah 9 da dersim başlıyo 2 de bitiyo.sabah hiç bişey istemiyor Can'ım okulda mecburen tost poğça alıyorum onlar da çok kalori Nasıl yapıcam bilmiyorum

Eğitim camiasında senide aramızda görmekten onur duyarız esra hocaamm:KK8: bende şuan evde olmak isterdim:KK51:

Valla ben biliyosun hafta sonu antepteyim işkencelerden işkence beyen bence direk instagramdan atıcam sana her lokmamın resmini karbonhidrat nedir görüceksin:KK45::KK53::KK70:

sonra neden kilo veremedin dersinn ama dönemeyecen mi oradan hem bence proteine daha çok saldıracaksın gibime geliyor kebaplar felan ımmm

Ben geçen aslı ya izin vermiştim :KK70::KK70::KK70: ama bütün gün ekmek hakkını kullanmadı o 1 lahmacun 4 dilim ekmek gibi zaten yanında ayran bol yeşillikle bence yenebilir ama tabii seyrekyagmur seyrekyagmur gibi lahmacunu ekmeğe sarıp yemeğin:KK70:

ya lokurum fenasın sen ya ben bazen lahmöacun arasına sımıt koyuyorum oda guzel olur seyrekyagmur seyrekyagmur sende ekmege sarıyormussun (:

Back
X