- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.461
Bende dedi diye dün lahmacun yedimmm Bu kadın bunadı bence emeklilik vakti geldi![]()
hahhahhahhaha çok iyiymiş yaaa .)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dedi diye dün lahmacun yedimmm Bu kadın bunadı bence emeklilik vakti geldi![]()
Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burasıne park var ne spor aleti. Benim kız 6dan sonra uyanıyo ama bi daha da uyumuyo kolay kolay maymun :)
Evet cnm ya ingilizce öğretmeniymesra ögretmenmsin sen ? anacım zor ama özel sektöre göre iyi yineee
kızlar yarımd eğil tüm lahmacun veriyorkaratay yapan arkadaşlarım varr hep bütün yiyorlar
Çok duydum zaten bunu ama hiç denemedim :) düzene oturtmadan başlamak istemiyorum zaten hep yapmak lazımo zaman evde yürüyüş videoları tavsiye ediyorum canım
LESLIE WALK AT HOME yaz istediğin süreyi seç :)
eheheh karpuzuma alışmışın hele fasulyemedee aama lahmacuncuyum gene
ayy lokurr sendenim bende ya kesin severim bende tez vakit yapıcam hemen baktım resimlerine çok güzel görünüyor
çok iyi lokurumm sanırım peynircisin sendee bende bayılırım şu @papatya1994 peynirsiz kahvaltı yapıyor inanabiliyor musun gene nesfitlenmiş vallaa
Benimde aklıma o geldii
Canım çok iyi yalnız o zeytinler ne öyle her biri 16 cal onların yani 160 cal aldın sade zeytinle 1 porsiyon yemek yirdin kız onun yerine
vay vay rakibime bakk grm la önüme geçti gene hee![]()
olsun kuzu 1 gunde olsa degısıklıkdır bende dedım ıste ramazan gelmeden bı kac gun yapıyım bakm nasıl olcak pekde yogurtsz yemek yemem bakalım nasıl gececkramazandan sonra yaparız 1 hafta bırlıkde gene bu ıyı gelırse bana
lokur um sen bana link atsana ya bir sürü video çıktı bi sürü kadın var farklı farklı bölgeler için galiba anlamadım heee
![]()
Yaa valla benim izin bitiyo kızlar yaagerçi altı üstü 13 gün gidicem okula yarım gün ,sonra tatil iyi hoş da eylülden itibaren tam gaz devam öğretmenliğe
yarabbim aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum. Kim çekicek ulen o veletleri
![]()
Evet cnm ya ingilizce öğretmeniymzor malesef ya ortaokulda çalışıyorum.
Ee karatay bi keresinde lahmacun yerken yakalanmıştı olay olmuştu. Yarım lahmacun yiyebilirsiniz demiştim dedi hatta ya :) amannn neyse yarım yiyen tam da yer![]()
Çok duydum zaten bunu ama hiç denemedim :) düzene oturtmadan başlamak istemiyorum zaten hep yapmak lazım
canım ertelemeyelim ama bu akşam başla hadi sen de benimle :)
Gel tabiki hoşgeldin. Ah ya çok kötü olmuşsundur o lafları duyuncaBeni de aranıza alır mısınız?10 aylık evliyim ve malesef 10 kilo aldım öncesinde de 8 kilo fazlam vardı zaten top gibi oldumuzun süredir takip ediyorum sizi hep erteledim taa ki bu pzr amcamın oğlunun sünnetinde beni hamile sananları duyana kadar
![]()
Karatay yarım lahmacun diyo ama cicim nabeeerrrr![]()
Yaa valla benim izin bitiyo kızlar yaagerçi altı üstü 13 gün gidicem okula yarım gün ,sonra tatil iyi hoş da eylülden itibaren tam gaz devam öğretmenliğe
![]()
Ya çalışmak iyi tabi insan evde sıkılıyo ama şimdi alıştım bebekle vakit geçirmeye. Çok zorlanıcam gibi geliyo. Gerçi başlayınca alışırım elbet :)ama kendisi bi taneyi götürüyordu yakalandıı
boşver çalışmak iyidir kuzum bende evde duramıyorum tam terse hee
Ya çalışmak iyi tabi insan evde sıkılıyo ama şimdi alıştım bebekle vakit geçirmeye. Çok zorlanıcam gibi geliyo. Gerçi başlayınca alışırım elbet :)
lokur karbonhidrat kadar güzel bişey varmı kuzum ya tez vakit çıkarıcam o değilde uygulamasınıda güzel yaparım baklavalık yufkadan kıymalı börek ve kakaolu ıslak kekim favoridir hee
![]()
Hemde NasılGel tabiki hoşgeldin. Ah ya çok kötü olmuşsundur o lafları duyuncaistedikten sonra yapılamayacak şey yok ki,başarırsın elbette
![]()
Valla ben biliyosun hafta sonu antepteyim işkencelerden işkence beyen bence direk instagramdan atıcam sana her lokmamın resmini karbonhidrat nedir görüceksin![]()
Ben geçen aslı ya izin vermiştimama bütün gün ekmek hakkını kullanmadı o 1 lahmacun 4 dilim ekmek gibi zaten yanında ayran bol yeşillikle bence yenebilir ama tabii
seyrekyagmur gibi lahmacunu ekmeğe sarıp yemeğin
![]()