- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.421
Canım pes etme seninki artık yavaş yavaş gitcek 70 kiloda olan biriyle senin kilon aynı gitmez hiç bir zaman diyetisyenim hedef kilona yaklastikca kilo vermen zorlaşır dediKızlar ben kilo veremicem sanırım kaldım ya gitmiyor napcam beeen
Kızlar ben kilo veremicem sanırım kaldım ya gitmiyor napcam beeen
gunaydın lokurum
bende sasırdım bole erken erken lokurun ne ısı var dıe :)
afıyet olsun nureysecım bazen sıskınlık oluyor umarm yakn zmanda duzelır bende de bu ara var ya
30 hazirana kadar her akşam yoğurt yiycem ve her hafta sonu protein günü yapıcamm 4 kilo gitse karr
68.9 çıktım cnm :)
Lokurum ben napcaaambir selam çakayım dedim gelmeden
Protein günü bend e h6 aydır haftada 1ya da 2 gün yaptım canım özellikle çok yediğin bir günün ertesi günü çk etkili oluyo daha fazlası zarar ama haftada 1-2 çok iyioluyo kesinlikle
l hoşbeş 2 tane bişey değil zaten ama aynen devam kanka süpersin çözdün bu işi
yavrusum kacamak yapmıcan bak ben 1 hafta yedm hemen aldmKızlar ben kilo veremicem sanırım kaldım ya gitmiyor napcam beeen
Lokurum ben napcaaam
bir selam çakayım dedim gelmeden
Protein günü bend e h6 aydır haftada 1ya da 2 gün yaptım canım özellikle çok yediğin bir günün ertesi günü çk etkili oluyo daha fazlası zarar ama haftada 1-2 çok iyioluyo kesinlikle
l hoşbeş 2 tane bişey değil zaten ama aynen devam kanka süpersin çözdün bu işi
Dimi kanka 2 tane hoşbeşten nolucak :) aynen devam edicem bakalımlhoşbeş 2 tane bişey değil zaten ama aynen devam kanka süpersin çözdün bu işi
ananas dıyetmız baslamısdır
sabah 1 etımek yumurta dılpeynırım vardı bıtırmek ıcın yedm 6 zeytın salatalık
smdıde 2 dılım ananas
yaa valla günlerdir şu kk da dolanıp duruyorummm aktif topik bulmak için keşkeee önce bulsaymışım sizi
bende spoa ara verdim kızlar normalde sabah 6 da kalkıp yüüyorum akşamda lesile yapıyorum ama bu hafta ara veridm ptesiden itibaren başlarımm
Günaydınn kızlarr
Dün dışardaydık ben 1,5 lahmacun yedim. yani 375 cal aldım.
Bugün soğuk sandviçle başladım güne. 3 beyaz ekmeğe tekabul eden uzunlukta yapmışlar penik yapmayın ekmeğin bi kısmını kopardım
2 dl ekmek - 3 dilim peynir - 3 dilim domates - 3 dilim salatalık yemiş oldum :) Böylelikle 383 cal ile kahvaltıyı sonlandırdım
Ahahhha koptummmHayatım akrbonhidrat diye birkitap yazmayıdüşünüyo musun
Keşke cnm ama nerden bilceksin çoğu topik kalıyo bi yerde :)
Valla çocuklarla spor yapabilirsen ne güzel olur. Ben yapamıyorum işte anca evdeki koşturmaca yetiyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?