- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.401
Evet öğlen yiyip kurtulayim benay çok şükür. Bugün bitir onu bence. Öğlen de onu ye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öğlen yiyip kurtulayim benay çok şükür. Bugün bitir onu bence. Öğlen de onu ye![]()
68.9 çıktım yavru :) dün 69.8 çıkmıştısöle bakalım kac kılousun kuzu 2 ogun dıılde sana tatlıları pek yemıosun oda yaradı![]()
Tava dediğin ne ola kiOfff aksama tava var nasıl tutcam kendimi![]()
68.9 çıktım yavru :) dün 69.8 çıkmıştı
Ay Allahım valla evli olup akşamları sadece yoğurtla devam edebilirsen alkışlarım seni ben![]()
Ay inşallah senin kilolar da gider,teşekkür ederimvayyyy tebrik ederimm valla az yemek az öğün çok etkili gerçekten bende dün toparladım bakalım,
geçen hafta 72,8 dim kaç gr fark etcek pazara kadar pazar sabahtanmı yapıyoruz bildiirmi
Valla ben yıllardır kilo vermeye niyetlenirim 3-5 veririm sonra bırakırım. Ama bu kez gerçekten istiyorum,hamilelik kilolarımın gitmesine 3-4 kilo kaldı. Onun üstüne daha da vericem inşallahvalla şuan yapamıyorum bir gün yemesem iki gün yiyorum
bir gün diyet sonraki gün niyet oluyor , ama ilk 35 k
loyu verdigmde neler yapardım ağzımı sürmezdim müthiş irade vardı bende
Kuru fasulye 2 kepçe çok gibi geldi cnm. Bakliyat olduğu için fazla yememek lazım kalori bakımındanbugnki menü
kurufasulye , pilav , güllaç salata(
güllaç sevmem, pilav yemem
kalan sağlar benimdir 2 kepçe ssu fasulye ve bol salata
Valla ben yıllardır kilo vermeye niyetlenirim 3-5 veririm sonra bırakırım. Ama bu kez gerçekten istiyorum,hamilelik kilolarımın gitmesine 3-4 kilo kaldı. Onun üstüne daha da vericem inşallah
Bebeğim emmiyor malesef. 8. Aya giricek 5 gün sonra :) inşallah bu kez son olur cnmbend e3yıldır 74 lerdeyimm bir tülü veremiyorum istikrar yok
bu kez gider inşallah
sen emziriyormusun ne kaarlık bebek
Kuru fasulye 2 kepçe çok gibi geldi cnm. Bakliyat olduğu için fazla yememek lazım kalori bakımından
68.9 çıktım yavru :) dün 69.8 çıkmıştı
Kuru fasulye 2 kepçe çok gibi geldi cnm. Bakliyat olduğu için fazla yememek lazım kalori bakımından
Kız gün 69.8 di 900 gr eksik çıktı bugün. Ama gerçekten az yedim dün ve doyuyorum en önemlisi :)
Sağ ol canım bnm çok dha iyi olabilirdiBence dengelemissin bana göre süper olmus![]()
Canımmm kaçsın bakimSüpersin canım ya. Tek yaşıyosun herhalde sen?yoksa aileyle filan olunca dediğin gibi yiyemiyo insan
Canım patlıcan kuşbasi domates biber soğan doğrayıp fırına atiyonTava dediğin ne ola kihemen çözüm buluruz