• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

gunaydın lokurum

bende sasırdım bole erken erken lokurun ne ısı var dıe :)

afıyet olsun nureysecım bazen sıskınlık oluyor umarm yakn zmanda duzelır bende de bu ara var ya

:KK45::KK45: bir selam çakayım dedim gelmeden

30 hazirana kadar her akşam yoğurt yiycem ve her hafta sonu protein günü yapıcamm 4 kilo gitse karr

Protein günü bend e h6 aydır haftada 1ya da 2 gün yaptım canım özellikle çok yediğin bir günün ertesi günü çk etkili oluyo daha fazlası zarar ama haftada 1-2 çok iyioluyo kesinlikle

68.9 çıktım cnm :)

:KK31::KK31::KK31::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9: l hoşbeş 2 tane bişey değil zaten ama aynen devam kanka süpersin çözdün bu işi

Protein günü bend e h6 aydır haftada 1ya da 2 gün yaptım canım özellikle çok yediğin bir günün ertesi günü çk etkili oluyo daha fazlası zarar ama haftada 1-2 çok iyioluyo kesinlikle

:KK31::KK31::KK31::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9: l hoşbeş 2 tane bişey değil zaten ama aynen devam kanka süpersin çözdün bu işi
Lokurum ben napcaaam :(

Günaydınn kızlarr

Dün dışardaydık ben 1,5 lahmacun yedim. yani 375 cal aldım.

Bugün soğuk sandviçle başladım güne. 3 beyaz ekmeğe tekabul eden uzunlukta yapmışlar penik yapmayın ekmeğin bi kısmını kopardım :KK48:

2 dl ekmek - 3 dilim peynir - 3 dilim domates - 3 dilim salatalık yemiş oldum :) Böylelikle 383 cal ile kahvaltıyı sonlandırdım

Lokurum ben napcaaam :KK43:

Sakin olucaksın balım öncelikleee sonra patatesli kek yemiyceksin ve güzelce sağlıklı öğün yiyceksin kilo azaldıkça zaten daha yavaş gidiyo bir de kaçamak olursa zorlaşır biraz sık dişinin kaçamak yapma sabırlı ol boll su türk kahvesi yeşil çay sabah güzel ye öğlen ve akşam azalt ama 5-6 kaşık sebzeni yoğurdunu bir dilim ekmeğini ye bence öğle akşam sabah da 1 dilim ekmek yumurta yeşillik domates yani her zaman aynı olmaz ama kaçamak yapma kuzum sen

evet cnm protein candır bende hafta sonu yapacagımm

ananas dıyetmız baslamısdır

sabah 1 etımek yumurta dılpeynırım vardı bıtırmek ıcın yedm 6 zeytın salatalık

smdıde 2 dılım ananas

Aslıııı ben o gün yaptım ya enimki anans kürü oldu:KK45: çünkü devam etmedim dün bugün normal beslenmeye devam ediyorum yani süre kısa haftasonu yapamıycam 2-3 gün olucaktı yapmadım bende vücut alışmasın diye o hakkımı daha sonra kullanıyım dedim:KK64:sana başarılar diliyorum kuzum

yaa valla günlerdir şu kk da dolanıp duruyorummm aktif topik bulmak için keşkeee önce bulsaymışım sizi

bende spoa ara verdim kızlar normalde sabah 6 da kalkıp yüüyorum akşamda lesile yapıyorum ama bu hafta ara veridm ptesiden itibaren başlarımm

Keşke cnm ama nerden bilceksin çoğu topik kalıyo bi yerde :)
Valla çocuklarla spor yapabilirsen ne güzel olur. Ben yapamıyorum işte anca evdeki koşturmaca yetiyo bana :(

Günaydınn kızlarr

Dün dışardaydık ben 1,5 lahmacun yedim. yani 375 cal aldım.

Bugün soğuk sandviçle başladım güne. 3 beyaz ekmeğe tekabul eden uzunlukta yapmışlar penik yapmayın ekmeğin bi kısmını kopardım :KK48:

2 dl ekmek - 3 dilim peynir - 3 dilim domates - 3 dilim salatalık yemiş oldum :) Böylelikle 383 cal ile kahvaltıyı sonlandırdım

Hayatım karbonhidrat diye birkitap yazmayıdüşünüyo musun:KK70::KK70::KK70:

Keşke cnm ama nerden bilceksin çoğu topik kalıyo bi yerde :)
Valla çocuklarla spor yapabilirsen ne güzel olur. Ben yapamıyorum işte anca evdeki koşturmaca yetiyo bana :KK43:

Yapamıyorum deme şu tabata ya bak 4 dk lık videolar var yabancı bir kadın açık havada yapıyo o güzel tabata egzerisiz yaz you tube a aşağı doğru in açık havada kadın olan bir video günde 4dk onu yapsan bile bütün gün yağ yakmaya devam ediyosun pes etme ama zorluyo 4 dk yap gitsin kuzum

Back
X