- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.441
Kız lahmacun yerine yarım porsiyon döner ya da köfte yeseydin keşke protein olurdu en azından :)burda burda suçluda suçunu bildiği için saklanıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız lahmacun yerine yarım porsiyon döner ya da köfte yeseydin keşke protein olurdu en azından :)burda burda suçluda suçunu bildiği için saklanıyor![]()
Anam hiç bakmadım ya bakayım bari bi ara :)Yapamıyorum deme şu tabata ya bak 4 dk lık videolar var yabancı bir kadın açık havada yapıyo o güzel tabata egzerisiz yaz you tube a aşağı doğru in açık havada kadın olan bir video günde 4dk onu yapsan bile bütün gün yağ yakmaya devam ediyosun pes etme ama zorluyo 4 dk yap gitsin kuzum
Sana güveniyorummm ama şimdii akşam gidip tatlı bişey yeme karpuz yee suu iiç fasilyeni yee yoort yee ekmek ye 1 dilim dee![]()
Aman onu da sevmenasıl ki o yaa kesin ben de severim
![]()
Eğer patatesli kek diye birşey var ve ben hala bilmiyorsam ayıp bana bunu kaçırmış olamam![]()
Çıkıcam birazdan cinconlar
Sabah:
6 Zeytin
3 lıght üçgen peynir (taktım bu hafta bunlara )
1 dilim tb ekmeği
1 domates 3 çarli
Ar: 1 bardak şeker ilavesiz meyve suyu(dimes xpress c diye bişey çıkmış daaaa)
Öğle : haşlanmış tavuk avuç içi kadar
10 acı biber turşusu
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen lıght peynir (taktım demiştim)
1 domates 2 çarli
Ara 10 adet kuru üzüm siyah ve yarım bardak sütle sütlü neskafe
Akşam daa haşlanmış tavuk yoğurt salata olucak![]()
Harikasınn nesfit ahh nesfitt koliyle mi aldınız ki![]()
O zaman benim de menu geliyor
Sabah
yumurta
peynir
domates
10 zeytin
ceviz
Ara
havuç
Öğle
sinitzel
ayran
Ara
Az kuruyemis
Ara
eti form bisküvi malesef
Aksam
çok sis hissediyordum sadece karpuz ve peynir yedim :)
Günaydın bebiklerr,
Size bu satırları metrobüsten yazıyorumişe gitmek üzere yoldayımm
Hepinize kucak dolusu sevgilerı
68.9 çıktım cnm :)
Kız lahmacun yerine yarım porsiyon döner ya da köfte yeseydin keşke protein olurdu en azından :)
Aslıııı ben o gün yaptım ya enimki anans kürü olduçünkü devam etmedim dün bugün normal beslenmeye devam ediyorum yani süre kısa haftasonu yapamıycam 2-3 gün olucaktı yapmadım bende vücut alışmasın diye o hakkımı daha sonra kullanıyım dedim
sana başarılar diliyorum kuzum
eheheh karpuzuma alışmışın hele fasulyemedee aama lahmacuncuyum gene
Canım çok iyi yalnız o zeytinler ne öyle her biri 16 cal onların yani 160 cal aldın sade zeytinle 1 porsiyon yemek yirdin kız onun yerine
vay vay rakibime bakk grm la önüme geçti gene hee![]()
Keşke cnm ama nerden bilceksin çoğu topik kalıyo bi yerde :)
Valla çocuklarla spor yapabilirsen ne güzel olur. Ben yapamıyorum işte anca evdeki koşturmaca yetiyo bana![]()
aaaaaaaaaaaaaa valla karatay 15 zeytin yeyin dedi diye yaptım yaaaaaaaaaa![]()
Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burası5:45 te kalkıyorum 6 da çıkıp 7 ye kadar yürüyrum
sonra eve gelip çocukalrı hazırlayıp eşimle okula gönderiyorum o rada kahvaltı hazırlıyorum giyiniyorum eşim geliyor yiyip çıkıyoruz.. iş yerim yakın ve arabayla gidip geldiigmiz için sıkıştırıyorum akşamda en geç 7 de evde oluyorum 38 dk lık bir leisle programı var onu yapıyorum
evde li işler saymıyorum bile yemek temzilk bulaşık, ütüü
ama 2010 da ilk diyete başladığımda benim oğlanlar 15 aylıktı valla gece sabaha kadar uyuuyor sabah 6 da yürümeye gidiyordum çünkü sporla verilen kilollar daha iyi oluyor vücut çok sağlam görünüyor
Karatay yarım lahmacun diyo ama cicim nabeeerrrrBende dedi diye dün lahmacun yedimmm Bu kadın bunadı bence emeklilik vakti geldi![]()
Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burasıne park var ne spor aleti. Benim kız 6dan sonra uyanıyo ama bi daha da uyumuyo kolay kolay maymun :)
Karatay yarım lahmacun diyo ama cicim nabeeerrrr![]()
Yaa geçerim işte böyle önüne hıııhhhhhvay vay rakibime bakk grm la önüme geçti gene hee![]()
Yok yarım diyo cnm :)btün lahmacun demiyor mu karatay
nem öyle biliyorummm
Anacım ev zaten küçük,bi de koşu bandı alırsam nereye koyarım benbend eyolda yürüyorum cnm ama tabi snein bebek küçük ancak evd ebir koşu bandı filan kullanırsan uygun olur
benimkiler eşşek kadar evd eoturun leynn anne spora gdiiyor diyip çıkıyorum
yalnız çocukalr 15 aylıktı diyet evlenecekler hala diyet yapıyorum ben![]()
Bende dedi diye dün lahmacun yedimmm Bu kadın bunadı bence emeklilik vakti geldi![]()
Karatay yarım lahmacun diyo ama cicim nabeeerrrr![]()
Valla karatay teyze öyle diyo kuzum. Bilemicem :)benım dıyetsyen bazen 1 lahmacun bazen 1,5 verıyordu yarm lahmacunda ne![]()