• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yapamıyorum deme şu tabata ya bak 4 dk lık videolar var yabancı bir kadın açık havada yapıyo o güzel tabata egzerisiz yaz you tube a aşağı doğru in açık havada kadın olan bir video günde 4dk onu yapsan bile bütün gün yağ yakmaya devam ediyosun pes etme ama zorluyo 4 dk yap gitsin kuzum
Anam hiç bakmadım ya bakayım bari bi ara :)

Sana güveniyorummm ama şimdii akşam gidip tatlı bişey yeme karpuz yee suu iiç fasilyeni yee yoort yee ekmek ye 1 dilim dee :KK68:

eheheh karpuzuma alışmışın hele fasulyemedee aama lahmacuncuyum gene:KK45:

Aman onu da sevme :KK45::KK45: nasıl ki o yaa kesin ben de severim:KK70::KK70:

ayy lokurr sendenim bende ya kesin severim bende tez vakit yapıcam hemen baktım resimlerine çok güzel görünüyor :kk77::kk77:

Eğer patatesli kek diye birşey var ve ben hala bilmiyorsam ayıp bana bunu kaçırmış olamam:KK67:

:KK70::KK70:

Çıkıcam birazdan cinconlar

Sabah:

6 Zeytin
3 lıght üçgen peynir (taktım bu hafta bunlara )
1 dilim tb ekmeği
1 domates 3 çarli

Ar: 1 bardak şeker ilavesiz meyve suyu(dimes xpress c diye bişey çıkmış daaaa:KK45:)

Öğle : haşlanmış tavuk avuç içi kadar
10 acı biber turşusu
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen lıght peynir (taktım demiştim:KK70:)
1 domates 2 çarli

Ara 10 adet kuru üzüm siyah ve yarım bardak sütle sütlü neskafe

Akşam daa haşlanmış tavuk yoğurt salata olucak:KK52:

çok iyi lokurumm sanırım peynircisin sendee bende bayılırım şu papatya1994 papatya1994 peynirsiz kahvaltı yapıyor inanabiliyor musun gene nesfitlenmiş vallaa :sus::KK48:
Harikasınn nesfit ahh nesfitt koliyle mi aldınız ki:confused:

Benimde aklıma o geldii :KK48:

O zaman benim de menu geliyor

Sabah
yumurta
peynir
domates
10 zeytin
ceviz

Ara
havuç

Öğle
sinitzel
ayran

Ara
Az kuruyemis

Ara
eti form bisküvi malesef

Aksam
çok sis hissediyordum sadece karpuz ve peynir yedim :)

Canım çok iyi yalnız o zeytinler ne öyle her biri 16 cal onların yani 160 cal aldın sade zeytinle 1 porsiyon yemek yirdin kız onun yerine :KK53:

Günaydın bebiklerr,

Size bu satırları metrobüsten yazıyorum:KK45: işe gitmek üzere yoldayımm

Hepinize kucak dolusu sevgiler :KK36::KK36:ı

:KK36::KK36:

68.9 çıktım cnm :)

vay vay rakibime bakk grm la önüme geçti gene hee :mad::mad:

Aslıııı ben o gün yaptım ya enimki anans kürü oldu:KK45: çünkü devam etmedim dün bugün normal beslenmeye devam ediyorum yani süre kısa haftasonu yapamıycam 2-3 gün olucaktı yapmadım bende vücut alışmasın diye o hakkımı daha sonra kullanıyım dedim:KK64:sana başarılar diliyorum kuzum

olsun kuzu 1 gunde olsa degısıklıkdır bende dedım ıste ramazan gelmeden bı kac gun yapıyım bakm nasıl olcak pekde yogurtsz yemek yemem bakalım nasıl gececk (: ramazandan snra yaparız 1 hafta bırlıkde gene bu ıyı gelırse bana

eheheh karpuzuma alışmışın hele fasulyemedee aama lahmacuncuyum gene:KK45:

Canım çok iyi yalnız o zeytinler ne öyle her biri 16 cal onların yani 160 cal aldın sade zeytinle 1 porsiyon yemek yirdin kız onun yerine :KK53:

vay vay rakibime bakk grm la önüme geçti gene hee :mad::mad:

aaaaaaaaaaaaaa valla karatay 15 zeytin yeyin dedi diye yaptım yaaaaaaaaaa:KK22:

Keşke cnm ama nerden bilceksin çoğu topik kalıyo bi yerde :)
Valla çocuklarla spor yapabilirsen ne güzel olur. Ben yapamıyorum işte anca evdeki koşturmaca yetiyo bana :KK43:

5:45 te kalkıyorum 6 da çıkıp 7 ye kadar yürüyrum
sonra eve gelip çocukalrı hazırlayıp eşimle okula gönderiyorum o rada kahvaltı hazırlıyorum giyiniyorum eşim geliyor yiyip çıkıyoruz.. iş yerim yakın ve arabayla gidip geldiigmiz için sıkıştırıyorum akşamda en geç 7 de evde oluyorum 38 dk lık bir leisle programı var onu yapıyorum

evde li işler saymıyorum bile yemek temzilk bulaşık, ütüü:eek::eek:

ama 2010 da ilk diyete başladığımda benim oğlanlar 15 aylıktı valla gece sabaha kadar uyuuyor sabah 6 da yürümeye gidiyordum çünkü sporla verilen kilollar daha iyi oluyor vücut çok sağlam görünüyor

5:45 te kalkıyorum 6 da çıkıp 7 ye kadar yürüyrum
sonra eve gelip çocukalrı hazırlayıp eşimle okula gönderiyorum o rada kahvaltı hazırlıyorum giyiniyorum eşim geliyor yiyip çıkıyoruz.. iş yerim yakın ve arabayla gidip geldiigmiz için sıkıştırıyorum akşamda en geç 7 de evde oluyorum 38 dk lık bir leisle programı var onu yapıyorum

evde li işler saymıyorum bile yemek temzilk bulaşık, ütüü:eek::eek:

ama 2010 da ilk diyete başladığımda benim oğlanlar 15 aylıktı valla gece sabaha kadar uyuuyor sabah 6 da yürümeye gidiyordum çünkü sporla verilen kilollar daha iyi oluyor vücut çok sağlam görünüyor
Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burası :KK53: ne park var ne spor aleti. Benim kız 6dan sonra uyanıyo ama bi daha da uyumuyo kolay kolay maymun :)

Ahaa valla helal olsun. Benim bulunduğum yerde hiç yürüyüşe filan uygun değil ya acayip burası :KK53: ne park var ne spor aleti. Benim kız 6dan sonra uyanıyo ama bi daha da uyumuyo kolay kolay maymun :)

bend eyolda yürüyorum cnm ama tabi snein bebek küçük ancak evd ebir koşu bandı filan kullanırsan uygun olur
benimkiler eşşek kadar evd eoturun leynn anne spora gdiiyor diyip çıkıyorum :halay::halay:
yalnız çocukalr 15 aylıktı diyet evlenecekler hala diyet yapıyorum ben :KK73::stop:

bend eyolda yürüyorum cnm ama tabi snein bebek küçük ancak evd ebir koşu bandı filan kullanırsan uygun olur
benimkiler eşşek kadar evd eoturun leynn anne spora gdiiyor diyip çıkıyorum :halay::halay:
yalnız çocukalr 15 aylıktı diyet evlenecekler hala diyet yapıyorum ben :KK73::stop:
Anacım ev zaten küçük,bi de koşu bandı alırsam nereye koyarım ben :D neyse işe başlayınca yapıcam artık sporumu.izindeyim de bitiyo 2 haftaya :(

Back
X