- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.321
Tabi canm bn misafir gelcek diye yapmıştım :)Aynen valla bizimkiler de öyle ama yapmıyorum ben öyle sık sık :) zaten bebekle vakit de olmuyo. Anca akşamları onu uyuttuktan sonra amaaa o kadar iş birikiyo ki ona bile vakit kalmıyor
Can'ım ben de hep ara ara çocuklar büyüdükçe çevremde ihtiyacı olanlara verdim Allah yardımcıları olsun çok zor gerçekten yine de etraftan falan da bi sorarımKızlarMerveeTunaa @esrAhsm @Guleyca87 kızlar elinizde yenidoğan dan başlayan erkek bebek kıyafeti 4 yaş kız kıyafeti felan var mı bi ailenin çok ihtiyacı var ankara da bende kzıımınkileri yolluyorum çok zor durumdalar erkek bebeğe kız giysisi giydirirm abla seçme şansım yok dedi kız düşünün varsa çok iyi olur pişik kremi vs.. gibi tabi maddi boyutuda var bu işin ama onu size diyemem giysilerde yeterli gelecektir
Menüler toplumu yazılıyor artık kızlar?
Bende öyle yapiiim; sabah 1 yumurta 1 dlm tt ekmek peynir domates salatalık, öğle yemeğinde tavuk ve pirinç pilavı vardı yemedim yoğurt çorbasıyla salata yedim sadece, arada çilekli yoğurt, akşamda sulu köfte ve salata 1 dlm tt ekmek, 3 lt su, yeşil çay içecem birazdan
Hepinize merhaba kızlar bugünki menü sabah- 2 dilim tt biraz peynir 2 zeytin bol domates salatalık ara- bir fincan şekersiz sütlü kahve 2 ceviz bir hurma öğle - bir tabak az yağlı barbunya bir kase yoğurt ara - bir avuç leblebi - yaban Mersini akşam - soslu tavuk göğsü bir parça incecik lavaş en son da bir meyve süt ya da yoğurt ... Nasıl sizce çok kaçırmamışım dimi
Harikasınn nesfit ahh nesfitt koliyle mi aldınız kiBugünkü menum gelsin toplu bi şekilde sabah 1 kase nesfit öğle 5 kaşık bulgur pilavı salata domates kuru soğan yoğurt eşliğinde ara 4 çilek akşam 6 yemek kaşığı sebzeli etli turlu
Offf acı biberlere geeelllll. Bacım bozcan mideyi bak kötü olucak
Canım 4 tane orta boy patates minik küp küp doğra bir adet büyük boy soğan çiğden doğra bi demet dereotu 1 buçuk su bardağı un iki yumurta bi su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvı yağ kimyon pul biber karabiber tuuz hepsini karıştır borcamı yağla koy harcını en üstüne çörekotu serp fırında 35 40 dakika üstü kızarana kadar pişir miiis
Yap canım çok lezzetli tam buğday unuyla yap harika olurOhh bi de tarif vermişsağol kuzum diyetten sonra ödül olarak yapıcam ben yapsam hepsini yerim onun
Patatesli keklerin acısını akşamdan çıkardın sanırım canımKızlar benşm menü draaam sabah yulaf süt şeftali öğle 2 dilim patatesli kek domtes yumurta peynir akşam 2 kare bitter gece arası 5 kiraz 3 kşk yoğurt
Çok yememişsin bence ama çok sağlıklı olmamış tabii ama kalori az almışsındır akşam yemeğin yok çünküKızlar benşm menü draaam sabah yulaf süt şeftali öğle 2 dilim patatesli kek domtes yumurta peynir akşam 2 kare bitter gece arası 5 kiraz 3 kşk yoğurt
Evet canım zaten öğlen dediğimi 5 te yemiştim ondan kaynaklı yemedimÇok yememişsin bence ama çok sağlıklı olmamış tabii ama kalori az almışsındır akşam yemeğin yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?