- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.281
Canım çok iyi yemişsin bende 2 dilim patates kek yedim domates peynir yumurta yedm çok oldu ama napim gözüm döndü açlıktan ara öğün yapamadım bebeklrri yıkadık fena oldum saldırdım yani ama bundan sonra yoğurt limon pul biber yiycem :))Kızlar ben akşam yemeğimi yedim. Kociş geç gelicekmiş de erken yiyeyim dedim acıkmış gibiydim hem.
1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak,minik üçgen dilimlerden 4-5 dilim kavun :)
2 dilim patates ve kek mi patates kek miCanım çok iyi yemişsin bende 2 dilim patates kek yedim domates peynir yumurta yedm çok oldu ama napim gözüm döndü açlıktan ara öğün yapamadım bebeklrri yıkadık fena oldum saldırdım yani ama bundan sonra yoğurt limon pul biber yiycem :))
Evet o bende de vardı ama yaktıktan sonra sorun yok diyo ben de çok beğendim yazıları kafam akrışıktı çünkü şimdi en azından ne yiyceğimizi biliyorum akşam ve sahur toplam 1200-1300 kalori almamız lazım hadi sen 1500 al izin verdim
Tişkür ederimm bebeğim bu hakkımı kullanıp tabağın dibine kadar sıyıracağımdan emin olabilirsin
Sağ ol canım bugünü iyi geçirdim valla :)Canım çok iyi yemişsin bende 2 dilim patates kek yedim domates peynir yumurta yedm çok oldu ama napim gözüm döndü açlıktan ara öğün yapamadım bebeklrri yıkadık fena oldum saldırdım yani ama bundan sonra yoğurt limon pul biber yiycem :))
Çok değil ki cnm yediklerin. Patatesli kek herhalde dimi o :)Canım çok iyi yemişsin bende 2 dilim patates kek yedim domates peynir yumurta yedm çok oldu ama napim gözüm döndü açlıktan ara öğün yapamadım bebeklrri yıkadık fena oldum saldırdım yani ama bundan sonra yoğurt limon pul biber yiycem :))
Koptum ya bende orda takildiydim patatesli kek mi yapmis bizim kiz2 dilim patates ve kek mi patates kek mianlamadım ki ben ama patates kek diye bişey var mı ki attım onu da
Ben de bilemedimKoptum ya bende orda takildiydim patatesli kek mi yapmis bizim kiz
Patatesli kektir o ya ben de severim güzel oluyooBen de bilemedim
Patatesli kektir o ya ben de severim güzel oluyoo
Patatesli kektir o ya ben de severim güzel oluyoo
Esra yaAman onu da sevmenasıl ki o yaa kesin ben de severim
Eğer patatesli kek diye birşey var ve ben hala bilmiyorsam ayıp bana bunu kaçırmış olamamEsra yaicinde kek gecsn diyor severm bence 2 adet pattis bide kek yidi bu kiz
Kizlar aksama patlıcanlı kiymali domatesli türlü gibi bişey yaptım ekmeksiz yicem sizce kaç kaşık yemeliyimama biraz insaf li olun
Evet canım var ve cok lezzetliEğer patatesli kek diye birşey var ve ben hala bilmiyorsam ayıp bana bunu kaçırmış olamam
İnsaf bana uzak bir konu 5 kaşıkla açık artırmayı açıyorum
hadi kizlar yokmu arttiran
Evet canım var ve cok lezzetli
Kız var tabi. Patatesli kabaklı vs sebzeli kek oluyo güzel oluyor valla :)Off yaa denemem gerekn birşey çıktı desene
Bence de 5 kaşık normal.içinde et var çünkühadi kizlar yokmu arttiran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?