- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.301
Sebzeli fırında mücver tarzı bişey ben de yapıyorum da patatesli yani sadece patates denemedim haşlayıp mı çiğden miKız var tabi. Patatesli kabaklı vs sebzeli kek oluyo güzel oluyor valla :)
Bak bak sen bizim kıza bak heleeEsra yaicinde kek gecsn diyor severm bence 2 adet pattis bide kek yidi bu kiz
Onu hatırlayamadım kuzum ama bak istersen internetten :)Sebzeli fırında mücver tarzı bişey ben de yapıyorum da patatesli yani sadece patates denemedim haşlayıp mı çiğden mi
Bak bak sen bizim kıza bak heleeseni çakal seni. Sen de götürüyon ama kekleri tatlıları sonra gelmiş bana ne diyooo
Ahahhhha keeekiiimii yeee :) mahmut tuncer oynuyodu reklamda o geldi aklıma bak şimdikekimi ye beni yeme diyosun yani
Ahahhhha keeekiiimii yeee :) mahmut tuncer oynuyodu reklamda o geldi aklıma bak şimdi
Sanırım aynı reklamdıEevet halay dersleri vardı hatta bi de o aynı reklam mıydı
Enaaa kizdi bana yapma affet ben yaptim sen etme :) harbi bende aksam gidiorum kekler hindistan cevzli tatli yaptik o orda da buseyler var ben eve gider gtmez annem haslama yapti yemen onu yemem lazm ki aksam onlar ciz bana cnkuBak bak sen bizim kıza bak heleeseni çakal seni. Sen de götürüyon ama kekleri tatlıları sonra gelmiş bana ne diyooo
Harikasın kuzum aferin sanaÇıkıcam birazdan cinconlar
Sabah:
6 Zeytin
3 lıght üçgen peynir (taktım bu hafta bunlara )
1 dilim tb ekmeği
1 domates 3 çarli
Ar: 1 bardak şeker ilavesiz meyve suyu(dimes xpress c diye bişey çıkmış daaaa)
Öğle : haşlanmış tavuk avuç içi kadar
10 acı biber turşusu
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen lıght peynir (taktım demiştim)
1 domates 2 çarli
Ara 10 adet kuru üzüm siyah ve yarım bardak sütle sütlü neskafe
Akşam daa haşlanmış tavuk yoğurt salata olucak
Offf acı biberlere geeelllll. Bacım bozcan mideyi bak kötü olucakÇıkıcam birazdan cinconlar
Sabah:
6 Zeytin
3 lıght üçgen peynir (taktım bu hafta bunlara )
1 dilim tb ekmeği
1 domates 3 çarli
Ar: 1 bardak şeker ilavesiz meyve suyu(dimes xpress c diye bişey çıkmış daaaa)
Öğle : haşlanmış tavuk avuç içi kadar
10 acı biber turşusu
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen lıght peynir (taktım demiştim)
1 domates 2 çarli
Ara 10 adet kuru üzüm siyah ve yarım bardak sütle sütlü neskafe
Akşam daa haşlanmış tavuk yoğurt salata olucak
Sen haşlama ye hıhhh al sanaEnaaa kizdi bana yapma affet ben yaptim sen etme :) harbi bende aksam gidiorum kekler hindistan cevzli tatli yaptik o orda da buseyler var ben eve gider gtmez annem haslama yapti yemen onu yemem lazm ki aksam onlar ciz bana cnku
Patatesli kek evet ben çok yapıyom :))))2 dilim patates ve kek mi patates kek mianlamadım ki ben ama patates kek diye bişey var mı ki attım onu da
Hamarat hatun :)Patatesli kek evet ben çok yapıyom :))))
Evet canımmm patatesli kekÇok değil ki cnm yediklerin. Patatesli kek herhalde dimi o :)
Yaptım kuzum yaptım pü bana yedim bide unlu nişastalıKoptum ya bende orda takildiydim patatesli kek mi yapmis bizim kiz
Sağ ol bebeğim benimm göçmenler hamurişine bayılıyo :)Hamarat hatun :)
Aynen valla bizimkiler de öyle ama yapmıyorum ben öyle sık sık :) zaten bebekle vakit de olmuyo. Anca akşamları onu uyuttuktan sonra amaaa o kadar iş birikiyo ki ona bile vakit kalmıyorSağ ol bebeğim benimm göçmenler hamurişine bayılıyo :)
Canım 4 tane orta boy patates minik küp küp doğra bir adet büyük boy soğan çiğden doğra bi demet dereotu 1 buçuk su bardağı un iki yumurta bi su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvı yağ kimyon pul biber karabiber tuuz hepsini karıştır borcamı yağla koy harcını en üstüne çörekotu serp fırında 35 40 dakika üstü kızarana kadar pişir miiisSebzeli fırında mücver tarzı bişey ben de yapıyorum da patatesli yani sadece patates denemedim haşlayıp mı çiğden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?