Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Çıkıcam birazdan cinconlar

Sabah:

6 Zeytin
3 lıght üçgen peynir (taktım bu hafta bunlara )
1 dilim tb ekmeği
1 domates 3 çarli

Ar: 1 bardak şeker ilavesiz meyve suyu(dimes xpress c diye bişey çıkmış daaaa)

Öğle : haşlanmış tavuk avuç içi kadar
10 acı biber turşusu
1 dilim tb ekmeği
2 üçgen lıght peynir (taktım demiştim)
1 domates 2 çarli

Ara 10 adet kuru üzüm siyah ve yarım bardak sütle sütlü neskafe

Akşam daa haşlanmış tavuk yoğurt salata olucak

Bak bak sen bizim kıza bak heleeseni çakal seni. Sen de götürüyon ama kekleri tatlıları sonra gelmiş bana ne diyooo
Enaaa kizdi bana yapma affet ben yaptim sen etme :) harbi bende aksam gidiorum kekler hindistan cevzli tatli yaptik o orda da buseyler var ben eve gider gtmez annem haslama yapti yemen onu yemem lazm ki aksam onlar ciz bana cnku

Harikasın kuzum aferin sana

Offf acı biberlere geeelllll. Bacım bozcan mideyi bak kötü olucak

Enaaa kizdi bana yapma affet ben yaptim sen etme :) harbi bende aksam gidiorum kekler hindistan cevzli tatli yaptik o orda da buseyler var ben eve gider gtmez annem haslama yapti yemen onu yemem lazm ki aksam onlar ciz bana cnku
Sen haşlama ye hıhhh al sana yemiş yemiş almış kiloları bi de burda bana kızıyooo..
Şaka bi yana evde varsa öyle şeylerden uzak durmak tam bir imtihan gerçekten yarabbim

Sağ ol bebeğim benimm göçmenler hamurişine bayılıyo :)
Aynen valla bizimkiler de öyle ama yapmıyorum ben öyle sık sık :) zaten bebekle vakit de olmuyo. Anca akşamları onu uyuttuktan sonra amaaa o kadar iş birikiyo ki ona bile vakit kalmıyor

Sebzeli fırında mücver tarzı bişey ben de yapıyorum da patatesli yani sadece patates denemedim haşlayıp mı çiğden mi
Canım 4 tane orta boy patates minik küp küp doğra bir adet büyük boy soğan çiğden doğra bi demet dereotu 1 buçuk su bardağı un iki yumurta bi su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvı yağ kimyon pul biber karabiber tuuz hepsini karıştır borcamı yağla koy harcını en üstüne çörekotu serp fırında 35 40 dakika üstü kızarana kadar pişir miiis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…