- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.361
Ufakta olsa mutlaka kaçamak yapcak bu kizEveett ben de yazayım menümü :)
Sabah -yarım dilim ekmek,haşlanmış yumurta,6 zeytin,biraz süzme peynir ve kaşar peyniri,1 fincan tek şekerli neskafe 2si bir arada
Aralarda bitki çayı,Türk kahvesi ve 2 kuru kayısı
Akşam-1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak ve biraz kavun
Sonra da 2 tane eti hoşbeş yedim :)
Bugünlük bu kadar :)
Günaydın bebiklerr,
Size bu satırları metrobüsten yazıyorumişe gitmek üzere yoldayımm
Hepinize kucak dolusu sevgilerı
1 haftadir kk ya giremedim isler gucler..
Dun 63.0 kilo iken bu gun 64.5 kiloyum sabah tartildim cunku birdenbire odem olustugunu vucudumda gorebiliyorum ozllikle bacaklarimda
Kahvalti
1bucuk haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
2dilim ekmek
Yarim bardak yesil cay
Mide bulantisi gaz falan da var sadece dun dikkat etmedim kahvaltida hamburger yedim aksam da gec saatte yemek yedim
Ay valla cnm tatlı çekti ben de 2 hoşbeşle atlattımUfakta olsa mutlaka kaçamak yapcak bu kiz
Oyy lokurumm bizi de unutmazmış :) günaydın bebik sana da..Günaydın bebiklerr,
Size bu satırları metrobüsten yazıyorumişe gitmek üzere yoldayımm
Hepinize kucak dolusu sevgilerı
günaydın beybisi :)Günaydın kızlarrr
Bu aralar bende de oluyo bu yaaaAy valla cnm tatlı çekti ben de 2 hoşbeşle atlattımdaha fazla yemektense hemen anında yemem lazımdı.
Ayy kuzucum gece ben de acıkmıştım çünkü 17.30 gibi yemiştim yemeğimi. Türk kahvesi filan içiyorum ben gece acıkmayayım diyeBu aralar bende de oluyo bu yaaa
Çok tatlı istiyo canım, halbuki normalde de çok sık yemezdim çikolata ve dondurmayı çok severim ama bide gece acıkma krizlerim başladı
Kızlarr bu iki öğün yeme olayı bana acayip yarıyo yaa bugün karnım bayağı inmiş gibi duruyo. Hem regl bitti hem de az yedim hemen fark etti tartıda :) söyliyim mi size bu sabah kaç kilo olduğumu :)
Günaydın cnm menün güzel olmuşgünaydın dünki menümü yazayım
kahvaltı
1 nektari
1 kase yoğurt
ara: 2 cezerye
öğlen
1 parça tavuk göğsü
1 kase sebze çorbası az şehriyeli
1 tabak salata
ara
5-6 çig badem
akşam
1 kase tarçınlı yoğurt
2 lt su,2 yeşilçay,
akşamda tarçınlı limonlu su yapıp içtim bir şey yemedimm
Dimi cnm eski insanlar gerçekten çok sağlıklıydılar bence. Kendini alıştırınca zorlanmıyo insan.bende iki öğün yediigmde cidden incelme oluyor simitlerim gidiyor ben çok inanıyorum iki öğün olayına
Günaydın cnm menün güzel olmuş
Evet cnm burada insan motive oluyo,çünkü herkes az yiyo güzel şeyler yiyo o yüzden etkileniyoruz :)dün iyeti bozmuştum çok yiycektimm ama sizi okuyunca duruyorum inanki çok etkisi var buranın
sabahta suyumu hazırlayıp işe gedlim eve gittimde içerim
Dimi cnm eski insanlar gerçekten çok sağlıklıydılar bence. Kendini alıştırınca zorlanmıyo insan.
Valla yoğurt çok sağlıklı,içine salatalık doğra daha doyurucu olur bak30 hazirana kadar her akşam yoğurt yiycem ve her hafta sonu protein günü yapıcamm 4 kilo gitse karr
Valla yoğurt çok sağlıklı,içine salatalık doğra daha doyurucu olur bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?