• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ayy kızlar aktif bir topik aradım burasıda pek aktifmiş anam harbiden sizden aktifi yok şu kk da
okuyorum tam cevap yazıcam bir iş çıkıyor , bi geliyorum 4 sayfa atlamışsınız hay maşallahhhEn Büyük KK:halay::halay::halay::halay:
Hahaha tamam işte daha iyi maksat muhabbet canım :)

kızlar uzun süre açlıkla ilgili bende şunu diyebilirim benim bünyem akşam yemginde salata veya yoğurt yediğinde cidden iyi kilo veriyor niye şişkosun dersenizde cidden gece çok atıştırıyorum ne olursa yiyorum o saatte, gündüz az yediigmden filan degill ne yesemm yiyim gece yemleirm çok oluyor..

dinner cancellik diye bir akım var amerikada akşam yemeğini atla zayfla oluyor buda
5 saatten sonra leptin devreye girip yag yakıyor..bu yüzden aç yatmak en iyisii

eski çalıştığım firmada yemek çeki alıyorudm evden yemek getiriyordum ve kahvaltıyı yapıp sonra bir kahve içip öğleni tee 3-4 gibi yiyrdum ama şimdi öğlen 12-1 arası yemek saati ve ev yemeği çıkıyor hani ev yemeginede hasret kalmıyorum ahh şu boğazı tutup akşamm yemesem gzel didicek kilollarr ama bugünden itibaren başlıyorum bakalım akşam orucu diyelim adınada 30 gün sonunda neler olacak

72 saat ne kadar da çokk :)
başta ki formülün ne bebeğim ?

Her öğün arasında 4-5 saat olması canım, yani 6 aydır böyle yaptım ben ara öğün hiç yemedim şimdi bu hafta ara öğün yapıyorum ama tamamen kendime değişiklik olsun diye

kızlar uzun süre açlıkla ilgili bende şunu diyebilirim benim bünyem akşam yemginde salata veya yoğurt yediğinde cidden iyi kilo veriyor niye şişkosun dersenizde cidden gece çok atıştırıyorum ne olursa yiyorum o saatte, gündüz az yediigmden filan degill ne yesemm yiyim gece yemleirm çok oluyor..

dinner cancellik diye bir akım var amerikada akşam yemeğini atla zayfla oluyor buda
5 saatten sonra leptin devreye girip yag yakıyor..bu yüzden aç yatmak en iyisii

eski çalıştığım firmada yemek çeki alıyorudm evden yemek getiriyordum ve kahvaltıyı yapıp sonra bir kahve içip öğleni tee 3-4 gibi yiyrdum ama şimdi öğlen 12-1 arası yemek saati ve ev yemeği çıkıyor hani ev yemeginede hasret kalmıyorum ahh şu boğazı tutup akşamm yemesem gzel didicek kilollarr ama bugünden itibaren başlıyorum bakalım akşam orucu diyelim adınada 30 gün sonunda neler olacak
Evet dinner cancelling ile karşılaştım ben de. Araştırma yaparken yemek saatleriyle ilgili olarak bir şey okumuştm şöyle: kışın akşam yemeği için en uygun zaman akşam ve yatsı arası. Yazın da ikindi ve akşam arası diyordu. Düşününce dinner cancelling programını uygularken yine geçmişe dönmüş oluyolar aslında. Eski şeyler moda oluyo yeni yeni. Zamanında çok eleştirdiler az yiyin sık yemeyin diyenleri amaa şimdi haklı olduklarını görünce herkes dönüyo 180 derece

Evet dinner cancelling ile karşılaştım ben de. Araştırma yaparken yemek saatleriyle ilgili olarak bir şey okumuştm şöyle: kışın akşam yemeği için en uygun zaman akşam ve yatsı arası. Yazın da ikindi ve akşam arası diyordu. Düşününce dinner cancelling programını uygularken yine geçmişe dönmüş oluyolar aslında. Eski şeyler moda oluyo yeni yeni. Zamanında çok eleştirdiler az yiyin sık yemeyin diyenleri amaa şimdi haklı olduklarını görünce herkes dönüyo 180 derece

az ye sık ye olayını ben hiç yapamadım ya
zaten pko luyum şekerimi iyice oynatıyordu ne zman az öğün yaptım ozman düzene girdi ..

Kızlar bu arada Fac secret diye bir uygulama var indirip kullanmak isteyenler olursa tavsiye ediyorum :)
Fat secret evet ben de kullanmayı denemiştim ama sıkıldım ya ben gelemiyorum böyle plana programa. Yok yemeğini gir tek tek yok sporunu bilmem ne. Uygulama güzel ama kullanamadım sıkıldım :KK48::KK48:

Fat secret evet ben de kullanmayı denemiştim ama sıkıldım ya ben gelemiyorum böyle plana programa. Yok yemeğini gir tek tek yok sporunu bilmem ne. Uygulama güzel ama kullanamadım sıkıldım :KK48::KK48:

Ben sporu oraya yazmıyorum da yemek için guzrl oluyor

Bi de her aksam buraya da yazmak istiorum o yüzden untmmak için de güzel ":)

az ye sık ye olayını ben hiç yapamadım ya
zaten pko luyum şekerimi iyice oynatıyordu ne zman az öğün yaptım ozman düzene girdi ..
Bak işte gördün mü belki hastalığından bile kurtulursun cnm bu sayede. Mideyi boş bırakmak gerekiyor ki vucut fazla olan her şeyi temizlesin bedenimiz yenilensin. Çok yemek hastalığı artırır demişler. İlacınız yemeğiniz olsun demişler bi de.

Ben sporu oraya yazmıyorum da yemek için guzrl oluyor

Bi de her aksam buraya da yazmak istiorum o yüzden untmmak için de güzel ":)
Evet cnm ordan buraya aktarmak daha rahat olur aklında tutmaktansa. Telefonda Notlara da kaydedilir aslında uğraşmak lazım biraz

:KK50::KK50::KK50: o yazıyı da bulabilrisem paylaşıcam, kilo vermek için 100 öneri diye bir yazıydı ordaki maddelerde geçiyordu ama bilgili biri paylaşmıştı, açlık hasta hücrelerin beslenmesini engelliyor bana en çok bu kısmı mantıklı geliyo yedikçe kanserli hücre besleniyo mesela allah korusun tabii ama şeker özellikle besliyo kanseri ve oruç da bu mantıkta çok doğru aç kalıyoruz 2 öğün yemiş oluyoruz o öğünlerde doğru beslenirsek hem vücudumuza faydalı hem kilo veririz ve kaçamak da yapmıyoruz oruçken ama oruç değilken nedense tatlı krizleri havada uçuşuyo kendimizi kandırıyoruz bence de:duduk:

aminn hepberaber gülelim kuzum inşallah:KK50::KK50::KK45::KK45: kısa kısaydı di mi 1/2 10 patates diyelim o zaman:KK70:

kısacıktı valla ya bende üzüldüm oysaki :KK45: şimdi taşlanıcamm :-) o değil de bu hafta biraz karabulutluyum arkadaşalr küçük bi travmatik nöbet geçiriyorum 50 gr versem bile yeter diyorum o yüzden

kısacıktı valla ya bende üzüldüm oysaki :KK45: şimdi taşlanıcamm :-) o değil de bu hafta biraz karabulutluyum arkadaşalr küçük bi travmatik nöbet geçiriyorum 50 gr versem bile yeter diyorum o yüzden
Verirsin şekerim verirsin. Ben bile 100 gr vermişim 69.8 olmuşum dünden bu yana. 50 gram ne ki daha fazla gidicek. Sen de benim gibi olmuşsun ben de bi ara atarlandım veremicem diye ama insan kendini toparlıyo,fazla yiyince hemen dengelemeye geçiyo otomatikman

Bak işte gördün mü belki hastalığından bile kurtulursun cnm bu sayede. Mideyi boş bırakmak gerekiyor ki vucut fazla olan her şeyi temizlesin bedenimiz yenilensin. Çok yemek hastalığı artırır demişler. İlacınız yemeğiniz olsun demişler bi de.

aynen cnm montiagne diyeti yaptım
glisemin endeksi öğrendim birde bu diyetle yani yediigmin kalorisi degilde içeriği önemli olan
misal 200 kalorilik bir tatlı ile salata aynı kıvamda değil

regli olamazdım allaha şükür 5 yıldır çok düzenli oluyorum ama ne zman 75 olsam hemen düzen bolzuyor

Kızlar MerveeTunaa MerveeTunaa E esrAhsm @Guleyca87 kızlar elinizde yenidoğan dan başlayan erkek bebek kıyafeti 4 yaş kız kıyafeti felan var mı bi ailenin çok ihtiyacı var ankara da bende kzıımınkileri yolluyorum çok zor durumdalar erkek bebeğe kız giysisi giydirirm abla seçme şansım yok dedi kız düşünün varsa çok iyi olur pişik kremi vs.. gibi tabi maddi boyutuda var bu işin ama onu size diyemem giysilerde yeterli gelecektir

aynen cnm montiagne diyeti yaptım
glisemin endeksi öğrendim birde bu diyetle yani yediigmin kalorisi degilde içeriği önemli olan
misal 200 kalorilik bir tatlı ile salata aynı kıvamda değil

regli olamazdım allaha şükür 5 yıldır çok düzenli oluyorum ama ne zman 75 olsam hemen düzen bolzuyor
Montignac da güzel beğeniyorum onu ben de. Aslında işin mantığı dışarıdan fazladan karbonhidrat almaya gerek yok.fazlası yağa dönüşüyo. Protein en önemlisi

Back