- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.101
Kizlar bi arkadaşın diyetisyeni ayakta su içme göbek bölgesinde toplaniyomus demis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faydalı olmadığını biliyodum ama bunu duymamıştım hiçKizlar bi arkadaşın diyetisyeni ayakta su içme göbek bölgesinde toplaniyomus demis![]()
Sen en iyisi bayat ekmek ye kuzum. Aslında mide için bayat ekmek daha iyiymiş ben taze yememeye çalışıyorum ama evde ekmek olmayınca taze alıp yiyoruz mecburen :)
Şu an kilom 68.400 canim 58 olmak istiyorum InşaAllah![]()
Canımmm hiç moralini bozma nasıl veremicen valla bal gibi verceksin bu hafta kaçamak yok telafi edicez :)
10 kılo tatlım verırsn tabı bende 58 ıstıyorum.
bozuldu harbı cnm ya bakıcam dıyetsyene gene gıdım dıorum cok saldım kendımı
Uzun kol mahveder canım benden söylemesi.. Yok kız fatihe gidermiyim çok pesbaye gelinlikleri pendikte yaptırdım yonca moda da.
Tecrübelerinizi söylememeyi düşüneceksiniz yoksa şekerciiim
Canım oraya bende istedim doluydu gidemedik dalaman hiltonla ve fethiyeyle yetindik ama yorumları iyi genelde. Biz bu sene herşey dahil e gitmiyoruz bol bol gezicez apart ev tutmaya karar verdik marmariste. Ama balayında çok mantıklı herşey dahil oteller çiftlerin zaten çıkacak hali olmuyor otelden
Evet canım şükür iyi ama ben çok katı gitmiyorum bol kaçamaklı sağlıklı oluyo bakıyorum bişeyler ters gidiyo hopp bol kalorileri gümletiyorum
Etli Türlü veya etli yemeklerin normal kalorileri daha çok arttırdığını söyledi diyetisyenim canm haberin olsun. O pilav ne pilavı bir de![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin şimdi daha iyisin galiba, nazar mı değdiler gelin kızımıza ayolkuzum hosgeldın saol ya ne bılım moralım bozuldu ya ben dıyetsyenı bırakdım hep bole korkum var eskısı gıbı alıcam dıe ıznde zaten evdeydm duzenım sasdı bıde ufak dusme yasadm kendımı sankı yemege vurdum stresden buda bana ıyı gelmedı hemen alıyorum bı de bıgun yersn dmı devamnda kesersn ben bole bole ıste hep kılo aldım.
spora da en kısa zmanda baslıcam bas agrılarım yenı gecdı bakalım
Cnm ben de akşamları daha kolay atlatıyorum ama aksine gündüzleri birşeyler tıkınıyorum sürekli. Ee öyle olunca da akşam yemeğini az yemeye çalışıyorum. Yavaş da olsa gidiyo. Sen bozdum diye bırakma telafi etmeye çalış. Pes edersen daha kötü olucak kilo alıcaksın yine. Canın istiyosa ye ama abartmadangünaydın kızlar, maşallah baya aktif miş burası benim canım çok sıkkın
yazmadan önce motivasyon düşüklüğü yaratırsam hepinizden özür diliyorum.
benim gündüz çok iyi giden diyeitm akşam bozuluyor açlıktan eğil, az yediğimden değil bu bend ebir alışkanlık
bir anda kriz geliyor alakasız şeyler yiyorum
3 yıldır kalan kiollarım için hergün diyete başlayıp bırakmakytan çok yoruldum8
bu yüzden piskologa bile gitmeyi düşünüyorum , öncesinde sanki 0 35 kiloy veren ben değilim..
napcam biliyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin şimdi daha iyisin galiba, nazar mı değdiler gelin kızımıza ayolaman dikkat et kendine. sen diyetisyeni bıraktığın için bi boşluğa düştün demekki ama takılma burdaki birçok arkadaşımız diyetisyen olmadan kilo veriyo bir tek ben beceremiyorum o ayrı
ama halledecez hep birlikte inanıyorum
![]()
Seni rahatlatacaksa git tabii canım kontrollü olunca daha iyi oluyodur mutlakaSaol tatlım harbı anlamadm nazar mı oldum otobuste yerleri öptümallah kotusunden korududa bısey cıkmadı canım
ben ıste hıc tek basıma veremedım hep dıyetsyene gıttım verdm dıye yarm bırakıp gerı aldm bundan korkuyordum bıde evde olunca dengesız yedm oda var ne bılm gene aldm randevu ya daha kontrollu oluyor yoksa salıosun bıde dugun ustu korkuyom kılo almamalıyım
Canım benim arada öyle luyo lütfen bozma moralini o kaçamakalrı bir ara olarak düşün bazen diyetlerde böyle 1 hafta bile ara yapılıyo sonra hoop başlayınca daha güzel bile verilir yeter ki artık kaçamak yapma sakin ol eski düzeninde devam et başarıcaz kuzum gidenler de bizden gittigünaydınnn kızlar...
MerveeTunaa canım gecmıs olsun olsun acelesı yok musaıt olunca eklersın sende ıstersen
ya moralım bozuk sankı kılo veremıcem gıbı bu aralar tatılde tatlıyı cok kacırıp ustune kılo alınca![]()
Esra kuşumm özledim seni yaa hiç yoksunGünaydın kızlar,bugün erkenciydim kahvaltımı erken yaptım 9 gibi. İlaç içiyorum malum,o yüzden yemek zorunda kalıyorum.
Yarım dilim kadar ekmek,haşlanmış yumurta,az peynir az kaşar,6 zeytin ve 1 fincan neskafe tek şekerli ve süt tozlu. Gerçi akşamları yazıyoduk menüleri ama ben aklımda tutamıyorum o yüzden şimdi yazdım. Akşam tekrar toplu yazarım inşallah :)
Günaaydııınnn
Dün yediklerimi dememiş olabilirim poğaça dışındakileri
Öğlen :
Porsiyon tavuk döner yemiştim maalesef döner çok yağlıydı iğrendim resmen
1 lavaş
Ara : 1 porsiyon yulaflı yoğurt
Akşam : 1 tabak Zeytinyağlı fasulye
2 yk yoğurt
2 dilim karpuz
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmeği
Gece kahve yanında kocamın ağzıma zorla dıktığı yarım bitter var bi de![]()
Sabah : 1 biberli tereyağlı omlet
1 dilim peynir
1 dilim köy peyniri
2 zeytin
1 yk tahinli pekmez
2,5 dl tb ekmeği
Öğlene ceza var bana![]()
Evde kiraz var saplarını kaynattım şimdi içiyorum :) o hazır form çaylarından daha güzel oldu valla kızlar :)
Fethiye ye ben de bayılıyorum ama bu sene için kararsızım henüz, artık farklı bir yer istiyorum.Uzun kol mahveder canım benden söylemesi.. Yok kız fatihe gidermiyim çok pesbaye gelinlikleri pendikte yaptırdım yonca moda da.
Tecrübelerinizi söylememeyi düşüneceksiniz yoksa şekerciiim
Canım oraya bende istedim doluydu gidemedik dalaman hiltonla ve fethiyeyle yetindik ama yorumları iyi genelde. Biz bu sene herşey dahil e gitmiyoruz bol bol gezicez apart ev tutmaya karar verdik marmariste. Ama balayında çok mantıklı herşey dahil oteller çiftlerin zaten çıkacak hali olmuyor otelden
Evet canım şükür iyi ama ben çok katı gitmiyorum bol kaçamaklı sağlıklı oluyo bakıyorum bişeyler ters gidiyo hopp bol kalorileri gümletiyorum
Etli Türlü veya etli yemeklerin normal kalorileri daha çok arttırdığını söyledi diyetisyenim canm haberin olsun. O pilav ne pilavı bir de![]()
Cnm güzel menün ya keki de boşver gün içinde dengelersin cnm :) aranızda en çok kaçamak yapan benim galiba @seyrekyagmur ile beraber:) ne dersin aysuncann
10 kılo tatlım verırsn tabı bende 58 ıstıyorum.
bozuldu harbı cnm ya bakıcam dıyetsyene gene gıdım dıorum cok saldım kendımı
Sabah : 1 biberli tereyağlı omlet
1 dilim peynir
1 dilim köy peyniri
2 zeytin
1 yk tahinli pekmez
2,5 dl tb ekmeği
Öğlene ceza var bana![]()
lokur kuşum benim iyiyim sağ ol sorduğun için. İlaç kullanıyorum sprey sıkıyorum filan işte
dün sabahtan sonra aralarda meyvedir gofrettir yedim biraz. Akşam da yarım dl ekmekle çorba içip ıspanak yemeği yemiştim 1 porsiyon. Ekmeksiz de doyuyomuşum ya. Aralardaki kaçamaklar da az olduğu sürece sıkıntım yok çok şükür devam ediyorum. Regl bitti artık bugünden itibaren :) çok fazla kilo gitmedi ama niye öyle oldu anlamadım.
Dün öğlen ve akşam yatmadan birkaç saat önce 1 er kupa yeşil çay içmiştim. Bu yeşil çayı içince motive oluyorum ya aralarda gelen zamansız açlığı da gideriyo valla iyi ki var![]()
valla çok sinirlerim bozuluyor ne yapcam bilmiyorum
benimkisi bir hastalık gibi mesela akşam 11 de uyuklamışım koltukta sonra kalkıp yedim
bir ara yine böyl olmuştum diyetisyen şöyle bir tarif verdi limon ve tarçını suya at yemek istediğin an onu iç dedi yeme isteği biticek dedii yine öylee yapıcamm bugün akşamdan itbarennn
Canım o bende de çok olurdu ve su mu kesmez yani beni evde bişey bulundurma gece yemenin zararlı olduğu ve bence de pul biberli limonlu yoğurt yap ye yine de en iy o kesiyo
100 gr eksik gösterdi bugün benim tartı :) pazara kadar artıcak inşallah. Su içmeye çalışıyorm kuşum gelip geçtikçe. Birden yüklenmek de iyi değil tabi saat başı 1 bardak içsek yatana kadar ooooooo :)Aynen esracım yeşilçayın bende de öyle bir etkisi var, motive ediyo daha disiplinli oluyorum bid e faydası da var bence incelmeye, daha bikaç güne farkeder ama iyice iner şişin bugün bittiyse sen bol bol su iç ve kaçamak da abartma gider bu hafta kilolarekmeksiz ben de doyuyorum ama yine de günde 2 dilim yemeye çalışıyorum dün gerçi anas kürü yaptım ekmek yemedim ama bugün sabah yedim bir dilim