- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.081
Küçük bir dilim ev yapimi kek yedim
Yapma canım yaa ben sizden destek aldığım için tekrar geldim bak, önceki kilolarından nasıl kurtulduysan bu aldıklarında çabucak gitcek bozma moralini,günaydınnn kızlar...
MerveeTunaa canım gecmıs olsun olsun acelesı yok musaıt olunca eklersın sende ıstersen
ya moralım bozuk sankı kılo veremıcem gıbı bu aralar tatılde tatlıyı cok kacırıp ustune kılo alınca
afıyet olsunolsun dengelersın artık bugun ama senın bebek cok kucukdu dmı menulerını okudumda oglen cok az yıyorsun.
Yapma canım yaa ben sizden destek aldığım için tekrar geldim bak, önceki kilolarından nasıl kurtulduysan bu aldıklarında çabucak gitcek bozma moralini,yediklerimize dikkat edip sporumuzu da yapınca gitmemesi için bir sebep kalmıyo kuzum bu düşüncelerde bize beynimizin bir oyunu direneceğiz aslıııım moral bozmak yok
Evet canim. Öğlen ki menü beni tok tutuyor acikirsam tarcinli süt iciyorum ama genelde gerek kalmiyor. Cok şükür sütümü de etkilemiyor ona dikkat ediyorum. Yogurt ve yulaf sütü artiriyor zaten.
o zman cok ıyı canım yulaf zaten cok ıyı bende sabahları yıyordum baya tok tutuyor gercekden. bu arada kac kılosun kaca ınmek ıstıyordun.
Canımmm hiç moralini bozma nasıl veremicen valla bal gibi verceksin bu hafta kaçamak yok telafi edicez :)günaydınnn kızlar...
MerveeTunaa canım gecmıs olsun olsun acelesı yok musaıt olunca eklersın sende ıstersen
ya moralım bozuk sankı kılo veremıcem gıbı bu aralar tatılde tatlıyı cok kacırıp ustune kılo alınca
Sabah : 1 biberli tereyağlı omlet
1 dilim peynir
1 dilim köy peyniri
2 zeytin
1 yk tahinli pekmez
2,5 dl tb ekmeği
Öğlene ceza var bana
Sabah : 1 biberli tereyağlı omlet
1 dilim peynir
1 dilim köy peyniri
2 zeytin
1 yk tahinli pekmez
2,5 dl tb ekmeği
Öğlene ceza var bana
banada kadn agustos ve uzun kol mu bakıon dedı sok oldu bende pek uzun kol denemedm bıde bıraz acele oldu 3 tane denedm ama zaten hep aklmda olanı aldm ama uzun kol o sınan ozenn karısı gıbı gıyebılırdm yaka acık eksım o yuzden belkı dıroum o modele kol yaoarm once bı gelınlık gelsnde tabı yazn ınsan dusunuyro herseyı
senn baya gec olmus harbı nere dıktırmısdın kı sende fathte mı gelınlıkcıler orda olur ben bı kac yere bakdm gene aysıraya gdm dedm ınsallah yapablırler :)
tecrubelerımızı soler mıyız bılmıoz sana ama dusuncez bunu :)
Voyage belek canim kuzenlerm gtti tavsiyeler iyi dedm olsn bakalim. Uzun kollu he sennde bi rrsmini gorelim o zman ☺
Senin beslenme biçiminde ne varmış ki gayet iyi gitmişsinvaktiyle ben de protein ağırlıklı beslenmiştim çok güzel kilo veriyorsun ama benim bünye dayanmadı haberin ola
İlk menumu yazayım
Kahvaltı
1 yumurta,4 zeytin
3 burgu peynir bol çiğ sebze ve yeşillik
Öğlen
1 tabak etli turlu
1 kepçe pilav
1 kase cacık
Ara
7 hurma Yeşilçay
Akşam
Bol salata
( Tarçın karanfil zencefil kaybettim içine limon sıkıp içtim gece tutuyor benim kirizlerim tarçın engeller diye yedim.)
,2.5 lt su 2 Yeşilçay
Spor h yuruyup hemde lesile yapıyorum bu hafta ara verdim
Afiyet olsun canim. Ekmek fazla mi olmuş ne
Cnm güzel menün ya keki de boşver gün içinde dengelersin cnm :) aranızda en çok kaçamak yapan benim galibaSabah
2has.yumurta,1kk peynir
1dilim kepek ekmegi,3zeytin
1tatli kasigi recel,biraz havuç
1/2 bardak süt
Ara
Rezene cayi
Kacamagim (1 küçük dilim kek)
1lt su
Sen en iyisi bayat ekmek ye kuzum. Aslında mide için bayat ekmek daha iyiymiş ben taze yememeye çalışıyorum ama evde ekmek olmayınca taze alıp yiyoruz mecburen :)Biraz öyle olmuş tutamadım kendimi yumuşacıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?