Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yapma canım yaa ben sizden destek aldığım için tekrar geldim bak, önceki kilolarından nasıl kurtulduysan bu aldıklarında çabucak gitcek bozma moralini, yediklerimize dikkat edip sporumuzu da yapınca gitmemesi için bir sebep kalmıyo kuzum bu düşüncelerde bize beynimizin bir oyunu direneceğiz aslıııım moral bozmak yok

afıyet olsun olsun dengelersın artık bugun ama senın bebek cok kucukdu dmı menulerını okudumda oglen cok az yıyorsun.

Evet canim. Öğlen ki menü beni tok tutuyor acikirsam tarcinli süt iciyorum ama genelde gerek kalmiyor. Cok şükür sütümü de etkilemiyor ona dikkat ediyorum. Yogurt ve yulaf sütü artiriyor zaten.

kuzum hosgeldın saol ya ne bılım moralım bozuldu ya ben dıyetsyenı bırakdım hep bole korkum var eskısı gıbı alıcam dıe ıznde zaten evdeydm duzenım sasdı bıde ufak dusme yasadm kendımı sankı yemege vurdum stresden buda bana ıyı gelmedı hemen alıyorum bı de bıgun yersn dmı devamnda kesersn ben bole bole ıste hep kılo aldım.
spora da en kısa zmanda baslıcam bas agrılarım yenı gecdı bakalım

Evet canim. Öğlen ki menü beni tok tutuyor acikirsam tarcinli süt iciyorum ama genelde gerek kalmiyor. Cok şükür sütümü de etkilemiyor ona dikkat ediyorum. Yogurt ve yulaf sütü artiriyor zaten.

o zman cok ıyı canım yulaf zaten cok ıyı bende sabahları yıyordum baya tok tutuyor gercekden. bu arada kac kılosun kaca ınmek ıstıyordun.

Günaydın kızlar,bugün erkenciydim kahvaltımı erken yaptım 9 gibi. İlaç içiyorum malum,o yüzden yemek zorunda kalıyorum.
Yarım dilim kadar ekmek,haşlanmış yumurta,az peynir az kaşar,6 zeytin ve 1 fincan neskafe tek şekerli ve süt tozlu. Gerçi akşamları yazıyoduk menüleri ama ben aklımda tutamıyorum o yüzden şimdi yazdım. Akşam tekrar toplu yazarım inşallah :)

Canımmm hiç moralini bozma nasıl veremicen valla bal gibi verceksin bu hafta kaçamak yok telafi edicez :)

Günaaydııınnn

Dün yediklerimi dememiş olabilirim poğaça dışındakileri

Öğlen :
Porsiyon tavuk döner yemiştim maalesef döner çok yağlıydı iğrendim resmen
1 lavaş

Ara : 1 porsiyon yulaflı yoğurt

Akşam : 1 tabak Zeytinyağlı fasulye
2 yk yoğurt
2 dilim karpuz
2 dilim peynir
2 dilim tb ekmeği

Gece kahve yanında kocamın ağzıma zorla dıktığı yarım bitter var bi de

Uzun kol mahveder canım benden söylemesi.. Yok kız fatihe gidermiyim çok pesbaye gelinlikleri pendikte yaptırdım yonca moda da.
Tecrübelerinizi söylememeyi düşüneceksiniz yoksa şekerciiim

Voyage belek canim kuzenlerm gtti tavsiyeler iyi dedm olsn bakalim. Uzun kollu he sennde bi rrsmini gorelim o zman ☺

Canım oraya bende istedim doluydu gidemedik dalaman hiltonla ve fethiyeyle yetindik ama yorumları iyi genelde. Biz bu sene herşey dahil e gitmiyoruz bol bol gezicez apart ev tutmaya karar verdik marmariste. Ama balayında çok mantıklı herşey dahil oteller çiftlerin zaten çıkacak hali olmuyor otelden

Senin beslenme biçiminde ne varmış ki gayet iyi gitmişsin vaktiyle ben de protein ağırlıklı beslenmiştim çok güzel kilo veriyorsun ama benim bünye dayanmadı haberin ola

Evet canım şükür iyi ama ben çok katı gitmiyorum bol kaçamaklı sağlıklı oluyo bakıyorum bişeyler ters gidiyo hopp bol kalorileri gümletiyorum

Etli Türlü veya etli yemeklerin normal kalorileri daha çok arttırdığını söyledi diyetisyenim canm haberin olsun. O pilav ne pilavı bir de

Sabah
2has.yumurta,1kk peynir
1dilim kepek ekmegi,3zeytin
1tatli kasigi recel,biraz havuç
1/2 bardak süt
Ara
Rezene cayi
Kacamagim (1 küçük dilim kek)
1lt su
Cnm güzel menün ya keki de boşver gün içinde dengelersin cnm :) aranızda en çok kaçamak yapan benim galiba seyrekyagmur ile beraber:) ne dersin aysuncann

Biraz öyle olmuş tutamadım kendimi yumuşacıktı
Sen en iyisi bayat ekmek ye kuzum. Aslında mide için bayat ekmek daha iyiymiş ben taze yememeye çalışıyorum ama evde ekmek olmayınca taze alıp yiyoruz mecburen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…