Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Merhaba canim sagolasin. Evet emziriyorum canim sen emziriyor musun?
ben de emZiriyorum geçen ay kilo alımı çok azalınca doktor yürüyüşü diyeti bırak dedi ama bu sefer de kilo aldım bende diyetisyene gittim kontrollü zayıflayım diye bakalım ne olacak rezene iyi geliyo mu sütüne ben pek fark edemedim

İlk menumu yazayım

Kahvaltı
1 yumurta,4 zeytin
3 burgu peynir bol çiğ sebze ve yeşillik

Öğlen
1 tabak etli turlu
1 kepçe pilav
1 kase cacık

Ara
7 hurma Yeşilçay

Akşam
Bol salata

( Tarçın karanfil zencefil kaybettim içine limon sıkıp içtim gece tutuyor benim kirizlerim tarçın engeller diye yedim.)

,2.5 lt su 2 Yeşilçay

Spor h yuruyup hemde lesile yapıyorum bu hafta ara verdim

Rezeneyi birkac gündür iciyorum. Su an sadece emziriyorum. 2 hafta once sütüm yetmiyordu her gun 2 defa mama veriyordum. Daha etkisini bende anlayamadim. Ama dere otunu bir ara duzenli yiyordum galiba ondan dolayi sütüm artti. Sütümü sagmadigim icin rezenenin artirip artirmadigini su an icin bilemiyorum. Ama cogu kiside ise yariyor.

Voyage belek canim kuzenlerm gtti tavsiyeler iyi dedm olsn bakalim. Uzun kollu he sennde bi rrsmini gorelim o zman ☺
Hımmm bende gitcem tatile nereye gitcem çok kararsızım :) resim telde hiç yok canım ama fotolardan çekip atarım yarın :) bugün eşim evde ateşler içinde pek giremedim

Canım beslenme hataları yapıyorsun hurmayı tek başına yeme bir adet cevizle beraber ye :) bir bardak süt 2 porsiyon demek :) dolmada 2 tane fazla olmuş birazcık

Kııııız hiç 7 hurma yenirmicanım 1 adet hurma gün içinde yeterli olur yüksek kaloriye sahiptir hurma kilo aldırır :)

Bana güzel geldi valla menün dolma 2 yerine 1 olsaymis daha da güzel olurmus Sanki sadece

Süt artırmak için bol dereotu yiyin emziren arkadaşlar , bir bardak süt bir kuru incir ,dut kurusu bir bardak sut bunlar çok süt yapar yemeklere kimyon atın hem süt artırır hemde gazi alır .rezenede süt yapar aktardan alıp kaynatın

İkizleri 24 ay emzirdim garanti tarifler

Canım beslenme hataları yapıyorsun hurmayı tek başına yeme bir adet cevizle beraber ye :) bir bardak süt 2 porsiyon demek :) dolmada 2 tane fazla olmuş birazcık

Hurmanin yaninda ceviz yiyordum normalde bugun yemedim sadece. Bundan sonra daha dikkat ederim canim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…