- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.061
ben de emZiriyorum geçen ay kilo alımı çok azalınca doktor yürüyüşü diyeti bırak dedi ama bu sefer de kilo aldım bende diyetisyene gittim kontrollü zayıflayım diye bakalım ne olacak rezene iyi geliyo mu sütüne ben pek fark edemedimMerhaba canim sagolasin. Evet emziriyorum canim sen emziriyor musun?
ben de emZiriyorum geçen ay kilo alımı çok azalınca doktor yürüyüşü diyeti bırak dedi ama bu sefer de kilo aldım bende diyetisyene gittim kontrollü zayıflayım diye bakalım ne olacak rezene iyi geliyo mu sütüne ben pek fark edemedim
Hımmm bende gitcem tatile nereye gitcem çok kararsızım :) resim telde hiç yok canım ama fotolardan çekip atarım yarın :) bugün eşim evde ateşler içinde pek giremedimVoyage belek canim kuzenlerm gtti tavsiyeler iyi dedm olsn bakalim. Uzun kollu he sennde bi rrsmini gorelim o zman ☺
Canım beslenme hataları yapıyorsun hurmayı tek başına yeme bir adet cevizle beraber ye :) bir bardak süt 2 porsiyon demek :) dolmada 2 tane fazla olmuş birazcıkBugün ki menum
Sabah
2has.yumurta,1kk peynir
1 bucuk dilim kepek ekmegi
1tatli kasigi recel
Ara
Rezene cayi,1 tane hurma
Öğle
Yulafli,Elmali,tarcinli yogurt
Aksam
3 kaşık tavuk sote,2dolma
Yagsiz az tuzlu salata,yogurt
Birazdan rezene cayi icecem
3lt su simdi pilates yapacam :)
Kııııız hiç 7 hurma yenirmiİlk menumu yazayım
Kahvaltı
1 yumurta,4 zeytin
3 burgu peynir bol çiğ sebze ve yeşillik
Öğlen
1 tabak etli turlu
1 kepçe pilav
1 kase cacık
Ara
7 hurma Yeşilçay
Akşam
Bol salata
( Tarçın karanfil zencefil kaybettim içine limon sıkıp içtim gece tutuyor benim kirizlerim tarçın engeller diye yedim.)
,2.5 lt su 2 Yeşilçay
Spor h yuruyup hemde lesile yapıyorum bu hafta ara verdim
Bugün ki menum
Sabah
2has.yumurta,1kk peynir
1 bucuk dilim kepek ekmegi
1tatli kasigi recel
Ara
Rezene cayi,1 tane hurma
Öğle
Yulafli,Elmali,tarcinli yogurt
Aksam
3 kaşık tavuk sote,2dolma
Yagsiz az tuzlu salata,yogurt
Birazdan rezene cayi icecem
3lt su simdi pilates yapacam :)
Kııııız hiç 7 hurma yenirmicanım 1 adet hurma gün içinde yeterli olur yüksek kaloriye sahiptir hurma kilo aldırır :)
Canım beslenme hataları yapıyorsun hurmayı tek başına yeme bir adet cevizle beraber ye :) bir bardak süt 2 porsiyon demek :) dolmada 2 tane fazla olmuş birazcık
Bana güzel geldi valla menün dolma 2 yerine 1 olsaymis daha da güzel olurmus Sanki sadece
Bencede 1 olsa daha iyiydi ama zaafim var anca bu kadar tutabildim kendimi
Günaydın kizlar :)
Bugün küçük bi kacamak yaptimama 1 saat sonra spor yapcam bi de aksam spor yapip telafi edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?