- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.041
Pazar günleri tartı canım :)TARTI GÜNÜNÜZ VARMI KIZLAR
Kızlar bana kızı mini boy browni yedm 2 tane pü bana püü misafir vardı evde şuan ne ararsan var abooow yememek için zor duruyom
Merveeee hayııır yine 56 küsürleri mi görüceksin
Çeyrek pizza yedim son bida yemicemMerveeee hayııır yine 56 küsürleri mi görüceksin tartıdaödül olsun napim artık bida yapmam kızma bana ananasa başlasam mı bende diye düşünüyomda yoğurtsuz peynirsiz nasıl dayanırım
Kızlar bana kızı mini boy browni yedm 2 tane pü bana püü misafir vardı evde şuan ne ararsan var abooow yememek için zor duruyom
Voyage belek canim kuzenlerm gtti tavsiyeler iyi dedm olsn bakalim. Uzun kollu he sennde bi rrsmini gorelim o zman ☺At kuzum benim ya ne güzel balayına nereyi düşünüyosun :)
Hane kacamaksiz gunumuzde bugun bakm he domdurma nerden cikdi bende alisvrrise cikdm acm ama busey almadm yesa dedm sozumu tutayimO zaman menu yazma vakti geldi bence :)
Sabah
kahvaltilik gevreği
2 kaşık yulaf
süt
ceviz
2 kuru kayisi
Ara
activia
2 kaşık chia tohumu ile
Öğle
Levrek fırında yapilmisti
salata
Ara
malesef dondurma
Aksam
levrek
salata
Çayın yanında da 1 form bisküvi yedim ve günü kapattım
Şimdi leslie ile yürüyüş vakti:)
Merhaba.. ne kadarlik kizn dis falan mi cikariyorkiHayirli aksamlar kizlar nasilsiniz? İki gündür yazamadim ama takip etmeye calistim. Benim kizin yine huysuzlugu üstünde hicbir sey yaptirmiyor. Uyutmaya calisiyorum uyursa yemek yicem o yüzden bugün yemege gec kaldim.
Hane kacamaksiz gunumuzde bugun bakm he domdurma nerden cikdi bende alisvrrise cikdm acm ama busey almadm yesa dedm sozumu tutayim
Senin beslenme biçiminde ne varmış ki gayet iyi gitmişsinHoşgeldinn demek kilo aldınBi daha dizimizin dibinden gitmek yok Güleycaa haa benim beslenme biçimime bakma sen kızları örnek al gene de
Benim aynı etek gibi işlemeleri canım duvağım kuyruk gibiydi güzel oluyor tavsiye ederim. Aysırayı beğeniyorum benden tavsiye muhakkak git kontrol et aksilik oluyor onların aramasını beklemee
Al işte gene karışmış ortalıkk peynir süt naısl girdi olayakız aslıyla siz zaten nerde adını duymadığım diyet var siz ordasınız aslı yengesini anlattıktan sonra ben diyetisyene sordum ananasın hiç bi faydası yok dedii banaa Neyse ben şimdilik buna kalkışmayayım zaten hızınıza yetişemiyorum daha protein günü yapiciğim
Merhaba.. ne kadarlik kizn dis falan mi cikariyorki
Merhaba senin bebiş benimkinden de küçükmüş kolay gelsin şimdiden benimki beş aylık 2 aydır kaşınıyor diş falan yok emziriyor musunÜç buçuk aylik canim. Henüz görünürde birsey yok ama kasiniyor.
Merhaba senin bebiş benimkinden de küçükmüş kolay gelsin şimdiden benimki beş aylık 2 aydır kaşınıyor diş falan yok emziriyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?