- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.881
ben eskıyımde 1 haftalık ıznmde pek gıremedım olsun. sende hosgeldın aramıza kac kılo var verıcek bakım.Ne demek canım ben de yeniyim zaten
Ah canım yoğun tempolar bilirim o zamanlar zor zamanlar stres alışveriş fena :) ama tatlı yorgunluklar :) ben de napim bacak egzersizini bıraktım 2 gündür yapmıyorum tartıldım yaramazlık yapıp 56 .5 çıktım ama bacaklar inceliyordu sıkılaşıyordu yine salınca aynı halini aldı pantolanlardan anladım moralim bozuldu ama yine devam etmeliyim kuzum sporsuz olmuyor ya
Spor etkiliyor gerçekten ve çok kısa süreli müthiç yağ yaktıran kalori harcatan egzersziler var mervecim mesela leslie videoları ya da tapata diye birşey var 4dk sadece belirli bir tekniği var 4 dk da inanılmaz kalori harcatıyo ve yağ yaktırıyo you tube tabata egsersiz yazın bir kız açık havada yapıyor onu yapmaya başladım ben nefes nefese kalıyosun, squat var bacak basen için günde 100 tane süper etkili o da 5 dk sürüyo ama çok farkettiriyo 50 ile başlayıp hergün 5 artırabilirsin yani ikisini yapsan önce ısınmak için 50 squat sonra o tapata 10 dk da bile çok farkeder
bende spor ıstıyorum skılasmam lazım kuzu ya smdı yuruyuse baslım dıyorum hareket pek yapamam cnku boynum daha ıyılesmedı hala agrısı var
ben eskıyımde 1 haftalık ıznmde pek gıremedım olsun. sende hosgeldın aramıza kac kılo var verıcek bakım.
Göründüm cnm doktora. Sinüzit varmış malesef. Tahmin ediyordum zaten ama bi doktora görünmemiştim. İlaç kullanıcam işte napalımCanim ozellikle bir bolgeyse bi dr a gorunsen iyi olur..fayda eder benim migren tarzu agriya ediyodu..
Patates sardinmiGöründüm cnm doktora. Sinüzit varmış malesef. Tahmin ediyordum zaten ama bi doktora görünmemiştim. İlaç kullanıcam işte napalım
Yok sarmadım cnmPatates sardinmi
Benimde hedef 58 insallah ulasjriz yakn zmanda58 ile başladım diyelim
Dün sabah 56.2 gördüm
Hedef 48 :)
Boy kisa:)
Squat sart zaten cnm banada digerine bakm yarn netten nasil biseymisAslıcım sen evet boynundan dolayı şimdilik zor ama benim dediklerim squat basen bacak için ve tapata 4 dk toplam 10 dk sürüyo sıkılmazsın aslında boynun tamamen geçince başlayabilirsin bence
kuzum diyet listen nasıl günde kaç kalori alıyorsun örnek bi listeni paylaşır mısın. muhtemelen daha önce paylaşmşsndr ama ben biliyosun pek uğrayamıyorum bu aralarCanım yok daha 56.9 ama düz olucam 56 bu hafta inşallah Allah nasip ederse :))
Bende yazim bari ☺
Sabah kepenkli ekmege kasarli tost cay
Oglen izgara kofte salata ayran
Ara az pasta
Aksam sebze yogurt dusunuyorum.
Çıkıcam birazdan tüm günümü yazıyım;
Sabah:
2 dilim tb ekmeği ve 1 kk peynir ile tost
1 domates 3 çarli biber
4 zeytin
Ara: 10 kuru üzüm 1 bardak süt
Öğle: 6yk kabak yemeği
1 dilim tb ekmeği
2 çarli biber
60 gr hindi eti
Ara: 10 kuru üzüm 1 bardak süt
Akşam: belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?