Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynen guzel telaslar canım :)

kuzu moral bozma bak aynen devam etcez verıcez de bende kıyafetlerden anlıyorum ıyıyım ama kıloda yok :)

bende spor ıstıyorum skılasmam lazım kuzu ya smdı yuruyuse baslım dıyorum hareket pek yapamam cnku boynum daha ıyılesmedı hala agrısı var

bende spor ıstıyorum skılasmam lazım kuzu ya smdı yuruyuse baslım dıyorum hareket pek yapamam cnku boynum daha ıyılesmedı hala agrısı var

Aslıcım sen evet boynundan dolayı şimdilik zor ama benim dediklerim squat basen bacak için ve tapata 4 dk toplam 10 dk sürüyo sıkılmazsın aslında boynun tamamen geçince başlayabilirsin bence

Gunluk menum;
Sabah *2 dlm kepek ekmgi !3 domates 1 kk peynir
Ara;3 kare cikolata..
Ogle;1 dolma biber+2 dolma biberin disi oglumdan kalan+1 kase yogurt..
Ara 1 tsrcinli sut..
Aksam 2 kasik kavurma+2 kucuk dilim baklava isyerinde yenecek bu vardi...
2 lt su 35 dk yuruyus..

Aslıcım sen evet boynundan dolayı şimdilik zor ama benim dediklerim squat basen bacak için ve tapata 4 dk toplam 10 dk sürüyo sıkılmazsın aslında boynun tamamen geçince başlayabilirsin bence
Squat sart zaten cnm banada digerine bakm yarn netten nasil biseymis

Çıkıcam birazdan tüm günümü yazıyım;

Sabah:

2 dilim tb ekmeği ve 1 kk peynir ile tost
1 domates 3 çarli biber
4 zeytin

Ara: 10 kuru üzüm 1 bardak süt

Öğle: 6yk kabak yemeği

1 dilim tb ekmeği

2 çarli biber

60 gr hindi eti

Ara: 10 kuru üzüm 1 bardak süt

Akşam: belli değil

Iyi akşamlar herkeslereeeee
Ben geldiiiiim
Nasılsınız canlarıııımm
Geçmişi okuyamıyorum ama hafta sonu sonuçlara şöööyle bi bakiiim dedim
Aferin sizeee maaşaallah genel olarak iyi gördüm sizi. Ben tekrar sporuma dönmek istiyorum çünkü çok sinirlerim bozulmuştu bırakınca, ayrıca yapmayınca yediklerimde arada kaçar oldu motivasyonum bozuldu. Oyüzden hadi yine yeniden gitsin kilolar diyorum ve kendimi toparlıyorum. Buarada iznim bitti yeni haftayla okuldayım artık yoğun günler beni bekler. Cok katılamayabilirim ama gelmeye çalışacam mutlaka, motivasyona ihtiyacım var.
Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorumUmarım en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız.

Yine güzel bir menü geliyor :)

Yarın için darısı başıma artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…