- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.861
Sinüzit çıktı cnm ya şüpheleniyodum zaten artık resmileşti yani. İlaç kullanıcam bir hafta. İyi gelmezse yine doktora gidicemCanımm migren mi var ?? Geçmiş olsun kıyamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinüzit çıktı cnm ya şüpheleniyodum zaten artık resmileşti yani. İlaç kullanıcam bir hafta. İyi gelmezse yine doktora gidicemCanımm migren mi var ?? Geçmiş olsun kıyamam
Böyle de yediklerimizi toplu yazınca gün içinde kimse yazmıyoesracığım nasıl oldu acaba
cok gecmıs olsun canım gecer ama ılacla ıns.Cnm benim sinüzit çıktı doktora götürdü eşim. Zaten şüpheleniyodum
1 sene Elazığda kalmıştım görev icabı,orada mahvoldum ben. İlaç vs kullanıcam işte ama azaldı biraz daha baş ağrım
Sağ ol Aslıcım inşallah kuzumcok gecmıs olsun canım gecer ama ılacla ıns.
Sağ ol Aslıcım inşallah kuzum
Ya benim saçlarım çok uzun olduğu için ne kadar kurutsam da nemli kalıyo illaki. Saç diplerimi kurutmaya dikkat ediyorum ama uçları filan ıslak kalabiliyor. Kurula kurula fenalık geliyo yani 15 dkyı geçiyodurbenım nısanlımda da var cnm. üzülme cok bas agrısı yapar ama dıkkat etcen kafan ıslak dısarı cıkma saclarını kurut yat bısey olmaz.
nıe toplu yazıyıoz kı yavru gene oglen sabah yazalım ben az pasta yıyom dpgum gunu pastası aldı sırket bana ben aldm ben ksdm o ayrıda![]()
Yorum yapması tüm menüyü görünce daha kolay ve sağlıklı oluyor denmisti o yüzden![]()
Ya benim saçlarım çok uzun olduğu için ne kadar kurutsam da nemli kalıyo illaki. Saç diplerimi kurutmaya dikkat ediyorum ama uçları filan ıslak kalabiliyor. Kurula kurula fenalık geliyo yani 15 dkyı geçiyodur![]()
Ah canım geçmiş olsun bendede var sinüzit hamileyken olmuştum bilirim kayınvalidem başımı ovmuştu okumuştu o dereceydim yani İnşallah çabuk atlatırsn en ufak üşütmede tutuyoSinüzit çıktı cnm ya şüpheleniyodum zaten artık resmileşti yani. İlaç kullanıcam bir hafta. İyi gelmezse yine doktora gidicem![]()
Kız aslımm napıyon bakim neler yiyosun sen hç yazmıyosun :)haklısın onu bende yapıom cok uzun olmasada skıılıom bırakıyom yarıda![]()
Ben instagramda paylaştım iki menümü :))) canım kahvaltımla şimdiki ara öğünümü paylaştım sabah ki ara öğünde küçük bi muz yarım muz kadar yani yemiştim 4 5 tane antep yedim bide :)) öğlen kısır yoğurt yedim :)) eski halime döndüm maşallah diyim nazar değdirmeyim .dddBöyle de yediklerimizi toplu yazınca gün içinde kimse yazmıyoesracığım nasıl oldu acaba
Sağ ol Aslıcım inşallah kuzum
Evet su içmediğim zaman da oluyo ama ben artık anlıyorum diyebilirim niye ağrıdığını. 2 gündür susuzluktan ya da açlıktan değildi yani o belliydi. Korktum valla beynimde bişey mi var diye. Allaha şükür sinüzitle atlattımCanım bende de var çocukluktan beri saçını ıslak bırakma susuz kalma yeterli
Kız aslımm napıyon bakim neler yiyosun sen hç yazmıyosun :)
Ah canım yoğun tempolar bilirim o zamanlar zor zamanlar stres alışveriş fena :) ama tatlı yorgunluklar :) ben de napim bacak egzersizini bıraktım 2 gündür yapmıyorum tartıldım yaramazlık yapıp 56 .5 çıktım ama bacaklar inceliyordu sıkılaşıyordu yine salınca aynı halini aldı pantolanlardan anladım moralim bozuldu ama yine devam etmeliyim kuzum sporsuz olmuyor yayavru anca gelebıldım bzm evde tel cekmıyor baz ıstasyonunu yıkmıslar bole bı sacmalık o yuzden gıremedm tatılde 700 gram aldm uyamadm dengem sasdı bıde bı gun gelunlık bak bıgun halı bak hep dengesız yedım. bugun kaldıgımz yerde devam derken az pasta yedm dogum gunu pastası aldık. ama devam yanı dugune kdr daha vermem lazm bıde skılasmam lazm gelınlık de daha ınce gorunmek ıstıyorum.
sen napıyorsun bakım
Cnm benim sinüzit çıktı doktora götürdü eşim. Zaten şüpheleniyodum
1 sene Elazığda kalmıştım görev icabı,orada mahvoldum ben. İlaç vs kullanıcam işte ama azaldı biraz daha baş ağrım
Yorum yapması tüm menüyü görünce daha kolay ve sağlıklı oluyor denmisti o yüzden![]()
Ben instagramda paylaştım iki menümü :))) canım kahvaltımla şimdiki ara öğünümü paylaştım sabah ki ara öğünde küçük bi muz yarım muz kadar yani yemiştim 4 5 tane antep yedim bide :)) öğlen kısır yoğurt yedim :)) eski halime döndüm maşallah diyim nazar değdirmeyim .ddd
Ah canım yoğun tempolar bilirim o zamanlar zor zamanlar stres alışveriş fena :) ama tatlı yorgunluklar :) ben de napim bacak egzersizini bıraktım 2 gündür yapmıyorum tartıldım yaramazlık yapıp 56 .5 çıktım ama bacaklar inceliyordu sıkılaşıyordu yine salınca aynı halini aldı pantolanlardan anladım moralim bozuldu ama yine devam etmeliyim kuzum sporsuz olmuyor ya
1 haftadır konutya uzak kalınca pek okuyamadım saol bılgılendırmen ıcın![]()
Ama nedennn ne güzel de vermişsin bak hafta başı geldi hadi silkelen toparlannnbenn yazmayayım dünden beri yediklerime dikkat edemiyorum![]()