• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

IMG_3378.webp

Günaydın Kızçelerim buyrun sonucum benim gibi obur bir insanın regl döneminin ilk gününden çıkan sonuç :KK73::KK68::halay: Üstelik bikaç kere tartındım hep aynı rakam en son eşime çektirdim hastayken böyleysem normalde amaann Allaahımmm :KK76::KK76::rolleyes::rolleyes:

Ben 2,500-3000 kalori alan bi insandım şimdi 1700 civarıyım size çok geliyor normalde ama benim bünyem daha çoğuna alışkındı onun için kilo veriyorum şuan. Ve akşamları dediğim gibi hiç oturamıyorum toplasan 1 saat. Muhtemelen spor yerine geçiyor.

Prinç pilavı hiç yemedim, Beyaz ekmek 1-2 dilim dışında hiç yemedim. Kızartmayı ve fast food da olmayınca gitti.. En önemliside emziriyorum sağıyorum o da iyi kalori yaktırıyor. 3 Mayıstan bu yana 3 Kilo gittii :halay::halay: Hedef 1 Temmuz: 65 Kilo

günaydın kızlarrrrrrrrr

güzel günler diliyorum ben de:)

menülere yorum yapalım bi de spor için birbirimizi gaza getirelim mi :)
Canım ne güzel spor yapmak istemen böyle istekli olman burda yapmayanlar var bebekli çalışanlı olanlar aslında imkansız değil ama sen bize bakma sen programını uygula ben takip etmeye çalışırım seni :))

Eki Görüntüle 1839723

Günaydın Kızçelerim buyrun sonucum benim gibi obur bir insanın regl döneminin ilk gününden çıkan sonuç :KK73::KK68::halay: Üstelik bikaç kere tartındım hep aynı rakam en son eşime çektirdim hastayken böyleysem normalde amaann Allaahımmm :KK76::KK76::rolleyes::rolleyes:
Canımmmm bravo seni gerçektem tebrik ediyorum aferin sana bak nasıl yapıyosun maşallah :nazar::KK50:

MerveeTunaa MerveeTunaa Canım normalde isterdim ama kiradayız ev alıcaz yazın inşaallah bir de kızım yaşıtlarına göre üst düzey hızlı hareketli ve yaramaz mümkün değil dayanamam :KK14:
anladım canım tabi o zaman zor neyse bi kaç sene sonra yaparsın inşallah :)

Canım hoşgeldin tekrar, 50kg olduğun zamanlardan çok uzaklaşmadığından çok daha çabuk dönersin oralara:KK36: Ben en son ortaokulda falan 50 ydim :KK70: ONA RAĞMEN 53 Ü GÖRDÜM EVET UZUN ZAMAN ALDI AMA SABIRLA HALLEDERSİN MERAK ETME hem 58 ne ki ben 67 - 68 dim :KK57:

:KK70::KK70: Al benden bi tane daha.. Lokur ya bende Lise son sınıfta 57 ydim hiç 40 larda olamadım yahuu ah bu kemiklerim :KK48:

Canım bu hafta pek az yedim şuandan itibaren çeki düzene başlıyorum :)
Bence de canım yiyerek kilo veren kişiler örneğinde gör benii bana ara öğün iyi geliyor onu anladım zaten sık az yemek

Back