- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.841
Evet canım banada daha iyi geliyo galiba pof bilemiyorum bi hafta başka bi hafta başka yapıyom işte :)
Canım eğer az yiyerek olmuyorsa senin vücudun sık yemek istiyor demek ki istikrarla devam et faydası olucak özellikle yeşil elma ve yoğurt benim iki yardımcım.
Harikasın kuşum tebrik ediyorum süpersin maşallaahh işte gidecek hepsi de böyle
Aynen öyle önemli olan diyetten önce günlük aldığın kalori miktarını bilip ondan belirli bi miktar azaltmak abartmaya da gerek yok yani bak 1700 le mis gibi kilo veriyosunçünkü gerçekten diyet öncesi ben de felaket yiyodum şuan 1300 alıyorum ama az da yemiyorum yani ve emzirme de yok bende o yüzden bana da 1300 normal
Hepsi de gidecek kuzumbu işin çözümü az yemek değil kendini tanımak önemli olan önceden az yemek ve hareket
evet lokur eski yediklerimi hesapladıkça aman Allah ım bu rakam çıkıyor hiç farketmemişim.hepinizin dili damağı kurudu az ye demekten valla azalttım sayenizde bu kadarı bile yaradı bana çok şükür 6'lı rakamlara geldim bundan sonrası kolay inşaallah hedefim 60 zaten 58 de zorlayacağim tabiki :)
Ben sık yemeği benimsiyorum bu şekidle iştahm kapanıyor ve az yiyorum ana öğünleri

Benim kemikler ince ama ben çok pisboğazım yaayemek aramam da ıvır zıvır hamur işi
40 ları oo ilkokul 5 yani
ama ben aslında çok zayıftım ilkokul 3 e kadar 17-18 kg idim anemi vardı bende baya ciddi durumdaydı ilaç tedavisine başladık, sonra ilaçlardan da çok aldım ama iştahım açıldı ve durmadı yani artık iyiyim çokşükür ama riskli tabii o demir ilaçları da çok iştah açıyo ama tabii bende de pisboğazlık vardı
sonra da zaten bi kere metabolizmanın dengesi bozulunca gidiyo ama inşallah düzene soktum artık
Ttail olmasa bile zor aslıcanım bi d etatilden sonra haklısın kolay gelsin kuzum
hamurişi aşktır yaa

Lokurr benim ilkokuldaki formamın önü yelek gibiydi ipleri kapanmazdı