- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.401
geçmiş olsun canım neyin varKizlar bugun 3 gundur hastayim 3 gündür diyetime dikkat etmiom onume ne gelse yiyom istahim kabardi
5 bardağa kadar faydalı diye okumuştum bi haberde 5ten sonrası zararlı falan diyeCanım 3 bardaktan sonrası yarar yerine zarar veriyor unutma
Pipet yerine küçük lastiklerle yap tatlım saçının gürlük durumuna göre 5 yada 6 parçaya ayır burarak dola küçük topuz gibi olsun sonra lastikle ben işteyken yapardım arkaya gelenleri iyice enseme yapardım hiç batmazdıkızlar 1 saat ayakta saçlarıma pipet sardım o spor yerine geçer mi
birde sanırım bu şeylerde uyuyamıycam ben yarın sabah saat 6da yapılı olması gerekiyor ama bi tavsiye versenize napayım ben :/
Pipet yerine küçük lastiklerle yap tatlım saçının gürlük durumuna göre 5 yada 6 parçaya ayır burarak dola küçük topuz gibi olsun sonra lastikle ben işteyken yapardım arkaya gelenleri iyice enseme yapardım hiç batmazdı
Canım kapalı olduğum için anlamam o işlerden tek bildiğim saçımi toka yla baglamakkızlar 1 saat ayakta saçlarıma pipet sardım o spor yerine geçer mi
birde sanırım bu şeylerde uyuyamıycam ben yarın sabah saat 6da yapılı olması gerekiyor ama bi tavsiye versenize napayım ben :/
Cnm ben özel yıldırım hastanesine götürüyorum,arabayatağı tarafında. Doktorumuz 3. Doktor bizim de ama memnunuz çok şükür
İnce lastikler olmuyormu canım rengarenk hani küçük bebeklerin saçını yapmak için ben onlarla yapıyordum yoksa normal paket lastigiylede oluyor valla ben gece yapınca sabah açıyordum bi gün çok iyi hiç bozulmadan dayanıyor yıkayana kadarküçük lastik dediğin şeyler nedir
birde ben bunları uyumadan önce açsam şekli almış olur ama yarına bozulur mu ki
bi ara dışarı çıkmadan önce yapmıştım sonra eve geri geldiğimde kıvırcıklık kalmamış hiç :/
Ben nilüferdeyim canım arabayatağı tarafları çok uzak kalıyor banaCnm ben özel yıldırım hastanesine götürüyorum,arabayatağı tarafında. Doktorumuz 3. Doktor bizim de ama memnunuz çok şükür
Vay 2 gundur giremedim kimse bana nerelerdesin dememiş küstüm size
afiyet olsun kuzum kuru yoğurt salata süpeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?