• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

E esrAhsm canım konumuzla alakasız ama sende bursadyım demiştin bebişini kontrole hangi hastaneye hangi doktora götürüyorsun ben bizim doktordan son kontrolde kıllandım gitmek istemiyorum artık

Geçen gün diyetisyene gittim kan tahlili verdi 6 tüp kan aldilar:KK19:yarında sonuçla beraber gidip gorusecem bakalım o ne liste vericek:ukala:gerçi listeyle diyet yapmayı sevmiyorum amaHoppa kendime ayrı yemek pisirmekten nefret ediyorum:KK34:

Hayirli aksamlar kizlar birkac gündür giremedim ama sizi takip etmeye calistim cok güzel kilo vermissiniz MaşAllah hepinize :KK9: ben cumadan sonra bi de pazar günü tartildim iki günde 300gram vermisim:KK6: dört gündür spor yapamadim çok şükür bugün tekrar basladim. Spor yapamayinca hemen farkediyor kilo vermem yavasliyor. Aslican ve kizginim ikinize de cok gecmis olsun kizlar. Rabbim sifa versin.

kızlar 1 saat ayakta saçlarıma pipet sardım o spor yerine geçer mi
birde sanırım bu şeylerde uyuyamıycam ben yarın sabah saat 6da yapılı olması gerekiyor ama bi tavsiye versenize napayım ben :/

birde sanırım bu şeylerde uyuyamıycam ben yarın sabah saat 6da yapılı olması gerekiyor ama bi tavsiye versenize napayım ben :/
Pipet yerine küçük lastiklerle yap tatlım saçının gürlük durumuna göre 5 yada 6 parçaya ayır burarak dola küçük topuz gibi olsun sonra lastikle ben işteyken yapardım arkaya gelenleri iyice enseme yapardım hiç batmazdı

Pipet yerine küçük lastiklerle yap tatlım saçının gürlük durumuna göre 5 yada 6 parçaya ayır burarak dola küçük topuz gibi olsun sonra lastikle ben işteyken yapardım arkaya gelenleri iyice enseme yapardım hiç batmazdı

küçük lastik dediğin şeyler nedir
birde ben bunları uyumadan önce açsam şekli almış olur ama yarına bozulur mu ki
bi ara dışarı çıkmadan önce yapmıştım sonra eve geri geldiğimde kıvırcıklık kalmamış hiç :/

Canım kapalı olduğum için anlamam o işlerden tek bildiğim saçımi toka yla baglamak:D:D:D

:d ben de bilmiyom açık olmama rağmen :D
fark eden bir şey olmuyor işte :D
artık saçımla başımla uğraşmaya karar verdim zayıflama kararımla birlikte zamanla öğrencem herşeyi :D

uyumadan önce 1 salatalık yedim kalorisi az diye
az kalori aldığım günlerde karın ggurultusundan uyuyamıyorum da :/

E esrAhsm canım konumuzla alakasız ama sende bursadyım demiştin bebişini kontrole hangi hastaneye hangi doktora götürüyorsun ben bizim doktordan son kontrolde kıllandım gitmek istemiyorum artık
Cnm ben özel yıldırım hastanesine götürüyorum,arabayatağı tarafında. Doktorumuz 3. Doktor bizim de ama memnunuz çok şükür

küçük lastik dediğin şeyler nedir
birde ben bunları uyumadan önce açsam şekli almış olur ama yarına bozulur mu ki
bi ara dışarı çıkmadan önce yapmıştım sonra eve geri geldiğimde kıvırcıklık kalmamış hiç :/
İnce lastikler olmuyormu canım rengarenk hani küçük bebeklerin saçını yapmak için ben onlarla yapıyordum yoksa normal paket lastigiylede oluyor valla ben gece yapınca sabah açıyordum bi gün çok iyi hiç bozulmadan dayanıyor yıkayana kadar

Vay 2 gundur giremedim kimse bana nerelerdesin dememiş küstüm size:KK43:

Hoşgeldin canım bakma bize sen gıda muhabbetlerinden kafa kaldıramıyoruz :KK14:

:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar: afiyet olsun kuzum kuru yoğurt salata süpeer

Lokurum ya bizimki yapmamıştı fasulyeyi bende giderken hazır köfte alıp kızarttım evde patates ve biberle bir de bulgur pilavı salata yaptım ama yediklerim şu şekilde:

+ 4 Köfte
+ 4 kaşık bulgur
+ 2 kızartma biber + 5 tane patates
+ yarım porsiyon marul salata
+ yarım çavdar ekmeği yedimmm çünkü eve gittiğimde şekerim düştü kollarım sıfırlandı kızlar ve ben regl olmadım dün :silah:

Back