- 15 Mayıs 2016
- 248
- 484
- 18
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.261
kızlar kimseden ses çıkmıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzummm internt bi bitti kaldım öyle giremedim bende özlrdim :) valla yiyemiyorum canjm çiğköfte tek lavaş yedm 3 te hala tokum mide baya küçülmüş bitane daha eski kotuma girdim bekarlıktan kalma şoklardayın :)Kız nerelerdesin yaa özledik seni. Ekmek yiyemiyosan ne güzel işte. Alışıyor bünye. Yemesen de sorun olmaz ki sebzeler meyveler hep karbonhidrat kaynağı zaten. Yiyemiyosan zorlama,çok büyük bir mucize senin için :)
Canım ben siyah çay içiyorum en iyi süt yapan o bitkiler beni etkilemiyo ama çayın baya faydasını görüyorum evet canım ilk zamanlar bende öyledim günde 1 buçuk tam beyaz ekmek yiyodum onun sebebi mide genişlemesi emzirmek falan değil gerçi büyüdükçe emmeleri azalıyor ilk bi ay bende sürekli açmışım gibi geliyordu :)) humana içme altarda anne sütü çayları var hem ödem attırıyo hem süt yapıyo 3 ay öncesine kadar içiyodum ben şimdi bıraktım gerek yok yani aslında ekmek tam buğday 2 3 dilim yiyebilirsin sabah öğle 2 akşam 1 ye :)Sağol canım dediklerini dikkate alıcam birde ben ekmeksiz yapamıyorum ya hadi hamurisini yemicem ama kahvaltı yaparken hele ekmek olmadan aç kalkıyorum resmen emzirdikten sonrada acayip içim çekiliyor hayatımda yaşamadığım açlık hissini bu emzirme döneminde gördüm hamileyken bile bu kadar çok iştahım yoktu sen hangi çayı içiyorsun süt için canım ben rezene ve humana içiyorum humanada şeker var günde 3 bazen 4 bardak iciyordum onundamı etkisi oldu acaba
Canımm porsiyonların çok büyük kahvaltı yapmadığından kaynaklamıyor meyvenin fazlası kilo aldırır DİKKATTT yoğurt yiyebilirsin :) sütün porsiyonu 1 çay bardağı :)Kızlar sabah okula geç kalcam diye kahvaltı yapmadım. Normalde okulda simit poğaça felan yerdim ama diyetteyim diye onu da yemedim. Sadece su içtim 1 litre kadar. Öğlen eve gelince 1 y.kaşığı tereyag ile 3 yumurta kırıp pişirip yedim. Yanında 9 zeytin ve iki dilim kepek ekmeği biraz da ceviz yedim. Üzerine sade Türk kahvesi içtim. İki saat sonra 7-8 erik 1 küçük şeftali 2 kayısı ile bi bardak süt içtim. Akşam yemekte fırında tavuk var ama henüz yemedik fırında pişiyor. Şimdi bi tane küçük muz yedim çok acıktım çünkü açlığımı bastırsın diye. Bugün diyette 3. günüm.
kızlar kimseden ses çıkmıyor[/QUOTE
Canım yarım paketi bir porsiyon sütle değilde meyve ile ye yada yoğurt :)az önce sütün yanında birde eti form kepekli bisküvi yedim 1 paket 168 kcal
Sen geceleri çok atistiriyosun
ondan kilo veremiyom heralde ben![]()
Sen geceleri çok atistiriyosun![]()
Şimdi okuyunca gerçekten çok yemisim gibi görünüyor ama bunu sen gel de kazınan mideme sor. Uyuyamiyorum resmen açlıktanCanımm porsiyonların çok büyük kahvaltı yapmadığından kaynaklamıyor meyvenin fazlası kilo aldırır DİKKATTT yoğurt yiyebilirsin :) sütün porsiyonu 1 çay bardağı :)
Beyaz ekmek ve makarna bir arada olmamus sekerim..digerleri guzel..Günaydınnn şekerler ama artık kimseler olmuyor mu burada
Neyse dün akşamı diyeyim yarımdan az fazla dereotlu bakla + yarım yayla çorbası + 1 dl beyaz ekmek + 2 çatal makarna + maraş dondurması yedim
Sabah Nestle corn flakes tam yağlı süt ile kahvaltımı bitirdimm
2 çatal makarnanın fazla zararı olacağını sanmıyorum,canı çekti galibaBeyaz ekmek ve makarna bir arada olmamus sekerim..digerleri guzel..
Günaydınnn şekerler ama artık kimseler olmuyor mu burada
Neyse dün akşamı diyeyim yarımdan az fazla dereotlu bakla + yarım yayla çorbası + 1 dl beyaz ekmek + 2 çatal makarna + maraş dondurması yedim
Sabah Nestle corn flakes tam yağlı süt ile kahvaltımı bitirdimm
Selam arkadaslar bol enerjili az kalorili gunler dilerim hepimize..
Sabah 1 lumonlu su ce 1 yagsiz peynirlu tostla gune baslamis bulunmaktayim..![]()
Günaydınlar efemm :)
Sabah kahvaltım 2 dl ekmek,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve 1 fincan az şekerli sütlü neskafe.
Beyaz ekmek ve makarna bir arada olmamus sekerim..digerleri guzel..
Günaydınnn madam menün ideall ama anlamıyorum ya lokurla sen nasıl kahvaltıyla kahveyi bir yolluyonuz mideye benim keyif içeceğim oGünaydınlar efemm :)
Sabah kahvaltım 2 dl ekmek,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve 1 fincan az şekerli sütlü neskafe.
2 çatal makarnanın fazla zararı olacağını sanmıyorum,canı çekti galibaseyrekyagmur un :)