- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.241
Ay ben de birkaç kurabiyeyle çikolata yedim minik minik :) daha yemiyim ya akşam da ekmek yemiyim bari
Aynen kanka taze fasulyeyle yoğurt yiyiciğim :)E öğlen yemeği yerine işte minik minikse nolucak akşam da sebze yemeği yoğurt yersin olur biter
Evet tatlım bende bursadayım benim evimde 3 katlı girişe koydum arabasını dışarıya çıkmadan önce inip açıyorum sonra kızımı alıp çıkıyorum bi yarım saat 45 dk yürüyorum fırsat buldukça şimdi her öğün yediklerimizi mi ve bir haftada nekadar kg verdiğimizi mi yazıyoruzSen de Bursadasın galiba dimi baktım bilgilerine :) malesef hava kötü Bursada. Bi ısınıyo bi soğuyo valla ne yapıcağımızı bilemiyoruz. Ben kızın arabasını indirip yürüyüşe filan çıkamam imkansız. 3. Katta oturuyoruz ve asansör yok
Evet cnm günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Tartı günümüz pazar günleri :)Evet tatlım bende bursadayım benim evimde 3 katlı girişe koydum arabasını dışarıya çıkmadan önce inip açıyorum sonra kızımı alıp çıkıyorum bi yarım saat 45 dk yürüyorum fırsat buldukça şimdi her öğün yediklerimizi mi ve bir haftada nekadar kg verdiğimizi mi yazıyoruz
Off ben çok severim de dokunur diye az yiyorum yoksa normalde de yerim yani yemeğe de 1 yemek kaşığı dolusu süs biber toz attım yani tencerenin tamamnına, yanında da işte yedim onları valla bağırsakla riçin benim tek çözümüm ama işte yoğurtla falan arada kaynıyoNiye hayal olsun kuzum ben de başladığımda 67 kiloydum üstelik ben keyfii aldım kilolarıemzirme falan bitsin sen de daha sıkı yapabilirsin ve verirsin istedikten sonra
Çok güzel bence menün yani sen emziriyosuno yüzden çok da yorum yapamıyorum makarnaya falan ama abartı da yememişsin zaten afiyet olsun kuzum
PissAynen kanka taze fasulyeyle yoğurt yiyiciğim :)
Aynen kanka taze fasulyeyle yoğurt yiyiciğim :)
Bu tuvalet sorunu için bi diyetisyen tavsiyesi okumuştum işe yarar mı acaba ki? 1 tatlı kaşığı zeytinyağına birkaç damla limon sıkıp içicez. Ardından da 2 bardak sıcak su içip 30 kez fln zıplıcaz :) çok problem olursa yapılabilir sanki
Hahha taze fasulye canavarı seniiiiiEmzirmem bütün yolları kapatıyor zati ama neyse kızıma yararı olsun da napalım ama bu şekilde çok kalori yakınca denk düşüyorr diyetisyenlerin çoğu 1600 cal altına düşülmemesi gerektiğini söylüyorlar
yani ayda 2 kilo vermem lazımmış en fazla ben onu 15 günde verdim :) amaan çook kasmıyorum zaten evde oturamıyorum muhetmelen gider yanii. Bu arada benim 50 olmama diyetisyen dahi olamazsın dedi hedefime 60 koydu 58 zoru zoruna gibi. düşün parmak ölçüm bile etsiz 15 kalın kemikliyim. Annemde senin gibi dehşet acı seviyor kadın ya burnunu çeke çeke yer yani
Piss
Yani çok zorda kalınca yapılabilir bence de ne zararı olucak z.yağının :)Mantıklı bebeğim
denemek lazım ben acıbiber yiyorum işte en iyi o geliyo bana acı da mideler hassassa zor tabii.. kayısılı form çay içerdim ama tembellik yapıyo diye onu bıraktım uzun zamandır... ama sabahları ılık suya 1 yk zeytinyağını ben de duymuştum her sabah aç karnına ılık bir bardak suya z.yağı 1 kaşık
Hahha taze fasulye canavarı seniiiii
Oha yaa 1 ay fasulye mi vermiş. Ye bacım valla offf mis gibiHem de nasılll fakat eşim sevmiyor nedeni de cimri annesi 1 ay boyu bahçeden fasulye pişirmiş 1 ay onu yedirmiş hergün adam tiksinmiş bana denk geldi böyle koca da o akşamcıyken yicem amaa hemde 1 tenceree
Oha yaa 1 ay fasulye mi vermiş. Ye bacım valla offf mis gibi
Değişik bi tasarruf yöntemi :)aynenn tasarrufu mutfaktan yapan bi kadın. hergün fasulyeyi başka şekillerle yapmış bıktırmış insanları valla.
Emzirmem bütün yolları kapatıyor zati ama neyse kızıma yararı olsun da napalım ama bu şekilde çok kalori yakınca denk düşüyorr diyetisyenlerin çoğu 1600 cal altına düşülmemesi gerektiğini söylüyorlar
yani ayda 2 kilo vermem lazımmış en fazla ben onu 15 günde verdim :) amaan çook kasmıyorum zaten evde oturamıyorum muhetmelen gider yanii. Bu arada benim 50 olmama diyetisyen dahi olamazsın dedi hedefime 60 koydu 58 zoru zoruna gibi. düşün parmak ölçüm bile etsiz 15 kalın kemikliyim. Annemde senin gibi dehşet acı seviyor kadın ya burnunu çeke çeke yer yani
Piss
Vücut su tutuyo olabilir tabi tuvalet sorunu da oluyo filan. Tartılmasam iyi olucaktı ama merak ettm.
Kahvaltı yapmadım henüz acıkmadığım için.
Hehh bak kilo vermişsin yine de. O yüzden kızmıcam ben :) yediklerin yanına kar olsun afiyet olsun bacım. Bu hafta artık yemezsin herhalde öyle lahmacunlar dondurmalar vs :)
sabah(10.00):
1buçuk yumurta
3 zeytin
yeşil çay
öğle:
1 paket eti form kepekli bisküvi
ara:
1 paket eti form kepekli bisküvi
akşam:
200 kcal dondurma
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak(8 kaşık) taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
uyumadan önce de tarçınlı süt içeceğim
Afiyet olasun canım yani öğle ve ara çok az tabii çok karbonhidrat almışsın ama dışardaydın sanırım bari bi ayran falan içseydin yanında ama akşam yemeğin güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?