• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bu tuvalet sorunu için bi diyetisyen tavsiyesi okumuştum işe yarar mı acaba ki? 1 tatlı kaşığı zeytinyağına birkaç damla limon sıkıp içicez. Ardından da 2 bardak sıcak su içip 30 kez fln zıplıcaz :) çok problem olursa yapılabilir sanki

Sen de Bursadasın galiba dimi baktım bilgilerine :) malesef hava kötü Bursada. Bi ısınıyo bi soğuyo valla ne yapıcağımızı bilemiyoruz. Ben kızın arabasını indirip yürüyüşe filan çıkamam imkansız. 3. Katta oturuyoruz ve asansör yok :KK43:
Evet tatlım bende bursadayım benim evimde 3 katlı girişe koydum arabasını dışarıya çıkmadan önce inip açıyorum sonra kızımı alıp çıkıyorum bi yarım saat 45 dk yürüyorum fırsat buldukça şimdi her öğün yediklerimizi mi ve bir haftada nekadar kg verdiğimizi mi yazıyoruz

Evet tatlım bende bursadayım benim evimde 3 katlı girişe koydum arabasını dışarıya çıkmadan önce inip açıyorum sonra kızımı alıp çıkıyorum bi yarım saat 45 dk yürüyorum fırsat buldukça şimdi her öğün yediklerimizi mi ve bir haftada nekadar kg verdiğimizi mi yazıyoruz
Evet cnm günlük menü paylaşımı yapıyoruz. Tartı günümüz pazar günleri :)

Off ben çok severim de dokunur diye az yiyorum yoksa normalde de yerim yani yemeğe de 1 yemek kaşığı dolusu süs biber toz attım yani tencerenin tamamnına, yanında da işte yedim onları valla bağırsakla riçin benim tek çözümüm ama işte yoğurtla falan arada kaynıyo :cool: Niye hayal olsun kuzum ben de başladığımda 67 kiloydum üstelik ben keyfii aldım kilolarıemzirme falan bitsin sen de daha sıkı yapabilirsin ve verirsin istedikten sonra

Çok güzel bence menün yani sen emziriyosuno yüzden çok da yorum yapamıyorum makarnaya falan ama abartı da yememişsin zaten afiyet olsun kuzum:KK36::KK37:

Emzirmem bütün yolları kapatıyor zati ama neyse kızıma yararı olsun da napalım ama bu şekilde çok kalori yakınca denk düşüyorr diyetisyenlerin çoğu 1600 cal altına düşülmemesi gerektiğini söylüyorlar
yani ayda 2 kilo vermem lazımmış en fazla ben onu 15 günde verdim :) amaan çook kasmıyorum zaten evde oturamıyorum muhetmelen gider yanii. Bu arada benim 50 olmama diyetisyen dahi olamazsın dedi hedefime 60 koydu 58 zoru zoruna gibi. düşün parmak ölçüm bile etsiz 15 kalın kemikliyim. Annemde senin gibi dehşet acı seviyor kadın ya burnunu çeke çeke yer yani :KK45:

Aynen kanka taze fasulyeyle yoğurt yiyiciğim :)
Piss :lülülü:

Aynen kanka taze fasulyeyle yoğurt yiyiciğim :)

Mantıklı bebeğim :KK36:

Bu tuvalet sorunu için bi diyetisyen tavsiyesi okumuştum işe yarar mı acaba ki? 1 tatlı kaşığı zeytinyağına birkaç damla limon sıkıp içicez. Ardından da 2 bardak sıcak su içip 30 kez fln zıplıcaz :) çok problem olursa yapılabilir sanki

:confused::confused: denemek lazım ben acıbiber yiyorum işte en iyi o geliyo bana acı da mideler hassassa zor tabii.. kayısılı form çay içerdim ama tembellik yapıyo diye onu bıraktım uzun zamandır... ama sabahları ılık suya 1 yk zeytinyağını ben de duymuştum her sabah aç karnına ılık bir bardak suya z.yağı 1 kaşık

Emzirmem bütün yolları kapatıyor zati ama neyse kızıma yararı olsun da napalım ama bu şekilde çok kalori yakınca denk düşüyorr diyetisyenlerin çoğu 1600 cal altına düşülmemesi gerektiğini söylüyorlar
yani ayda 2 kilo vermem lazımmış en fazla ben onu 15 günde verdim :) amaan çook kasmıyorum zaten evde oturamıyorum muhetmelen gider yanii. Bu arada benim 50 olmama diyetisyen dahi olamazsın dedi hedefime 60 koydu 58 zoru zoruna gibi. düşün parmak ölçüm bile etsiz 15 kalın kemikliyim. Annemde senin gibi dehşet acı seviyor kadın ya burnunu çeke çeke yer yani :KK45:

Hahha taze fasulye canavarı seniiiii:KK45:

Mantıklı bebeğim :KK36:

:confused::confused: denemek lazım ben acıbiber yiyorum işte en iyi o geliyo bana acı da mideler hassassa zor tabii.. kayısılı form çay içerdim ama tembellik yapıyo diye onu bıraktım uzun zamandır... ama sabahları ılık suya 1 yk zeytinyağını ben de duymuştum her sabah aç karnına ılık bir bardak suya z.yağı 1 kaşık
Yani çok zorda kalınca yapılabilir bence de ne zararı olucak z.yağının :)

Hem de nasılll fakat eşim sevmiyor nedeni de cimri annesi 1 ay boyu bahçeden fasulye pişirmiş 1 ay onu yedirmiş hergün adam tiksinmiş bana denk geldi böyle koca da o akşamcıyken yicem amaa hemde 1 tenceree :KK53:
Oha yaa 1 ay fasulye mi vermiş. Ye bacım valla offf mis gibi

Hmm o zaman sen 58-60 ken de iyi durursun benim hem boyum 1.60 hem de çok ince kemikliyim hala baya etliyim yani kollarım sırtım falan bık bık et çk ince çünkü kemiklerim :confused::confused:

Son düzenleme:
Vücut su tutuyo olabilir tabi tuvalet sorunu da oluyo filan. Tartılmasam iyi olucaktı ama merak ettm.
Kahvaltı yapmadım henüz acıkmadığım için.

çok şükür bende kabızlık sorunu olmuyor ki sigarayı da bıraktım artık 5. günüm
ama şişlik var ve gitmiyor
bacaklarıma baktığımda görüyorum
bir de sigarayı bırakırken kilo alınır ya ben de diyet yapıyorum kilo almıyorum ama veremiyorum da onunda etkisi olabilir bence

Hehh bak kilo vermişsin yine de. O yüzden kızmıcam ben :) yediklerin yanına kar olsun afiyet olsun bacım. Bu hafta artık yemezsin herhalde öyle lahmacunlar dondurmalar vs :)

kızlar geçen sene ben lahmacun yiyerek 75 kilodan 66ya kadar indim ya
aama 1-2 lahmacunu kesinlikle geçmemiştim
bence lahmacun kilo vermede yardımcı oluyor en azından bende öyle olduğunu düşünüyorum

sabah(10.00):
1buçuk yumurta
3 zeytin
yeşil çay

öğle:
1 paket eti form kepekli bisküvi

ara:

akşam:
200 kcal dondurma
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak(8 kaşık) taze fasulye
1 küçük kase yoğurt

uyumadan önce de tarçınlı süt içeceğim

sabah(10.00):
1buçuk yumurta
3 zeytin
yeşil çay

öğle:

ara:

akşam:
200 kcal dondurma
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak(8 kaşık) taze fasulye
1 küçük kase yoğurt

uyumadan önce de tarçınlı süt içeceğim

Afiyet olasun canım yani öğle ve ara çok az tabii çok karbonhidrat almışsın ama dışardaydın sanırım bari bi ayran falan içseydin yanında ama akşam yemeğin güzel bence:KK37:

Afiyet olasun canım yani öğle ve ara çok az tabii çok karbonhidrat almışsın ama dışardaydın sanırım bari bi ayran falan içseydin yanında ama akşam yemeğin güzel bence:KK37:

aynen kantinde de sağlıklı bir şey olmadığından canım da istemedi bir şey yemedim öğle
ya derslerden midir nedendir belki sigarayı bıraktığım için belki diyetten böyle istemsizlik var
keyfim yok bir şeye ilgim yok yorgun hissediyorum bir şey yapmak istemiyorum bulaşıklar birikti sevgilim uzakta
şu an finallere çalışıyor olmam gerekiyor ama hiç istemiyorum
dışarda gezmek dolaşmakta istemiyorum
dondurma yedim ama farklılık olsun diye salata bile yapmak canım istemedi ki salata yemeye bayılırım dünden kalan fasulyeyi ısıttım ydim hemen erkenden yiyim diye

Kızlar sabah okula geç kalcam diye kahvaltı yapmadım. Normalde okulda simit poğaça felan yerdim ama diyetteyim diye onu da yemedim. Sadece su içtim 1 litre kadar. Öğlen eve gelince 1 y.kaşığı tereyag ile 3 yumurta kırıp pişirip yedim. Yanında 9 zeytin ve iki dilim kepek ekmeği biraz da ceviz yedim. Üzerine sade Türk kahvesi içtim. İki saat sonra 7-8 erik 1 küçük şeftali 2 kayısı ile bi bardak süt içtim. Akşam yemekte fırında tavuk var ama henüz yemedik fırında pişiyor. Şimdi bi tane küçük muz yedim çok acıktım çünkü açlığımı bastırsın diye. Bugün diyette 3. günüm.

Back