- 15 Mayıs 2016
- 248
- 484
- 18
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.201
Vücut su tutuyo olabilir tabi tuvalet sorunu da oluyo filan. Tartılmasam iyi olucaktı ama merak ettm.ben de 14.06.2016'dan beri dikkat etmeye çalışmama hatta bi ara 63.3ü görmeme rağmen şu an 63.8im
biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor sanırım
Günaydın kızlar.bugün tekrar tartılayım dedim ama bu kez 70.4 çıktım yine yahudün ödül günümdü ya onun etkisi oldu herhalde. Neyse sağlık olsun :) şimdi Türk kahvesi içicem yanında 2 kuru kayısıyla
Günaydınn kızçelerim Ben burdayım ama aslında yoğum öldüreceksiniz çünkü birazdan benii
kanka ödül gününün ertesi tartılınır mı niye kendine eziyet ediyosun acaba o öyle deildir sen merak etme ama aynen devam
gel gel söz acıtmayızzz belliydi böyle olacağı zaten tatile gidince nasıl yemez ki insan
lokur aynen kanka ya niye tartıldıysam hahha ama üzülmüyorum gidicek nasılsa
seyrekyagmur dökül bacım dökül bakalım ne ettin
Hehh bak kilo vermişsin yine de. O yüzden kızmıcam ben :) yediklerin yanına kar olsun afiyet olsun bacım. Bu hafta artık yemezsin herhalde öyle lahmacunlar dondurmalar vs :)bu arada kilo verenlere koca bi alkış Merve, Esra, Kızgınım ve Lokur süpersiniz
Bende kilo aldım kesin tartınmicam diyordum korka korka tartındım 70,3 çıktım aslında 300 gr bile gitmiş çünkü hiç oturmadım ama gene de bu hafta gitmiş saymıyorum haftaya kesin bilgi yapıcamm orta sıkı yönetimle başlamış bulunmaktayım
evet katılıyorum yaniiiYa ilk gün gayet iyiydim sonraki gün çok az azıttım son iki gün gelsin 3 çeşit karbonhidrat gitsin çikolata arada kurabiye yaptım bi ara dondurma da görüldü elimde, bazen de çekirdek ve lahmacunlu bi öğünde yaşamışımdır kesin anlatabildim mii hatunlar
Sağoool balımm Esra da verdi 500 onu da tebrik eeettbu arada kilo verenlere koca bi alkış Merve, Esra, Kızgınım ve Lokur süpersiniz
Bende kilo aldım kesin tartınmicam diyordum korka korka tartındım 70,3 çıktım aslında 300 gr bile gitmiş çünkü hiç oturmadım ama gene de bu hafta gitmiş saymıyorum haftaya kesin bilgi yapıcamm orta sıkı yönetimle başlamış bulunmaktayım
Hehh bak kilo vermişsin yine de. O yüzden kızmıcam ben :) yediklerin yanına kar olsun afiyet olsun bacım. Bu hafta artık yemezsin herhalde öyle lahmacunlar dondurmalar vs :)
Hehh bak kilo vermişsin yine de. O yüzden kızmıcam ben :) yediklerin yanına kar olsun afiyet olsun bacım. Bu hafta artık yemezsin herhalde öyle lahmacunlar dondurmalar vs :)
anladımşaka şaka ya bence böyle olur zaten tatil herkes birarada 2 gün bi de ya 4 gün olsaydı
Sağoool balımm Esra da verdi 500 onu da tebrik eeettbak maşallah vermişsin bi de hem ben tatillerdekine kızmıyorum valla çünkü ben d eyaşıyorum ailemin yanına gidiyorum herkes bişeyler yapıyo yiyo olmaz yani yenir herzaman olan bişey değil afiyet olsunn
di mi
Ay kuzum ben geçen hafta bunalım yaşadım gerçekten. O yüzden çok kilo gitmedi bu hafta. Bazen durduramıyom kendimi , yiyom yiyom bunalıma giriyom veremicem diyeEsramı da ettim canım onu atlarmıyım benden önce görmüş 69 u olmadı buya çok enteresan ne zaman nasıl hangi yeme şekliyle kilo verdiğimi bi türlü anlayamıyorum ben aldım sanıyordum bi de. 2 tartıda da bu sonuç çıktı.
ay tatilin en güzel yani yemektir ya. Şimdi uzun tatilde ne etcem onu düşünüyorum.
Siz naptınız nettiniz gerçi okudum yazıların hepsini gayet iyi hafif kaçamaklar dışında hatta bi ara gene esra bunalım geçirmiş kızz şekoş bu bunalımlar saana niye sık uğruyo bakim aaa
Hoşgeldin aramıza cnm. Öncelikle bebeğini Allah bağışlasın. Konı sahibi arkadaşımız soğan yiyo yemeklerle birlikte,sütü artırıyormuş. Benim de bebeğim var ama emmiyor artık malesef.Selam kızlarbende 3 şubatta normal doğum yaptım zaten 74kg ile hamile kaldım hamileliğim boyunca 9 kilo aldım doğumdan 3hafta sonra 73 kg görmüştüm ohh ne güzel diye sevindim sonra bebeğim az kilo aldı annem ve KV senin kesin sütün az onu ye bunu iç derken şuan taaam 80kiloyum uzun zamandır tartılmamıştım bu sabah inme indi resmen kendime çok kızdım sizlere sorum şu aranızda konu sahibi arkadaşta dahil bebeği olanlar var diyete başlamak sütümü etkiler mi bebeğimin en azından 6 aylık olmasını beklemeli miyim nasıl bi yol izleyebilirim bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim lütfen bana acil help help
Sağol canım teşekkür ederim amin inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın minik kuzular ömre bedel sağolsunlarHoşgeldin aramıza cnm. Öncelikle bebeğini Allah bağışlasın. Konı sahibi arkadaşımız soğan yiyo yemeklerle birlikte,sütü artırıyormuş. Benim de bebeğim var ama emmiyor artık malesef.
Süt yapar diye tatlıları dayamışlardır sana hamurişiydi oydu buydu derken kilo alınıyo elbette. Senin yapman gereken düzenli beslenip bol su tüketmek. Yemeklerini kısma,her öğün 2 dl ekmek ye eğer ekmeksiz yapamam dersen. Süt yapan yiyecekler başta olsun tabi. Rezene çayı da süt artırıyormuş onu da içebilirsin günde 3 fincan filan. En büyük etki dinlenmek ve stres yapmamak aslında.
Esramı da ettim canım onu atlarmıyım benden önce görmüş 69 u olmadı buya çok enteresan ne zaman nasıl hangi yeme şekliyle kilo verdiğimi bi türlü anlayamıyorum ben aldım sanıyordum bi de. 2 tartıda da bu sonuç çıktı.
ay tatilin en güzel yani yemektir ya. Şimdi uzun tatilde ne etcem onu düşünüyorum.
Siz naptınız nettiniz gerçi okudum yazıların hepsini gayet iyi hafif kaçamaklar dışında hatta bi ara gene esra bunalım geçirmiş kızz şekoş bu bunalımlar saana niye sık uğruyo bakim aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?