- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.221
Kızlaaar internetim yoktu dün giremedim ya bugün nefis kahvaltı yaptım ekmek yiyemiyorum artık ben
(( zar zor yedm valla çok ilginç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bebeğin daha çok küçük bende önüme ne gelirse yer olmuştum 59 dan 64 e kadar çıkmıştım ama hamurişi ve tatlının süt yaptığı külliyen yalan bol bol su bol bol soğan ve çay düzenli beslen canım meyve ye ama ölçülerine dikkat et inşallah sende bizimle zayıflıcaksın :)Selam kızlarbende 3 şubatta normal doğum yaptım zaten 74kg ile hamile kaldım hamileliğim boyunca 9 kilo aldım doğumdan 3hafta sonra 73 kg görmüştüm ohh ne güzel diye sevindim sonra bebeğim az kilo aldı annem ve KV senin kesin sütün az onu ye bunu iç derken şuan taaam 80kiloyum
uzun zamandır tartılmamıştım bu sabah inme indi resmen
kendime çok kızdım sizlere sorum şu aranızda konu sahibi arkadaşta dahil bebeği olanlar var diyete başlamak sütümü etkiler mi bebeğimin en azından 6 aylık olmasını beklemeli miyim nasıl bi yol izleyebilirim bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim lütfen bana acil help help
![]()
Canım ben artık ekmek yiyemiyorum ya .ss sabah zarr zorr yedm dün hiç yemedimmOlsun böyle kaçamaklı bir tatilde bile 300 vermen çok güzel demek ki tam dikkat etsen çok daha güzel gidecek kuzum
Uzun tatilde de aslında daha düzenli olur her öğün ağır yemek olmaz zaten yazın.. ekmek az yersin ya da yemezsin onun yerine canının istediklerinden yersin ertesi gün daha hafif geçirirsin falan dengelenir
Ben valla haftasonu evdeydim cumartesi akşam biraz bulgur pilavını fazla kaçırdım ama öğlen yememiştim dün de akşam yemedim sabah da çok geç yedim aslında dengelemişimdir ama bugünde ekmek yemiyorum garanti olsun![]()
Canım ben artık ekmek yiyemiyorum ya .ss sabah zarr zorr yedm dün hiç yemedimm
Cnm soğanın bi zararı olucağını sanmıyorum ama sen bence araştır internetten bakalım. Arkadaş çiğ yiyo çünkü. Ben de evde tekim bebeğimle ve sürekli koşturma halindeyiz. Süt o yüzden de azalıyo yaniSağol canım teşekkür ederim amin inşallah Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın minik kuzular ömre bedel sağolsunlaraynen dediğin gibi oldu valla hamur işi tatlı derken bide bebeğimin gaz sancıları yoğun olduğu dönemde hiç düzgün beslenemedim bulduğunu yedim annem hep börekti poğaçaydı derken bu hali aldık kilo aldığımın farkındaydım ama tartının pilini eşim dün değiştirdi ve ben 80 kg görünce şok oldum resmen
acaba arkadaş soğanı çiğ olarak mı yiyor ben safra kesesinden ameliyat olduğum için çiğ soğan yiyemiyorum rezene ve humana çayı içiyorum hatta humana çay şekerli olduğu için o bile aklıma geldi etkisi var mıdır diye dinlenmek bebişle tek olduğum için pek mümkün olmuyor çok koşuşturmalı geçiyor günler anca kızım uyuduğu zaman birşeyler yapmaya fırsat buluyorum
Kız nerelerdesin yaa özledik seni. Ekmek yiyemiyosan ne güzel işte. Alışıyor bünye. Yemesen de sorun olmaz ki sebzeler meyveler hep karbonhidrat kaynağı zaten. Yiyemiyosan zorlama,çok büyük bir mucize senin için :)Kızlaaar internetim yoktu dün giremedim ya bugün nefis kahvaltı yaptım ekmek yiyemiyorum artık ben(( zar zor yedm valla çok ilginç
Sağol canım dediklerini dikkate alıcam birde ben ekmeksiz yapamıyorum ya hadi hamurisini yemicem ama kahvaltı yaparken hele ekmek olmadan aç kalkıyorum resmen emzirdikten sonrada acayip içim çekiliyor hayatımda yaşamadığım açlık hissini bu emzirme döneminde gördüm hamileyken bile bu kadar çok iştahım yoktu sen hangi çayı içiyorsun süt için canım ben rezene ve humana içiyorum humanada şeker var günde 3 bazen 4 bardak iciyordum onundamı etkisi oldu acabaCanım bebeğin daha çok küçük bende önüme ne gelirse yer olmuştum 59 dan 64 e kadar çıkmıştım ama hamurişi ve tatlının süt yaptığı külliyen yalan bol bol su bol bol soğan ve çay düzenli beslen canım meyve ye ama ölçülerine dikkat et inşallah sende bizimle zayıflıcaksın :)
Ay kuzum ben geçen hafta bunalım yaşadım gerçekten. O yüzden çok kilo gitmedi bu hafta. Bazen durduramıyom kendimi , yiyom yiyom bunalıma giriyom veremicem diye![]()
Olsun böyle kaçamaklı bir tatilde bile 300 vermen çok güzel demek ki tam dikkat etsen çok daha güzel gidecek kuzum
Uzun tatilde de aslında daha düzenli olur her öğün ağır yemek olmaz zaten yazın.. ekmek az yersin ya da yemezsin onun yerine canının istediklerinden yersin ertesi gün daha hafif geçirirsin falan dengelenir
Ben valla haftasonu evdeydim cumartesi akşam biraz bulgur pilavını fazla kaçırdım ama öğlen yememiştim dün de akşam yemedim sabah da çok geç yedim aslında dengelemişimdir ama bugünde ekmek yemiyorum garanti olsun![]()
Ben denedim ameliyattan sonra canım çiğ kuru yada taze soğan sarımsak yiyemiyorum mide yanması ve afedersin çok geğirme oluyor yedikten sonra çok rahatsız oluyorum demekki bana günlük tempo harici hareket lazım canım yoksa veremicem kg havalarda bi tam ısınamadı ya kızımı arabasına koyup yürüyüşe çıkıyorum hava iyi olduğunda ama bugünler de hem serin hem de yağmurluCnm soğanın bi zararı olucağını sanmıyorum ama sen bence araştır internetten bakalım. Arkadaş çiğ yiyo çünkü. Ben de evde tekim bebeğimle ve sürekli koşturma halindeyiz. Süt o yüzden de azalıyo yaniben de yemeklerimi filan geceden yapıyorum bu aralar. Gündüz çok huysuzlanıyo kızımın dişleri çıkıyo yine
![]()
He yaa doğru söylüyosun aysuncum kendi kendimin moralini bozuyorum al bana alllOlsun gitmiş gene canım ama sen kendini çok dinliyorsun devamlı mobing yapıyon kendine yapma o kadar. bak bana yedim hiç azap yok olsun geç olsun olsun yeter ki napalım
ay demekki lokur bünyemin bir oyunu gibi çabuk alır çabuk veririm. İnşaallah bu hafta görücem 69 u kafaya taktım bu sefer ama gel gör ki hasta olucam yine sağlıklı bi sonuç olmayacak. Tatilde ege bölgesi olacağı için muhtemelen hafif ve zeytinyağlı beslenirim dikkat etmem lazım bikini de löp löp olmak istemem.
Senin azminede hayranım kilon iyi sanki obezmişsin gibi besleniyorsun hala![]()
Sen de Bursadasın galiba dimi baktım bilgilerine :) malesef hava kötü Bursada. Bi ısınıyo bi soğuyo valla ne yapıcağımızı bilemiyoruz. Ben kızın arabasını indirip yürüyüşe filan çıkamam imkansız. 3. Katta oturuyoruz ve asansör yokBen denedim ameliyattan sonra canım çiğ kuru yada taze soğan sarımsak yiyemiyorum mide yanması ve afedersin çok geğirme oluyor yedikten sonra çok rahatsız oluyorum demekki bana günlük tempo harici hareket lazım canım yoksa veremicem kg havalarda bi tam ısınamadı ya kızımı arabasına koyup yürüyüşe çıkıyorum hava iyi olduğunda ama bugünler de hem serin hem de yağmurlu
Olsun gitmiş gene canım ama sen kendini çok dinliyorsun devamlı mobing yapıyon kendine yapma o kadar. bak bana yedim hiç azap yok olsun geç olsun olsun yeter ki napalım
ay demekki lokur bünyemin bir oyunu gibi çabuk alır çabuk veririm. İnşaallah bu hafta görücem 69 u kafaya taktım bu sefer ama gel gör ki hasta olucam yine sağlıklı bi sonuç olmayacak. Tatilde ege bölgesi olacağı için muhtemelen hafif ve zeytinyağlı beslenirim dikkat etmem lazım bikini de löp löp olmak istemem.
Senin azminede hayranım kilon iyi sanki obezmişsin gibi besleniyorsun hala![]()
He yaa doğru söylüyosun aysuncum kendi kendimin moralini bozuyorum al bana alll
Lokur aslında ekmekleri azaltsa iyi olucak bence. Sabah 2 dl tamam ama öğlen 1 dl olsa daha iyi sanki. Çünkü kilo verdikçe kalori ihtiyacı azalıyo. Sonra git gide her öğün 1 dl olsa daha iyi gibi bence
lokur acıları nasıl yiyorsun ben yutana kadar gözlerimden yaşlar süzülüyor benimde bağırsaklara iyi gelirdi ya keşke yiyebilseydim. Bu arada 50 olmak benim için hayal ya senin hedefini de karalıyorum
![]()
Öğlen yemeğim : yarım porsiyondan biraz fazla ıspanak, gene aynı şekilde lorlu makarna, 1,5 dl tambuğday ekmeği, yarım kase yoğurt
Ay ben de birkaç kurabiyeyle çikolata yedim minik minik :) daha yemiyim ya akşam da ekmek yemiyim bariÖğle yemeğimi yedim bir ekmeksiz öğün daha
8 kaşık az yağlı havuçlu kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 çarli biber
8-10 acı turşu biber![]()