- 23 Ekim 2015
- 475
- 672
- 33
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.141
Evet canim yuruyus elini ayagini sisirir helede duzensiz olani.ama bu gün nedense ödem yaptım bacaklarım şişti parmaklarım şişti bol gelen yüzük neredeyse sıkacak
sanırım 4-5 gün komple salata yedikten sonra bünyem şaşırdı mı ki noldu ki
ya da bu ara çok yürüyom ondan mı ki
ama yürüyüş şeklinde değil gezmek bi yandan alışveriş bi yandan bakınmak şeklinde temposuz
Tahin pekmez faydali fakaaaaaattt istah actigi icin kg ya sebep olur canlarOlsun cnm tahin pekmez de öyle zararlı bişey değil. Az yemişsindir herhalde :)
Yok tatlim silemedim nasil bir site yaSnir olcak bisey yok cnm biraz acele ettn gecen bana da oldu resmn ustune gel ekledgn yerde orda bas mutlaka olur yani du bende dkleyip silmeyi denicem
Ogobek beni deli ediyor canim biraz fazla kacirsam benden baya bi onde gidiyor :)iyi toparlamışsın göbeği felan
yani o kadar da zayıflamaya çalışıcak bir şey kalmamış bence
Hayirdir ?
Gunaydin kizlar gecen hafta 62.6 bu hafta61.4 gitmis 1200 fakat bid3 regli donemim oldu bu hafta
Neden uyuyamiyorsun ki sen tatlim
Günaydın herkese tartı 3 farklı sonuç gösterdi ilk 69.8 di sonra 71.3 sonra 70.3hengisine inaniyim bilmiyom
Günaydın kızlaarr hadi bakalım hayırlı sonuçlar görelim inşallah :)ben bugün 6 ları gördüm ama ucu ucuna. Gerçi tuvalete çıkamadım yine bi haller oldu. Düzelmişti halbuki ama neyse bakalım yapıcak bişey yok yine bol su vs işte :)
Geçen hafta 70,4
Bu hafta 69,9
Fark 500gr
Tuvalet sorunum olmasa daha fark olurdu diye düşünüyorum :)
Canım müthiş oluyor sağ ol bebeğim benim :))Ohhhh süper olur o yaa :) maşallah güzel şeyler yapıyosun bebeğim sen
Canım adet öncesi ise olabilir şişkinlikama bu gün nedense ödem yaptım bacaklarım şişti parmaklarım şişti bol gelen yüzük neredeyse sıkacak
sanırım 4-5 gün komple salata yedikten sonra bünyem şaşırdı mı ki noldu ki
ya da bu ara çok yürüyom ondan mı ki
ama yürüyüş şeklinde değil gezmek bi yandan alışveriş bi yandan bakınmak şeklinde temposuz
Valla harikasıııın maşallahGunaydin kizlar gecen hafta 62.6 bu hafta61.4 gitmis 1200 fakat bid3 regli donemim oldu bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?