• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım adet öncesi ise olabilir şişkinlik[
Canım adet öncesi ise olabilir şişkinlik

neredeyse 3-4 gün var aslında ama ben zaten adet dönemi zayıflayanlardanım bazen iştahım kesiliyor canım hiçm bir şey istemiyor felan
haftaya bnu gün muhtemelen 63e hatta 62li rakamlara bile inerim

bu arada uyudum uyandım öğleden bu saate kadar tartıldım 63.8 ama ben bu sayıya yine güvenmiyorum yarına tartılırım diye düşünüyorum

Kızlar çabuk gitsin diye bişeyler yapmak inanın geçici çözüm çünkü hayatımız boyunca o şekilde beslenemeyiz hiçbirimiz de çok vahim durumda değiliz bence ve veriyoruz böyle böyle hepsi de gidecek :dua::nazar::KK5:

Sağlıklı şeylerden bol bol yiyerek kurtulacağız bu fazlalıklardan sabırlı olmak lazım bakın benim 6 ay oldu 14 kilo gitti toplamda evet çok hızlı değil ama çok da yedim ve diyet bitince de böyle beslenebilirim yani bi eksiklik hissetmiyorum :KK37: çok çok haftada 1-2 makarna falan yerim doya doya ama şuan zaten herşeyden yiyorum ama sürekli o kürlerle yaşamıycaz sabırlı olalım başarıcaz hepberaber:KK5:

Kızlar çabuk gitsin diye bişeyler yapmak inanın geçici çözüm çünkü hayatımız boyunca o şekilde beslenemeyiz hiçbirimiz de çok vahim durumda değiliz bence ve veriyoruz böyle böyle hepsi de gidecek :dua::nazar::KK5:

Sağlıklı şeylerden bol bol yiyerek kurtulacağız bu fazlalıklardan sabırlı olmak lazım bakın benim 6 ay oldu 14 kilo gitti toplamda evet çok hızlı değil ama çok da yedim ve diyet bitince de böyle beslenebilirim yani bi eksiklik hissetmiyorum :KK37: çok çok haftada 1-2 makarna falan yerim doya doya ama şuan zaten herşeyden yiyorum ama sürekli o kürlerle yaşamıycaz sabırlı olalım başarıcaz hepberaber:KK5:
Cok guzel bi yorum olmus..

Back