- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.161
Oh bak ne güzel gitmiş canım gözün aydın :)Kızlar geçen hafta 58 bu hafta 56.9 :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh bak ne güzel gitmiş canım gözün aydın :)Kızlar geçen hafta 58 bu hafta 56.9 :))
Olsun cnm tahin pekmez de öyle zararlı bişey değil. Az yemişsindir herhalde :)
Canım az gidiyor ya sinir oluyorum biraz daha fazla gitmesi için ne yapıcam artık bilemiyorumOh bak ne güzel gitmiş canım gözün aydın :)
Cnm yavaşlaması normal ama 1 ayı geçti başladığımızdan beri.Canım az gidiyor ya sinir oluyorum biraz daha fazla gitmesi için ne yapıcam artık bilemiyorum
Evet canım biraz hızlandırmam lazım araştırmalara başlıyorum ne yapmam gerek diyeCnm yavaşlaması normal ama 1 ayı geçti başladığımızdan beri.
Valla bana da söyle bişey bulursan :)Evet canım biraz hızlandırmam lazım araştırmalara başlıyorum ne yapmam gerek diye
Tebrik ederim canım bence iyi vermissinEvet canım biraz hızlandırmam lazım araştırmalara başlıyorum ne yapmam gerek diye
Canım adet öncesi ise olabilir şişkinlik[
Canım adet öncesi ise olabilir şişkinlik
neredeyse 3-4 gün var aslında ama ben zaten adet dönemi zayıflayanlardanım bazen iştahım kesiliyor canım hiçm bir şey istemiyor felan
haftaya bnu gün muhtemelen 63e hatta 62li rakamlara bile inerim
bu arada uyudum uyandım öğleden bu saate kadar tartıldım 63.8 ama ben bu sayıya yine güvenmiyorum yarına tartılırım diye düşünüyorum
Bende dun aksam oldum ama tartildim 1200 vermisim :)Merhaba kizlar benim adet donemi die tartilmiyorum haftaya artikin ☺
Bende Cok arastirma yaptim ama ben kurlere inanmiyorum.sadece zayiflamaya yardimci olan meyveleri sebzeleri baharatlari ...vs kullaniyorum.tabi en onemlisi ben sporlari arastiriyorumValla bana da söyle bişey bulursan :)
Tebrik ediyorum tatlim süper :)Kızlar geçen hafta 58 bu hafta 56.9 :))
Tabiki git canim dikkat etmelisin kendine.bilmiyorum ki açıkcası geçen sene baharda günde 3--4 saat uyuyordum sadece yetiyordu da ama böylesi ilk denk geldi
1 hafta daha böyle devam ederse bi doktora gitmem gerekicek sanırım
Kızlar geçen hafta 58 bu hafta 56.9 :))
Cok guzel bi yorum olmus..Kızlar çabuk gitsin diye bişeyler yapmak inanın geçici çözüm çünkü hayatımız boyunca o şekilde beslenemeyiz hiçbirimiz de çok vahim durumda değiliz bence ve veriyoruz böyle böyle hepsi de gidecek
Sağlıklı şeylerden bol bol yiyerek kurtulacağız bu fazlalıklardan sabırlı olmak lazım bakın benim 6 ay oldu 14 kilo gitti toplamda evet çok hızlı değil ama çok da yedim ve diyet bitince de böyle beslenebilirim yani bi eksiklik hissetmiyorumçok çok haftada 1-2 makarna falan yerim doya doya ama şuan zaten herşeyden yiyorum ama sürekli o kürlerle yaşamıycaz sabırlı olalım başarıcaz hepberaber
![]()