- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.181
Karbonhidrat fazla olmuş sanki bugün. Ama haftasonu olduğu için normal diyebiliriz cnm hafta içi biraz daha dikkat et benceGunun ozeti
Sabah yarim simit 1 dlm piza prynir domates
Ara neskafe eti puf
Ogle 1 kofte,yarim kase yourt..
Aksam 1 karni yarik yatim pors pilav.ceyrek simit...bugun cok yedim hatirlayamafiklatimda olabilir...
Lokurum yine mantıklı bir yorum yapmışsın :)Kızlar çabuk gitsin diye bişeyler yapmak inanın geçici çözüm çünkü hayatımız boyunca o şekilde beslenemeyiz hiçbirimiz de çok vahim durumda değiliz bence ve veriyoruz böyle böyle hepsi de gidecek
Sağlıklı şeylerden bol bol yiyerek kurtulacağız bu fazlalıklardan sabırlı olmak lazım bakın benim 6 ay oldu 14 kilo gitti toplamda evet çok hızlı değil ama çok da yedim ve diyet bitince de böyle beslenebilirim yani bi eksiklik hissetmiyorumçok çok haftada 1-2 makarna falan yerim doya doya ama şuan zaten herşeyden yiyorum ama sürekli o kürlerle yaşamıycaz sabırlı olalım başarıcaz hepberaber
Lokurum yine mantıklı bir yorum yapmışsın :)
Kilo hızlandırmak için kürler bırakınca aynı devam ediyo. Vücudu nasıl şaşırtıcaz onu bulmak lazım
E bu pazar ödülü olur okadar ben bir bütün kare paket yani bitter yedim ama öğle yemeği yemedim akşam da kabak yemeği ve yoğurt yedim yarın ayynen devaaamBen sabah 1 dl ekmekle omlet peynir sucuk fln yemiştim 11 gibi. Akşam üstü azıcık pişi ve kete yedim domates peynir ve çayla. Akşam yemeğim de yarım porsiyon kremalı tavuk 1 dl ekmek salata ve yarım bardak limonataydı. Ara sıra kahve yanında birkaç kare çikolata yedim. Ödül günümdü diyebilirim :)
Yarın yeni bir haftaya daha güzel başlangıç olucak inşallah hepimiz için kızlar :)
Tabi orası öyle bebeğim. Gün içinde ekmek yemeyebiliriz aslında o da işe yarayabilir. Saçma şeyler yapmaktansa sağlıklı olur dimi :)Esram sağol yani ben işte protein günü yapıyorum arada bulabildiğim bi çözüm oonun dışında az kaçamak minnak kaçamaklar ve sabır yani sonuçta bi günde bi haftada almadık
Vayy Melikecik gelmiş. Gidiyo cnm yavaş yavaş. Sen nasılsın bakalım senin kilolar gidiyo mu :)selam kızlar, bi konu açmaya geldim siteye size de bi uğrayayım dedim :) nasıl gidiyor mu kilolar..
Aynen kankaa aynen devammm :) afiyet olsun ben de çok abartmadım aslında ya. Kendimi durdurabiliyorum artık çok şükür. Canım isterse birkaç lokma alıp durabiliyorum bu günlerde:)E bu pazar ödülü olur okadar ben bir bütün kare paket yani bitter yedim ama öğle yemeği yemedim akşam da kabak yemeği ve yoğurt yedim yarın ayynen devaaam
yok kuzum ya ben bıraktım diyeti ramazana kadar ara verdim. ama yine de dikkat ediyorum ligth kola içiyorum mesela :) . pek iyi değilim aslında biraz canım sıkkın gönül meseleleri konu açtım bende ama bakan da olmadı daha.Vayy Melikecik gelmiş. Gidiyo cnm yavaş yavaş. Sen nasılsın bakalım senin kilolar gidiyo mu :)
Biz bakalım canikom ya :) nereye açtın konuyuyok kuzum ya ben bıraktım diyeti ramazana kadar ara verdim. ama yine de dikkat ediyorum ligth kola içiyorum mesela :) . pek iyi değilim aslında biraz canım sıkkın gönül meseleleri konu açtım bende ama bakan da olmadı daha.
vallahi bakarsan çok iyi gelir. galiba yanlış bi yere açtım. kimse bakmadı çünkü 'İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden'Biz bakalım canikom ya :) nereye açtın konuyu
şimdi oraya da açtım ama aynı mesajı yazmadım.Bir derdim vara aç canim
Tabi orası öyle bebeğim. Gün içinde ekmek yemeyebiliriz aslında o da işe yarayabilir. Saçma şeyler yapmaktansa sağlıklı olur dimi :)
400 kalori de az değil valla. Aslında ekmek hiç yememek lazım ama yapamıyoz anam alışmışız.Yani işte telafi etmek lazım bir gün şekeli bişeyşer ya da hamurişi falan kaçamak varsa ertesi gün ekmek yememek mesela ben mesela işte öğlen çikolata yiyince akşam kabak yoğurt yarın da ekmek yemem kabak götürücem işe sabah da yumurta domates biber yerim öğle akşam kabak yoğurt acı biber falan yani iki günlük ekmek 4 dilimden (normalde öyle yiyorum) 400 kalori iki gün ekmek yemem çikolata telafi olur meyve de yemem mesela sebze yoğurt yumurta süt yaparım pazartesi salı diye düşündüm işte böyle böyle gidecek
400 kalori de az değil valla. Aslında ekmek hiç yememek lazım ama yapamıyoz anam alışmışız.
Günaydın kızlar.bugün tekrar tartılayım dedim ama bu kez 70.4 çıktım yine yahudün ödül günümdü ya onun etkisi oldu herhalde. Neyse sağlık olsun :) şimdi Türk kahvesi içicem yanında 2 kuru kayısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?