Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kahvaltım değişti peynir yerine 5-6 zeytin yedim canım zeytin istedi

2 yumurtadan 1çk tereyağlı omlet 1yk yulaf kepeği de var içinde

Bol domates ve 6 zeytin bir kupa sütlü neskafe şimdi de yeşil çay birazdan markete falan gidecim görüşürüz kızlar
kızlar dün korse almıştım bu gün giydim bayağı zayıflamışım gibi oldu
bu gün tartıldım 63.8 çıktım üzüldüm ama veremediğim kiloları korse verdirmişn gibi oldu birnevi teselli

Kaçtın ki korse öyle yaa işte sıkılaşsak çok daha zayıf dururuz zaten spor olarak yürümek en iyisi ben 4 gün 40 dk yürüyorum işten eve gelirken bir dambılla kol hareketleri yapıyorum haftada 3 gün

Hayirli kandiller kizlar

kizginim harika olmussun hic biseyin kalmamis masallah.

Bu arada lokur bzm kumpir isi iptal oldu iyide oldu sabah kahvaltimda

2 yumurta 1 dilim ekmek peynir aci ezme az salatalik

Afiyet olsun balım güzelmiş kahvaltın ben de evdeyim bugün alışverişe gidicem şimdi uzak yerlere gidiyim de yürüyüş olsun bari

Afiyet olsun balım güzelmiş kahvaltın ben de evdeyim bugün alışverişe gidicem şimdi uzak yerlere gidiyim de yürüyüş olsun bari
Saol tatlim senn kahvaltida guzelmis. Bende smdj abime gidiorum ondan snra avize falan almaya gtcrz eve gidincede yurumeyi planliyorum bu hafta evdeym zaten yuruyus yaparim bol bol

Kızlar kahvaltımı 10 da filan yaptım aheste aheste :) 2 dl ekmekle yaptım ama çok doydum kayınvalideye gittik kahvaltı için,malum kurbanlık işi vardı evde hazırlamakla vakit kaybetmeyelim dedik. Çok doymuşum ama daha acıkmadım mesela :)
Hepimizin kandili mübarek olsun bu arada kızlar.

Canim yok silinmiyor ya sinir oldum.
Snir olcak bisey yok cnm biraz acele ettn gecen bana da oldu resmn ustune gel ekledgn yerde orda bas mutlaka olur yani du bende dkleyip silmeyi denicem

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-19-11-14-51.png
    158,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…