- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.121
Buldum.cnm bak duzenle ayrintili duzenle var asagida gorcen bak ekliyorumCanim yok silinmiyor ya sinir oldum.
Canımm afiyet olsunn :))Bugünkü menume gelince öğle 1 kase nesfit ara yarım elma bi kase yoğurt birazcık peynirli helvaakşam 1 kaseye yakın tavuklu pilav ve ayran
Bitaneeeem harikasın ya bi iki kare bitter nedir ben tahin pekmez yedimKızlar bakıyorum da bugün kimseler uğramamış pek.
Benim çok işim vardı girip yazamadım.
Akşam yemeğim
1 dl ekmek,4 kaşık yoğurtlu bakla,1 tane köfte ve salata.
Bugün birkaç kare bitter yedim :) iyi geçirdim günümü,yoğundum ve yoruldum tabi.
Yarın sabah inşallah güzel sonuçlar alırız kızlar
Ay ne güzel bende semizotuna bayılırım onun bi salatasını yapıyorum semizotu roka dereotu maydonoz nane hepsini doğruyorum sarımsak yağ limon en üstüne domates salatalık küçük küçük doğruyorum nefis oluyooor :)mis gibi menü özendim
semis otu yemeğini ve salatasını da bir severim ki
şanslıyım kilo verdirmeye yardımcı çoğu şeyi seviyorum :)
Kahvaltım değişti peynir yerine 5-6 zeytin yedim canım zeytin istedi
2 yumurtadan 1çk tereyağlı omlet 1yk yulaf kepeği de var içinde
Bol domates ve 6 zeytin bir kupa sütlü neskafe şimdi de yeşil çay birazdan markete falan gidecim görüşürüz kızlar
Kaçtın ki korse öyle yaa işte sıkılaşsak çok daha zayıf dururuz zaten spor olarak yürümek en iyisi ben 4 gün 40 dk yürüyorum işten eve gelirken bir dambılla kol hareketleri yapıyorum haftada 3 gün
Canım afiyet olsun aferin sana :) çok iyi gidiyorsun :)akşam yemeğinde bol bol salata yediğimi yazmayı unutmuşum
ve süt yerine 1 fincan sütlü türk kahvesi içiyorum
Olsun cnm tahin pekmez de öyle zararlı bişey değil. Az yemişsindir herhalde :)Bitaneeeem harikasın ya bi iki kare bitter nedir ben tahin pekmez yedim
Ohhhh süper olur o yaa :) maşallah güzel şeyler yapıyosun bebeğim senAy ne güzel bende semizotuna bayılırım onun bi salatasını yapıyorum semizotu roka dereotu maydonoz nane hepsini doğruyorum sarımsak yağ limon en üstüne domates salatalık küçük küçük doğruyorum nefis oluyooor :)
Canım afiyet olsun aferin sana :) çok iyi gidiyorsun :)
Neden uyuyamiyorsun ki sen tatlimben bu akşam yine uyuyamadım
dün de zor uyumuştum
ondan önceki akşam yine uyuyamamıştım
az önce yarım mısır yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?