• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Geldiğşm saate bakın saat 2 buçukta yumurta peynir salatalık la kahvaltı yapan ben akşam sadece salatalık yedim detoksun detoksu olddu bugün :(((

Dediklerini deniycem cnm özellikle tarçınlı süt kafama yattı. Yoğurt kürü nasıl bisi?

İnternetten daha detayli arastirabilirsin aklimda kaldigi kadariyla tarif edeyim. Gece yatmadan yarim saat önce, 3 yemek kasik yogurda ( hazir yogurt kullaniyorsan yarim yagli olsun) yarim limon suyu ve 1 cay kasigi pul biberi karistirip yiyorsun. Bu karisimi yedikten sonra kesinlikle baska hicbirsey yememelisin. Pul biber aci olmali. Pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olur diye duydum. Degisimi görmen icin en az 2 hafta denemelisin canim.

İnternetten daha detayli arastirabilirsin aklimda kaldigi kadariyla tarif edeyim. Gece yatmadan yarim saat önce, 3 yemek kasik yogurda ( hazir yogurt kullaniyorsan yarim yagli olsun) yarim limon suyu ve 1 cay kasigi pul biberi karistirip yiyorsun. Bu karisimi yedikten sonra kesinlikle baska hicbirsey yememelisin. Pul biber aci olmali. Pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olur diye duydum. Degisimi görmen icin en az 2 hafta denemelisin canim.
Zerdeçal zencefil tarçın canım o daha etkili ama mide hassas olmamalı yemek için

Günaydın güzeller:KK3::KK3::KK5::KK36:

Kahvaltımı şimdi yapıcam bugün çalışmıyorum geç kalktım

2 yumurtadan omlet 1 çk tereyağ ile

Bol miktarda domates

1kk beyaz peynir

Evde ekmek kalmamış omlete 1yk yulaf kepeği koydum :KK52:

kızlar dün korse almıştım bu gün giydim bayağı zayıflamışım gibi oldu :D
bu gün tartıldım 63.8 çıktım üzüldüm ama veremediğim kiloları korse verdirmişn gibi oldu birnevi teselli :D

Back