- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.081
Canm 3 4 kaşık yoğurt 1 çy kşğı pul biber yarm limon yoğurt light olsun yada kendn mayala canmDediklerini deniycem cnm özellikle tarçınlı süt kafama yattı. Yoğurt kürü nasıl bisi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm 3 4 kaşık yoğurt 1 çy kşğı pul biber yarm limon yoğurt light olsun yada kendn mayala canmDediklerini deniycem cnm özellikle tarçınlı süt kafama yattı. Yoğurt kürü nasıl bisi?
Dediklerini deniycem cnm özellikle tarçınlı süt kafama yattı. Yoğurt kürü nasıl bisi?
Evet bebeğimmm günaydınn tartı günümüz bol eksili olsun inşallahGünaydın kizlaryarın tartı günü bunu unutmayip bugünü kacamaksiz ve güzel gecirelim
![]()
Zerdeçal zencefil tarçın canım o daha etkili ama mide hassas olmamalı yemek içinİnternetten daha detayli arastirabilirsin aklimda kaldigi kadariyla tarif edeyim. Gece yatmadan yarim saat önce, 3 yemek kasik yogurda ( hazir yogurt kullaniyorsan yarim yagli olsun) yarim limon suyu ve 1 cay kasigi pul biberi karistirip yiyorsun. Bu karisimi yedikten sonra kesinlikle baska hicbirsey yememelisin. Pul biber aci olmali. Pul biber yerine zencefil ya da zerdeçal da olur diye duydum. Degisimi görmen icin en az 2 hafta denemelisin canim.
Kacamak yapamam ayol ben bugun niyetliyim :) :) :)Günaydın kizlaryarın tartı günü bunu unutmayip bugünü kacamaksiz ve güzel gecirelim
![]()
Supersin tatlim.Kızlar kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir 7 8 zeytin yedim. Şu ana kadar şekerli hiçbirşey yemedim inşallah bozmam
Cok az Canim bu ogun kahvaltini sıkı yapmalisinkahvaltı:
1buçuk yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
Canlar kandiliniz mubarek olsun bol bol dua edelim.allah kabul eder insallah.amin
Amin canim cok tesekkur ediyorum.Hayırlı kandiller canım orucunu da Allah kabul etsin hepimizin dualarının kabul olduğu hayırlı kandiller diliyorum ben de![]()