- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.061
Dene canim dene:)Olabilir aslinda. Ipim var canim. Bi de onu deneyeyim.
Nasil foto Yukleniyo bende d3gisim var mi bakin bakimEvet akıllı kuzum benim boşver kumpiri hazır reglken kalori de güzel yakılıyo kaçamak yapmada gitsin yağcıklarsonra salı da kahvaltı şimdi kumpir ayak üstü tadını çıkara çıkara da olmaz kahvaltı daha eğlenceli bence ama yarın da sevimli bi dondurma olabilir külahsız 1-2 top
Sağol tatlım benimkaldırdım gerçi kaçamak bir fotoydu yüzüm baya inceldi bu hafta da sanki ineldim gibi hissediyorum ama bakalım kaçamak da yapmadım yani yarın çalışmıyorum sapıtmamam lazım pazar tartılıcaz
Nasıl hissediyosun bi incelme hafifleme hissi var mı bence 1i5 gitmiştir senden en az
bence de gidecek esra bence sen de verdin he öyle hissediyorum
Ben bilmiyorum nasıl ama merak ettim şimdi seniNasil foto Yukleniyo bende d3gisim var mi bakin bakim
Cnm mesaj yazdığın yer var ya aşağıda,dosya yükleyi tıkla ordan devam etArkadaslar nasil foto yukleniyor bilen soylesinde bi foto atayim eski yeni
Aksam yemegim 1 tabak kabak yemegi 1 kase semizotlu cacık :)
Valla bi beni yememissin bu menudeAkşam yemeğim : (20.00 gibi)
1 tabak domatesli arpa şehriye çorbası
1 tabak ıspanak
1 dl ekmek
6-7 hamsi kızartma
Bu tabaklar dolu dolu değil tabiki :) yemekten sonra da çilek yedim birkaç tane çikolataya batırılmış olanlardan. Şiştim yahu:)
Onu ben de yapmaya çalışıyorum ama en başlarda zor oluyo ara öğün yapmak lazım. Yavaş yavaş alışırsınKaratay iki öğün beslenin diyo yarın dikkat edecem iki öğün yapmaya düşünüyorum artık bide öyle deniyim
Ay kız niye öyle diyosun balıklar olmasa iyi olucaktı ama yedim yahu güzellerdiValla bi beni yememissin bu menude
Zaten o baliklarida görünce çok geldi banaAy kız niye öyle diyosun balıklar olmasa iyi olucaktı ama yedim yahu güzellerdi
Evet onlar fazla oldu ya sorma. Napalm oldu artık bütün gün yememiştim kahvaltıdan sonra :)Zaten o baliklarida görünce çok geldi bana
Dediklerini deniycem cnm özellikle tarçınlı süt kafama yattı. Yoğurt kürü nasıl bisi?Bende şu an emziriyorum. Birkac gün sonra 4 aylik olacak bebegim. Ben sadece yediklerime dikkat ediyorum. Öncelikle ekmegi azalt. Mesela ben sadece kahvaltida ekmek yiyorum o da en fazla 3 dilim. Abur cubur kesinlikle yeme eve sokma bir daha elinin altinda olursa sürekli yemek istersin ilk is onlari kaldir. Günde iki bucuk üç litre su ic. Günlük en az yarim saat yürüyüş yap o cok iyi geliyor. Zamanla bu süreyi artirirsin. Akşam en geç sekizden sonra meyve dahil hicbirsey yeme. Acikirsan yogurt ye ya da tarcinli süt iç hem zayiflatiyor hem de tatli krizini önlüyor. Porsiyonlarini azalt. Yoğurt kürünü çok öneriyorlar bebegin emmiyorsa deneyebilirsin. Mideni küçülttüğün zaman karatay diyetini öneririm. Bircok kisi denemis ve memnun kalmis ilerde bende karatay diyetini yapacam.
Hos geldin tatlim ilk once abur cuburu atlatman icin bende arkadasa katiliyorum ara ogun yap gobek ve yanlar icin bitmez tukenmez mekik haraketi degil yuruyus yap buda benim tavsiyem tatlim :)[/QUO hoşbuldum cnm. Haklısın düzenli yürüyüşe başlamamış gerek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?