- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.981
Kız sen niye instgrmda çıktın gruptanKızlar akşam yemeğim 1 çipura ızgara,1 dl ekmek ve salata. Bi de ceviz büyüklüğünde irmik helvası:)
Canımmm sen dinleme doktor bana ilk doğduğu gün daha ilk emmede bile doymuyo demişti ne kadar cahillik doktor olmuş ama ... emzirdikçe sütün gelir bebeğim hem kilo verirsin sen bol bol emzirEk gidaya basladigimda mama vermicem zaten canim. Gecen ay 900 gr almisdi. Bi daha ki kontrolü pazartesi günü ama sanki bu ay çok kilo almadi gibi geldi bana kontrole gittigimizde belli olur artik. Soganda yiyorum canim yemedigim denemedigim birsey kalmadi.
900 gr çok iyi sırf anne sütüyle 500de alsa çok iyi bu aylarda kilo alımı yavaşlar zaten canım benim oğlum 1 ay hiç almamıştı kilo vermiyosa problem yokEk gidaya basladigimda mama vermicem zaten canim. Gecen ay 900 gr almisdi. Bi daha ki kontrolü pazartesi günü ama sanki bu ay çok kilo almadi gibi geldi bana kontrole gittigimizde belli olur artik. Soganda yiyorum canim yemedigim denemedigim birsey kalmadi.
8 buçuk aylık canım rica ederim ne demek her zaman burdayızMerveeTunaa yardimci oldugun icin cok teşekkür ederim. Senin bebeğin ne kadarlik canim ?
Canımmm sen dinleme doktor bana ilk doğduğu gün daha ilk emmede bile doymuyo demişti ne kadar cahillik doktor olmuş ama ... emzirdikçe sütün gelir bebeğim hem kilo verirsin sen bol bol emzirkimseyi dinlemee benim amcamın kızının doymuyo dediler mama vrdiler olan sütüde gitti anne sütü çok önemli canım benim
900 gr çok iyi sırf anne sütüyle 500de alsa çok iyi bu aylarda kilo alımı yavaşlar zaten canım benim oğlum 1 ay hiç almamıştı kilo vermiyosa problem yok
Canım kıyamam ya senin süt yetmiyor o zaman bebişin boğazlıysa benimkü o kdr boğazlı değil ondan zorlanmadm bn ağlıyorsa bebiş doymuyordur benimki 5 dk emip bırakıyodu hala aynı çok yemekle arası yokEmziriyorum canim. Yarim saate bir uyanıyor uyandikca emzirdim. Ama akşam olunca biraz emiyor memede süt yeterince gelmiyor galiba memeyi birakip agliyor. Cok israr ediyorum ama yazik yavrum nasil agliyor. Eşim de dayanamiyor mama verelim yazik bebeğe diyor mama verince biraz yedikten sonra uyuyor. Gün icinde mama yemiyor sevmiyor mamayi ama acikdigi zaman mecbur yiyor biraz doyunca birakiyor. Mama vermeden bir günüm gecmedi. Bir öğünde olsun mecbur verdim
Khvaltın artmış kuzummgünaydınn kızlarrr
dun gene bı dugundeydm demısdım basım sepet gıbı
aksam yemek yıyemedm dugundeydık orda ekmegın ustune peynır zeytn salam ufak ufak vardı kanepe dıorlar sanırım ondan yedm bı kac tane bıde domdurma getrdıler dılım seklınde 1 tanede ondan yedım.
sabah kahvaltım
2etımek
lor peynır
salatalık
carlı bıber
cay
Kız bu saatte eti formmu yenirrrraçlıktan yine uyuyamadım 1 paket eti form yiyorum kepekli 168 kcal
bu sorunu da yakında çözeceğim
sırf bu yüzden akşam erken yatcam yarın akşam
Canımm merveem hoşgeldiinnKuzucum geldim ya ay iki gündür evde değilim internet paketim bitmiş evdeki internete bağlandım artıkın geldim napıyosun kuzum :)
Ohh miss miss çok güzel benceKızlar akşam yemeğim 1 çipura ızgara,1 dl ekmek ve salata. Bi de ceviz büyüklüğünde irmik helvası:)
günaydınn kızlarrr
dun gene bı dugundeydm demısdım basım sepet gıbı
aksam yemek yıyemedm dugundeydık orda ekmegın ustune peynır zeytn salam ufak ufak vardı kanepe dıorlar sanırım ondan yedm bı kac tane bıde domdurma getrdıler dılım seklınde 1 tanede ondan yedım.
sabah kahvaltım
2etımek
lor peynır
salatalık
carlı bıber
cay
Kız bu saatte eti formmu yenirrrryoğurt yeseydn bari
aklıma gelmemişti o hiçKız bu saatte eti formmu yenirrrryoğurt yeseydn bari
Khvaltın artmış kuzumm
Canımm merveem hoşgeldiinn
Ohh miss miss çok güzel bence
Ucuz atlatmışsın bence akşamıafiyet olusn kuzum
di mi ama yoğurt en güzeli ya da yarım bardak bi süt falan en azından
gunaydn yavru sana da afıyet olsun.
zaten pek bısey yoktu olanıda yuttukpasta olsa yemıcekdm ama domdurmaya hayr yok dedım meyve sularını ıcmıyorum kalorılı dıe :)
Merhaba arkadaslar..dun ugrayamadim cunku yuzum olmadi gun boyu serbest Bir sekilde yemek yedim...ama bugun toparlanma vakti..sabah limonlu su,2 yumurtadan salata,1 bardak su..
Oglende 2 bardak ayran icmeyi dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?