• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Merhaba kizlar bende doğum sonrasi kilolarimi vermek istiyorum. Şu an 70 kiloyum doğum öncesi kiloma(58) ulaşmak istiyorum. Siz neler yapiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ?

Oo maşallah o ne :KK70: gerçekten büyük sınav yani. Hiç bakma etrafına,önüne baka baka yürü :)
Yani öyle yapıyorum da benim işe gitme yolum hep sınav sabah metrobüsten sonra metro için bir tünelden geçiyorum tünel boyunca simitçi börekçi ve kokuyo yani ordan bir geçişim var anlatamam:KK70::KK70: millet metroya gidene kadar alsın diye tünelin altı komple böyle

Yani öyle yapıyorum da benim işe gitme yolum hep sınav sabah metrobüsten sonra metro için bir tünelden geçiyorum tünel boyunca simitçi börekçi ve kokuyo yani ordan bir geçişim var anlatamam:KK70::KK70: millet metroya gidene kadar alsın diye tünelin altı komple böyle
Hahaha işin zormuş bacım senin :) ama sen iradelisin maşallah sana koymaz onlar :D

Merhaba kizlar bende doğum sonrasi kilolarimi vermek istiyorum. Şu an 70 kiloyum doğum öncesi kiloma(58) ulaşmak istiyorum. Siz neler yapiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz ?
Hoşgeldiniz merhabalar :) ben de aynı dertten muzdaribim hamilelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. Şuan 70 kiloyum ben de. Doğumdan önce 65 civarıydım ama 60ın altına düşmek istiyorum aslında :)
Burda paylaşım yapıyoruz işte az yemeye çalışıyoruz. Bazılarımız spor yapıyor yapmaya çalışıyor ben yapmıyorum malesef bebekten dolayı.

Hahaha işin zormuş bacım senin :) ama sen iradelisin maşallah sana koymaz onlar :KK70:

Başta arada simit falan alıyodum baktım olmuyo çok yavaş veriyorum bıraktım sonra da verdikçe geçti isteiğim ama her ödül günümde mutlaka alıyorum yani bişey:KK70:

Bende yediklerime dikkat ediyorum artik. Ekmegi azalttim. Akşam 19dan sonra birsey yemiyorum. Cok acikirsam tarcinli süt iciyorum. Evde kendim spor yapmaya calisiyorum. Firsat buldukca yürüyüş yapiyorum. Haftaya pilatese baslayacam. Sizin bebeginiz ne kadarlik ?

Bende yediklerime dikkat ediyorum artik. Ekmegi azalttim. Akşam 19dan sonra birsey yemiyorum. Cok acikirsam tarcinli süt iciyorum. Evde kendim spor yapmaya calisiyorum. Firsat buldukca yürüyüş yapiyorum. Haftaya pilatese baslayacam. Sizin bebeginiz ne kadarlik ?
Ne güzel bir yerden başlamışsınız. Benim bebiş 7,5 aylık olucak birkaç gün sonra.

Başta arada simit falan alıyodum baktım olmuyo çok yavaş veriyorum bıraktım sonra da verdikçe geçti isteiğim ama her ödül günümde mutlaka alıyorum yani bişey:KK70:
Tabi cnm ödül gününde hak ediyosun olsun o kadar :)

Allah bağışlasın kuzunuzu. Malesef emmiyor benim kızım,o yüzden diyet işinde daha rahatım.

Amin cümlemizinkini inşallah. Bende sütüm yetmedigi icin hem emziriyorum hem mama veriyorum. Uyguladiginiz bir diyet var mi ?

Amin cümlemizinkini inşallah. Bende sütüm yetmedigi icin hem emziriyorum hem mama veriyorum. Uyguladiginiz bir diyet var mi ?
Ben bi listeye bağlı değilim,evde ne yemek pişerse az porsiyon yiyorum yanında biraz ekmekle. Yoğurt salata vs işte normal yiyecekler :)

Bu sabah çok ince hissettim kendimi proteinin ertesi günü böyle oluyo sanki daralıyorum:KK70: ama yine bir tuvalet sorunum var hafiften öğlen mutlaka acı biber yiycem

kızlar nerdeee MerveeTunaa MerveeTunaa E esrAhsm :KK35:
Kuzucum geldim ya ay iki gündür evde değilim internet paketim bitmiş evdeki internete bağlandım artıkın geldim napıyosun kuzum :)

Maşallah siz baya büyütmüşsünüz darisi basima :KK48: benimki de 3 gün sonra 4 aylik olacak inşallah. Emziriyor musunuz ?
Canım ben çok şükür yettiği kadarıyla emzirmeye çalışıyorum bol bol su şekersiz komposto iç ve yetmiyo diye mama verme emzir Allahın izniyle artıcaktık sütün sen fazla diyet ypma bence daha bebeğin her şey yiyemiyor 6 aylık olunca başlamalısın

Canım ben çok şükür yettiği kadarıyla emzirmeye çalışıyorum bol bol su şekersiz komposto iç ve yetmiyo diye mama verme emzir Allahın izniyle artıcaktık sütün sen fazla diyet ypma bence daha bebeğin her şey yiyemiyor 6 aylık olunca başlamalısın

Günde 3 bazen 4lt su iciyorum canim. Yani sira komposto,ayran,süt iciyorum. Ceviz, badem, findik, kuru incir, hurma, sarimsak, yeşillik de tüketiyorum ama sütüm artmadi malesef. Mamaya doktor önerisiyle basladik. Önceleri her emzirmenin arkasina mama veriyordum şimdi günde bazen 2 bazen de 3 defa veriyorum. Sence başka ne yapabilirim ?

Günde 3 bazen 4lt su iciyorum canim. Yani sira komposto,ayran,süt iciyorum. Ceviz, badem, findik, kuru incir, hurma, sarimsak, yeşillik de tüketiyorum ama sütüm artmadi malesef. Mamaya doktor önerisiyle basladik. Önceleri her emzirmenin arkasina mama veriyordum şimdi günde bazen 2 bazen de 3 defa veriyorum. Sence başka ne yapabilirim ?
Canım bol bol soğan ye bol çay iç şekerli iç bi kaç ay daha dayan sonra başla ilk 6 ay önemli yoğurt mayalaaa yedir bebeğine mama içirme bence yinede sen bilirsin tabi ayda kaç gr aldı bebeğin?

Canım bol bol soğan ye bol çay iç şekerli iç bi kaç ay daha dayan sonra başla ilk 6 ay önemli yoğurt mayalaaa yedir bebeğine mama içirme bence yinede sen bilirsin tabi ayda kaç gr aldı bebeğin?

Ek gidaya basladigimda mama vermicem zaten canim. Gecen ay 900 gr almisdi. Bi daha ki kontrolü pazartesi günü ama sanki bu ay çok kilo almadi gibi geldi bana kontrole gittigimizde belli olur artik. Soganda yiyorum canim yemedigim denemedigim birsey kalmadi.

MerveeTunaa yardimci oldugun icin cok teşekkür ederim. Senin bebeğin ne kadarlik canim ?

Back