Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızla bir şey dicem benim iştahım bayağı kapandı ve biraz halsizlik var anoreksiya gibi bir şeyler olmaktan korkuyorum ondan bu gün meyveyi artırıcam başınıza geldi mi böyle durum
sabah 2 yumurtayı yedikten sonra domates salatalık ve ekmeği yiyemedim biraz ara verdim sonra yedim
yoktur kahvaltılarda falan iştah kapanıklığı durumum normalde kahvaltı yapmayı çok sevenlerdenim
dün akşam salata yerkende öyle oldu sanki çok yeişim gibi ağırlık çöktü ama olmaması gerkeen bi durumdu bence

şu an meyveyi yiyorum yine aynısı başıma geldi çok yiyince midenize ağrı olur ya hani aynen öyle oldu 3 erik kaldı yiyemiyorum mide ağrısından
korkuyorum

Canım psikolojik olabilir tabii kilo veremiycem diye insan kendini aza alıştırmaya çalışıyo ama 2 yumurta da zaten baya doyurur bence 1 yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir bol domates biber ideal sabahları yumurta çok doyurucu ve benim de iştahımı kapıyor genelde

Afiyet olsun aslıtoşum güzelmiş

Ben de öğlene derizi baget yiycem 4 tane ve ayran

Protein günü ekmek yok canım evet sadece et tavuk balık yumurta süt peynr ayran yoğurt

afıyet olsun tatlım sennkıde guzelmıs kafamda delı sorular var ya teyzemde dıyetsyene gıdıor onada bole detoks yaptırıor bı hafta 2 kılo verdı arada yaptırıor dıor gıtme benle yap zaten son aym dı bu dıyetsyende gıtsem mı gıtmesem mı kararszım cok.

bu ara afferm ıcmemıs bızım kız :) takılıyorum yavru

yumurtanın doyuruculuğunun etkisi diyorsun yani korkacak bbir şey yok değil mii?
hedefim sadece 58e inmek olduğundan hedefim için ağır bir diyet yaptığımı düşündüm ama bi süre yine böyle devam edeyim pazar gününe kadar sonra kalori artımına giderim o zaman

Yani katı diyet göreceli önemli olan diyet öncesi ne kadar yiyorsan onu 500-600 kalori azaltmak ya da zaten az yiyorsan azaltılacak gibi değilse o zaman spor yapmak lazım

diyet öncesi ortalama bir gününü düşün canım neler yerdin dikkatlice bi düşün yaz mesela ben de elimden geldiğince fikir vereyim yani şuan az mı yiyosun bilemedim

Aslıcım bence git ramazan için de listeni al elinde bulunsun sonrasında zaten sonrasında kendin de yaparsın protein günüben baştan beri haftada 1-2 gün yapıyorum aç da kalınmıyo ama bence bi liste al da duruma göre bakarsın

tamam öyle olsun o zaman ama ben tuvaletten çıkamazdım onu içince eheh daha da içmiyoruz benimkiyle zati 2 yıl oldu finali rakıyla yaptık meyhane de

canım sen tartınla tartıl elbıselerınle analrsın zaten ole hemen kotu dusunme onceden neydn ona ınancan hep aynı yerde tartıl. saol tatlım sen ne yedn bu arada

aynen artık sabırsızlanıyorum pazar ne çıkacak bakalım.hemen yakaladın he yazmadığımııı kaşarlı tavuk dürüm yedim ben setcard orda geçiyordu o yüzden şettimm

tamam canım haklısın bu hafta sonu gıdıcem 15 gun snra kontrol zaten ramazan bası o lıstemı alırım zaten devam ederım o zmana kdr 60 gorurum zaten hedefmz oydu bende korurum artık.
proteın banada verıodu ama ekmekde verıodu oglen aksam ızgara verıodu

yakalamam mı ajan gıbıyım bakıyorum aysun ne yemıs senı gıdı hep kart orda gecer zaten sızın orda ızgaracılar yok galıba

Canım gofretler nolcak :)))

yaklaşık 1 aydır dikkat etmeye çalışıyordum ama kimi günler 2 günün dikkat ettiğimi abur cuburlarla berbad ediyordum dikkat ettiğim günler muhtelemelen 1200 kcal'ın altına inmemişimdir
dikkat etmeye çalışırken yşne sabahları 1-2 yumurta domates salatalık 3-4 dilim ekmek falan yiyordum kaşar peynir felan
kaşar yemeyi bıraktım zeytin felan yemiyorum artık kahvaltıda
öğle yemeklerinde dikkat etmiyordum
akşam yemeğinde de daha yağlı salata yapıyordum daha bol yiyordum salatayı şimdiyse yağı azalttım salatayı da daha az yiyorum

ya kızlar şimdi zayıfladığıma hiç inanmıyorum bütün motivasyonum gitti ya 71 görünce off

canım ben kahvaltıdan önce ve tuvaletten sonra tartılıyorum (elbisesiz olduğunda daha moral veriyor tartının sonucu)
69.5 kilosun sen benim tartılma düzenime göre
ve üzerinde hep aynı kıyafetler olsun tartılırken ayakkabı elbise vs.. ile tartılmışsın 70in üzeri çıkmışsın
onlar sana ait değil elbiselerin ve ayakkabının ağırlığı
boş yere moralini düşürme bence 69.5 senin kilon

Ohh o da güzelmiş, bizde final olmaz şimdilik ara diyelim ramazanda zaten içmem artık ramazandan sonra da 50 olurum inşallah zaten sonra da haftada bir işte eğlencesine bak sabah tartıldın moralin bozuldu gömdün kaşarlı dürümleri tartılmayın sağda solda

yok işte protein günü olması için ful protein ve süt ürünü olması lazım ki onları sindirmek için vücut kalori harcasın yani ben hayatım boyunca yaparım sanırım çok kaçırınca ertesi gün yapmak da öneriliyo diyetteyken haftada 1-2 işte fazlası zaten sağlıksız ben de tahminen ramazan bitimi hedefime ulaşırım inşallah sonra bakalım nasıl koruycaz yani o kadar alıştım ki zaten aç kalmıyorum ne yiycem ki ya alırsam falan kafamda deli sorular benim de ya da vermeye devam ediyomuşum

yakalamam mı ajan gıbıyım bakıyorum aysun ne yemıs senı gıdı hep kart orda gecer zaten sızın orda ızgaracılar yok galıba

ya kızlar şimdi zayıfladığıma hiç inanmıyorum bütün motivasyonum gitti ya 71 görünce off

ahh ahh ben ayda bir tartılıyodum düşün sizinle haftada bire döndüm başka yerde tok giyinik tartıldın o kiloda değilsin ayrıca kaşarlı dürüm ne güzelim bozma moralini sağlıklı şeylerden bol bol ye bak devam ediceksin vermeye sen evdeki tartına bak

45 dakika yürüyüş yaptım temposuz alışveriş ve etrafta dolanma şeklinde tam olarak yürüyüş sayılmasada yine de sürekli oturmaktan iyidir değil mi bayanlar
zaten bütlerim bitsin fitness ya da dans kursuna yazılacağım şimdilik böyle hayatıma ufak tefek hareketler katmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…