- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.821
İyi tatiller..Good morning kk nın güzel madamlarıııı
Bugün enerjim yerinde çünkü küçük bi tatile çıkıyorum 4 gün piyasalarda yokum Çanakkale ye gidiyoruz kocamın ailesine gerçi kaynanamla nasıl tatil edebilirsem o kadar ( kendisiyle pek anlaşamayız da)Bakalım orada nasıl beslenicmm.
Dün akşam : 2 porsiyon Yoğurtlu Semizotu yedim, 1 adet te kırmızı biber kölenmiş + 1 dilim ekmek. Sonra hazırlık yapıyorduk valiz işleri felan şekerim düştü gibi oldu yarım bitteri gümlettim
Sabah ın kötründe menemen yaptım annecikte uykulu geliyo bana bi de kahvaltıyla uğraşmasın diye haızrladım. 2 kaşık ondan yedim, 1 dilim peynir, 1 tk tereyağ, 1yk reçel + 2 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim
Benden sana tsvdiye hergun tartilma..zayiflamak icin dogru seyleri yaparsan problem olmaz...hergun tartilmak motivasyonu dusuruyor kendimden tecrube..Benim kilo 71 .5 ta sayiyo hala
Simdi şoyle birsey varya hep bahsedilen ay takvimi...ay buyudukce kilo almak kolaylasirken ay kuculurken kilo vermek kolaylasirmis..bu aralar ay kuculuyo ...sacma gibi gelebilir ama bundan dolayi olabilir..ya kızlar sabah tuvaletten sonra ben 69,50 yi gördüm dayanamadım tartındım yani ama inanmıyorum 3 günde 900 gr gidemez bugün eczane de bakıcam baskülle. Eğer doğruysa Aman Allahımmm çok sevinirim ama çok hızlı veriyorum emziren biri olarak bu iyi mi bilemedim ama kesin sonuç alıp öyle yorumlayalım
Good morning kk nın güzel madamlarıııı
Bugün enerjim yerinde çünkü küçük bi tatile çıkıyorum 4 gün piyasalarda yokum Çanakkale ye gidiyoruz kocamın ailesine gerçi kaynanamla nasıl tatil edebilirsem o kadar ( kendisiyle pek anlaşamayız da)Bakalım orada nasıl beslenicmm.
Dün akşam : 2 porsiyon Yoğurtlu Semizotu yedim, 1 adet te kırmızı biber kölenmiş + 1 dilim ekmek. Sonra hazırlık yapıyorduk valiz işleri felan şekerim düştü gibi oldu yarım bitteri gümlettim
Sabah ın kötründe menemen yaptım annecikte uykulu geliyo bana bi de kahvaltıyla uğraşmasın diye haızrladım. 2 kaşık ondan yedim, 1 dilim peynir, 1 tk tereyağ, 1yk reçel + 2 dilim kızarmış beyaz ekmek yedim
Ay kuzucum ne bileyim o an yapamayabilirler filan diye takılıyo aklıma. Ama sorun olmıcaksa paylaşırım tabi :)afiyet olsun canım benim maşaallah ya az yiyorsun ben mangal da olacam da anasını ağlatmayacam hee
Canımm hayır öyle düşünme evet süt çekmesi diye bişey var ama Allah a şükür elimiz ayağımız halimiz vaktimiz yerinde bizde yaparız canımız çekerse luppo dedin yedimlokur biber közlediydi dün onu da yaptım bişeycik olmaz o yüzden , sen yazman lazım ki bilelim nasıl yardım edicez yoksaa. oyy ince düşünceli güzel insann
Afiyet olsun balım bu arada güzel oynamışsın çok güzel olmuştun diyemediydim :) Ayy inşaallah ya tam deniz kenarı evleri gezicez artık napalım iznimide aldım kaçmam lazım bu şehirden
ya üzüntüm eğer bu kilo doğruysa sütümde benim yüzümden azalıyor demektir. biraz çoğaltırım yediklerimi gerçi size göre en çok yiyen bendim zati
Afiyet olsun canım baya sağlam kahvaltı olmuş bence öğleni yoğurt ye müthiş hızlandırıyor kilo verimini
E tünaydın oldu tabiii Tünaydın herkeseee
Biraz işim vardı yazamadımm
Öncelikle dün akşam 3 det derisiz ızgara baget tavuk ve bol miktarda kıvırcık salata yedim sonra da bi 10 tane yer fıstığı yedim bira içmediğime dua edin 10 fıstıkla kurtardım
Bugün de protein günü,
sabah 2 haşlanmış yumurta 1 bardak sütlü neskafe 3-4 dilim hidi füme ( maretinkinde nişasta yok sade hindi eti o tüz şeyler seviyorsanız tavsiye ederim, diğer salam ve jambon gibi şeylerde patates nişastası oluyor ve paketi 2,69 6 dilim var iyi yani büyük dilimler)
Sonracımaa yeşil çay ve 1 lt su içtim şimdilik
Simdi şoyle birsey varya hep bahsedilen ay takvimi...ay buyudukce kilo almak kolaylasirken ay kuculurken kilo vermek kolaylasirmis..bu aralar ay kuculuyo ...sacma gibi gelebilir ama bundan dolayi olabilir..
E tünaydın oldu tabiii Tünaydın herkeseee
Biraz işim vardı yazamadımm
Öncelikle dün akşam 3 det derisiz ızgara baget tavuk ve bol miktarda kıvırcık salata yedim sonra da bi 10 tane yer fıstığı yedim bira içmediğime dua edin 10 fıstıkla kurtardım
Bugün de protein günü,
sabah 2 haşlanmış yumurta 1 bardak sütlü neskafe 3-4 dilim hidi füme ( maretinkinde nişasta yok sade hindi eti o tüz şeyler seviyorsanız tavsiye ederim, diğer salam ve jambon gibi şeylerde patates nişastası oluyor ve paketi 2,69 6 dilim var iyi yani büyük dilimler)
Sonracımaa yeşil çay ve 1 lt su içtim şimdilik
Teşeküür ederim aminnn balım zaten bişi olursa hiç altta kalamıyorum hemen gelirim :)İyi tatiller balımm inşallah gönlünce güzel geçer ağız tadıyla
Günaydın hatunlar :) ya ben de tartıldım he sabırsızız yine. Benden gitmemiş henüz hiç aynıyım :/ dün fazla kaçtı bi de tuvalet sorunum var birkaç gündür onun da etkisi sanırım.
Kahvaltıda 1 dl ekmek biraz peynir birkaç çatal pattis kızartma ve birkaç zeytin yedim. 1 saat oldu daha yiyeli,geç kaldık bugün ama erken olunca aralarda yiyorum yaramıyo bana.
Yokk bebiğim zaten gitmemiş baksana 69 beklerekene hatta 71,3 gösterdi çok oldum ama 1 lt su 1 kase yoğurt yediydim birde kot ayakkabı felan ondan dedim herhal motivemi düşürmemek adınaasaol canım benım o senın güzel görüşünıznı aldıysan hıc durma oh denız mıs gıbı hava daha ne olsun
nıe uzuluyorsun yavru gayette ıyı yıyosun azalcagını sanmam sende anlarsn daha ıyı ama kac aylık kızın.
yok değilmiş zaten tartındım hatta 71,3 çıktım giysi ve ayakkabılarla şoka girdim yanii 6 lıları beklerken
ay çok severim somon hindi et tavuk hepisi benim çocukları m gibiii. valla alırım bende gelince. Afiyet olsunn lokurrr. ayrıca içtin mi bira mı içilir yahu alcaksın vodkayı elinee
Teşeküür ederim aminnn balım zaten bişi olursa hiç altta kalamıyorum hemen gelirim :)
11 Bence en ideal kahvaltı saati esramm geç ye madem iki öğün yiyorsun
Yokk bebiğim zaten gitmemiş baksana 69 beklerekene hatta 71,3 gösterdi çok oldum ama 1 lt su 1 kase yoğurt yediydim birde kot ayakkabı felan ondan dedim herhal motivemi düşürmemek adınaa
ya kızlar sabah tuvaletten sonra ben 69,50 yi gördüm dayanamadım tartındım yani ama inanmıyorum 3 günde 900 gr gidemez bugün eczane de bakıcam baskülle. Eğer doğruysa Aman Allahımmm çok sevinirim ama çok hızlı veriyorum emziren biri olarak bu iyi mi bilemedim ama kesin sonuç alıp öyle yorumlayalım
Canin saolsun bi dahakine insaallah 6 li rakamlari gorursun..yok değilmiş zaten tartındım hatta 71,3 çıktım giysi ve ayakkabılarla şoka girdim yanii 6 lıları beklerken
ay çok severim somon hindi et tavuk hepisi benim çocukları m gibiii. valla alırım bende gelince. Afiyet olsunn lokurrr. ayrıca içtin mi bira mı içilir yahu alcaksın vodkayı elinee
Teşeküür ederim aminnn balım zaten bişi olursa hiç altta kalamıyorum hemen gelirim :)
Yokk bebiğim zaten gitmemiş baksana 69 beklerekene hatta 71,3 gösterdi çok oldum ama 1 lt su 1 kase yoğurt yediydim birde kot ayakkabı felan ondan dedim herhal motivemi düşürmemek adınaa
ÖGLEN MENUM
1 dılım ekmek
taze fasulye
cacık
canım o kantarlar fazla tartar bıde hem yemıssn hemde ayakkabıyla ona bakma evde bneyse odur nıe ınanmak ıstemıyosn cnm moralınız bozma
Emziriyorum nuray elimi ayağımı da bağlayan o zaten yoksa daha ağır yapardım diyeti. bakalım pazar günü ak kara belli olacak eski tarz tartı alıcam onla tartınıcmben de dayanamadım tartıldım
ben de dün 64.0 idim bu gün 63.3 çıktım
diyetin başları sayıldığı için ödemlerin felan gittiğini düşünüyorum
ama sen emziriyormuşsun o konuda pek bir şey diyemicem
İlla tartılın e mi sonra moraliniz bozuluyo hem daha bugün çarşamba ve tuvalet 2-3 gün ciddi süre yani mutlaka etkiler aynı çıktıysan demek ki verdin aslında bence bence de geç kahvaltı daha iyi kuzum afiyet olsunGünaydın hatunlar :) ya ben de tartıldım he sabırsızız yine. Benden gitmemiş henüz hiç aynıyım :/ dün fazla kaçtı bi de tuvalet sorunum var birkaç gündür onun da etkisi sanırım.
Kahvaltıda 1 dl ekmek biraz peynir birkaç çatal pattis kızartma ve birkaç zeytin yedim. 1 saat oldu daha yiyeli,geç kaldık bugün ama erken olunca aralarda yiyorum yaramıyo bana.
tünaydın tatlım bende dıcekdım lokur nerde kayıplara karısdı
afıyet olsun menunde guzelmıs proteın dıyorsun o zman ekmek yemıyorsun sanırım. hındı banada vermısdı alınır asıl arada degısıklık ıstenıyor cunku.
yok değilmiş zaten tartındım hatta 71,3 çıktım giysi ve ayakkabılarla şoka girdim yanii 6 lıları beklerken
Afiyet olsun canım benimde yapmam gereken buydu çok dengeli beslenmişsin bugün ben fazla kaçırdım.
Bilmiyorum kuzum ya geçende 500 gr. fazlaydı ama şimdi kilo vermeyi bırak alırsam üzülürüm. En sağlıklısı mekanik tartı almak onu alıcam.
Emziriyorum nuray elimi ayağımı da bağlayan o zaten yoksa daha ağır yapardım diyeti. bakalım pazar günü ak kara belli olacak eski tarz tartı alıcam onla tartınıcm
İlla tartılın e mi sonra moraliniz bozuluyo hem daha bugün çarşamba ve tuvalet 2-3 gün ciddi süre yani mutlaka etkiler aynı çıktıysan demek ki verdin aslında bence bence de geç kahvaltı daha iyi kuzum afiyet olsun
Evet tatlım biraz işim vardı primleri falan verdik gelemedim bir türlüyani sucal salam yemiyorum ama hindi füme güzel oluyo tok tutuyo ve işte bu katkısız yani patates nişastası oluyo diğerlerinde mavi bi paekt büyük dilimler fiyatı da iyi pratik oluyo işe getirmek için
Ama kıyafetle falan fazla çıkar zaten hep aynı tartıda tartıl kuzum sen en güzel öyle fark edersin.
Ama ortam bira fıstık ortamıydıyoks abana farketmez hepsi olur yani
ÖGLEN MENUM
1 dılım ekmek
taze fasulye
cacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?